• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Metoder för att gå ner i vikt

Letar du efter det snabbaste sättet att uppnå en effektiv viktminskning? Har du en stor fest om ett par veckor och funderar på hur du ska komma i din känning? Ska du på en solsemester? Oavsett vara anledningen till att du försöker gå ner i vikt, har du kommit till rätt sida som ger dig den perfekta tips som hjälper dig att uppnå viktminskning och öka ämnesomsättningen naturligt effektivt.

Dag 1 - Frukt

Den första dagen är den viktigaste dagen i ditt dietprogram. Den första dagen i denna typ av diet bör vara en komplett fruktdiet dag. Du har möjlighet att äta alla frukter som du möjligen kan tänkta dig under denna dagen. Men det är viktigt för dig att se till att du undviker bananer från din fruktlistan under dag ett. Några av de föreslagna frukter som du kan äta är vattenmeloner och cantaloupemelon. Du bör också dricka cirka 8 till 12 glas vatten om dagen för optimal viktminskning och se till att du inte vidrör några andra livsmedel, inte ens råa eller kokta grönsaker. Om du behöver följa den här planen för att öka förbränningen i kroppen och detta kan du uppnå genom att endast konsumera diverse frukter hela dagen. Det är ofta extra effektivt att kombinera detta din viktminskning med kosttillskott . Om du känner dig hungrig, försök att äta mer frukt och drick mer vatten när du vill nå din viktminskning!

Dag 2 -Grönsaker

Dag 1 är en dag som ger dig möjlighet att äta massvis av din favoritfrukt och dag 2 ger dig en möjlighet att äta grönsaker hela dagen för att uppnå din viktminskning. Du kan äta alla grönsaker som du gillar, både råa och tillagade. Men det viktigt för dig är att se till att du inte använder någon form av olja när de kokar eller tillagar grönsaker. Att konsumera kokta grönsaker är dessutom ett bra alternativ. Du kan äta de grönsaker som du gillar inklusive potatis. Men det bästa är om du äter kokt potatis tidigt under morgonen så att kolhydraterna förbränns under dagen.

Några av grönsaker som är bra att konsumeras under dag 2 för att uppnå viktminskning med diet är: kokta bönor, råa och kokta morötter, broccoli, gurka, sallad, kokt kål och så vidare. Det råder ingen tvekan om att matsmältningssystemet kommer genomgå en detox under denna dag och det är troligt att du behöver gå på toaletten flera gånger än tidigare. Se till att du inte går miste om din dagliga dos av 8 till 12 glas vatten tillsammans med en strikt vegetarisk diet under denna andra dag på din dietplan för att gå ner i vikt på 1 vecka.

Dag 3 - Få frisk hud med frukt och grönsaker

Den tredje dagen på denna dietplan kan du äta både grönsaker och frukter under hela dagen. Se till att du inte vidrör potatis denna dag och se även till att du inte äter bananer. Du har möjlighet att äta en fruktdiet på morgonen följt av en grönsaksdiet på eftermiddagen och ta en frukt diet på kvällen följt av en grönsaker och frukt som middag. Glöm inte att dricka 8 till 12 glas vatten även på dag tre också under denna diet för viktminskning.

Dag 4 - Bananer och mjölk

Dag 4 hjälper dig att ytterligare uppnå viktminskning eftersom den är fylld med en bananer och mjölk. Ja, du bör äta åtminstone ett minimum av 8 till 10 bananer hela dagen och få i dig tre glas mjölk. Du kan känna hungrig under denna dag. Men, å andra sidan, kommer du att känna ganska nöjd med resultatet efter denna dietvecka och du kommer vara mycket nöjd med att du genomfört denna plan i slutet av dag 3. Du bör äta bananerna och dricka mjölken ordentligt utspritt under hela dagen så att du inte känner någon form av svält på den fjärde dagen av denna diet för viktminskning. Ät en banan och drick ett glas mjölk på morgonen, följt av ett par bananer under lunchtid för en perfekt start på dag fyra. Du kan ta ett glas mjölk och två bananer till middag på dag fyra. Du kan också äta ett par bananer på kvällen och sedan ta ett par bananer och ett glas mjölk på natten. Du bör inte uppleva några tecken på hunger alls under hela dagen om du följer dessa enkla steg och samtidigt ökar fettförbränningen och ökar din viktminskning.

Dag 5 - Tomater & ris

Den femte dagen av detta program för viktminskning är dagen när du kan äta en kopp ris till lunch och äta ungefär sex till sju tomater under hela dagen. Eftersom detta ökar möjligheterna att ytterligare öka förbränning är det idealiskt för dig att öka vattenintaget från 12 till 15 glas vatten på dag fem.

Dag 6 - Ris

Den sjätte dagen på detta program för viktminskning kan du äta en kopp ris till lunch och du måste också äta en vegetarisk kost under resten av dagen. Det är också viktigt för dig att dricka minst 8 till 12 glas vatten om dagen även denna dag. Detta är den näst sista dagen av din sju dagars diet och du kommer på att känna sig lättare än tidigare redan den sjätte dagen. Det råder ingen tvekan om att du också kommer att förbättra matsmältningssystemet och öka din viktminskning helt med denna sju dagars dietplan.

Dag 7 - Frukt och grönsaksjuice

Detta är den sista dagen i denna dietplan för viktminskning. Här får du äta en kopp ris och alla frukter och grönsaker du vill tillsammans med en fruktjuice av ditt val. Detta anses vara den bästa dagen i hela din diet då du har möjlighet att äta alla grönsaker som du gillar och spola bort det sista avfallet genom att konsumera fruktjuice.

Det råder ingen tvekan om att du kommer att märka en betydande viktminskning när du har provat en strikt frukt och grönsaks diet kombinerat med rikliga mängder dricksvatten. Det finns också en hel del fördelar me denna plan. Du kommer att se att din hud får ännu bättre lyster än tidigare och också kommer du att förbättra ditt matsmältningssystem. Du kan kombinera denna diet med till exempel Hoodia Superpack för viktnedgång.

Så, för alla överviktiga människor som försöka svälta fett för att förlora övervikt och uppnå en viktminskning, prova detta friskare och snabbaste sättet att gå ner i vikt istället!