måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Fucus+ Plåster

30 Plåster | Plåster för viktminskning
369Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Fucus + Viktminskningsplåster är aptitnedsättande plåster för viktminskning som kan hjälpa dig att minska aptiten, öka ämnesomsättningen och bränna fett. Dessa bantningsplåster kan hjälpa dig med att nå en naturlig viktminskning. Du kan diskret placera ditt aptitnedsättande plåstret under kläderna så det inte syns och öka din förbränning direkt. Fucus + viktminskiningsplåster är ett enkelt och diskret bantningsplåster som kan hjälpa dig att öka din viktminskning.

 • Kan bidra till att öka din viktminskning
 • Kan hjälpa dig att minska aptiten
 • Fucus + plåster för viktminskning är enkla och diskreta att använda
 • 100 % Naturliga ingredienser
 • Innehåller bland annat grönt te och acaibär

Fucus + Viktminskningsplåster har utvecklats av naturliga ingredienser som ofta används i tillskott för viktminskning på grund av deras effektivitet för att hjälpa till med viktminskning. Om du inte gillar att svälja tabletter eller piller kan Fucus aptitnedsättande plåster för viktminskning vara något för dig. De är lätta att applicera och det enda du behöver göra är att placera ett nytt plåster på huden varje 24 timme.

Läs mer
Typ: Plåster
Antal: 30
Rekommenderad dos: 1 plåster om dagen
Längd: 30 dagar

Vad är Fucus + Viktminskningsplåster?

Du känner säker till att det finns många olika typer av plåster men Fucus + bantningsplåster är ett aptitnedsättande plåster som kan hjälpa dig att öka din viktminskning.

Fucus är ett exklusivt bantningsplåster som har tagits fram av naturliga ingredienser som vanligtvis används i viktminskningstillskott. Två av dessa ingredienserna är acaibär och grönt te som är kända för att vara rik på antioxidanter och kan bidra till att öka viktminskningen, få igång ämnesomsättningen och öka fettförbränningen.

Hur kan Fucus + Viktminskningsplåster hjälpa mig?

Om du är typen som inte gillar att svälja tabletter eller är du som många andra inte så bra på att komma ihåg att ta ett piller vid en viss tidpunkt varje dag så kan Fucus bantningsplåster vara lösningen för dig. Detta är ett av de mest effektiva och enkla sättet att nå en ökad viktminskning utan några tabletter eller tillskott.

Eftersom Fucus + bantningsplåster har tagits fram från naturliga produkter kan de hjälpa dig på ett flertal olika sätt. Det kan hjälpa dig att minska din aptit, vilket innebär att du kan minska eller undvika småätande mellan huvudmåltiderna. Detta kan i sin tur bidra till att öka din ämnesomsättning vilket innebär att du sätter Fucus + Viktminskningsplåster hjälper dig att öka din viktminskning. Det är rekommenderas att du äter en hälsosam och balanserad kost och utför regelbunden motion samtidigt som du använder dina plåster för viktminskning för att uppnå ett maximalt resultat.

Hur ska jag använda Fucus + Viktminskningsplåster?

Placera ditt bantningsplåster på ren, torr hud som är fri från hår. Du kan fästa Fucus + Viktminskningsplåster på armen, låret, ryggen eller på axeln. Vi rekommenderar att du byter plåstret efter 24 timmar och när du fäster det nya plåstret bör du applicera det på ett nytt område av huden så att din hud inte blir irriterad. Fucus + plåster för viktminskning har bevisats kunna hjälpa dig att öka din viktminskning. Allt du behöver göra är att placera ditt Fucus + bantningsplåster på kroppen och byta till en nytt var 24 timme.

Vad innehåller Fucus + Viktminskningsplåster?

 • Fucus Vesiculosus

  Fucus Vesiculosu är faktiskt en typ av sjögräs. Denna typ av sjögräs växer längs väst kusten i Sverige och användes förr i tiden i olika typer av medicin. Idag används tång i många effektiva och kända tillskott för viktminskning så som Fucus + plåster för viktminskning eftersom det är känt för att öka ämnesomsättningen.

 • Grönt te

  Grönt te har använts i kinesisk medicin under många år och är kända för att ha många olika kvaliteter. Grönt te används ofta i samband med viktminskningstillskott och i plåster för viktminskning eftersom det kan bidra till att minska aptiten och kan öka fettförbränningen.

 • Acaibär

  Acaibär är rika på vitaminer och mineraler och är kända för att innehålla 500 gånger mer C-vitamin än en apelsin. Förutom vitamin C, innehåller de även vitamin A, vitamin B och Omega 3, 6 och 9. Dessa antioxidanter kan hjälpa dig att ge kroppen energi och balansera kroppen vilket är viktiga faktorer när du vill gå ner i vikt.

100 % Naturligt

Fucus + bantningsplåster har utvecklas av 100 % naturliga ingredienser och därför bör du inte uppleva några biverkningar. Vi rekommenderar att du läser innehållsförteckningen noggrant innan användning för att säkerställa att du inte är allergisk. Om du skulle känna något obehag så rekommenderar vi att du slutar använda Fucus + plåster för viktminskning.

Hur beställer jag?

Du kan trycka på knappen "Köp " så kommer Fucus + bantningsplåster läggas i kundvagnen. När du är klar shopping, klickar du bara på utcheckningen och väljer vilken typ av leverans du föredrar. Om du beställer vardagar innan klockan 16:00 så kan du få dina plåster för viktminskning redan nästkommande dag med expressleverans.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 6 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Äntligen en produkt för oss som inte gillar att ta tabletter (eller glömmer att ta dem - som jag). Beställt nu och ser fram emot att testa något nytt!
 • * Fick mig att tappa sötsuget och jag småäter inte alls mellan måltiderna längre sen jag började med dessa plåster. Jag har gått ner 2 kilo första veckan och fortsätter nu på min andra vecka.
 • * Nöjd med produkten och det gick snabbt att få paketet från er.
 • * Mycket bra, provat flera olika märken och dessa har fungerat bäst för mig. Använder 1 varje dag och ingen märker att jag använder dessa, har tappat 3 kilo första veckorna helt utan att göra några större förändringar så de fungerar absolut då jag har haft problem att gå ner i vikt innan och nu plötsligt börjar det ändras. Försöker äta nyttigare och promenera regelbundet för att få ännu mer resultat. Fem stjärnor till den här produkten!
 • * Snabb leverans och allt fungerade bra med beställningen.
 • * Använt dessa regelbundet under nästan 2 månader nu och sett mycket mer resultat än jag förväntat mig. Tar bort mitt sötsug och minskar hungern jättemycket mellan måltiderna, jag är possitivt överraskad hur mycket jag gått ner i vikt på den här tiden. Rekommenderat till mina bekanta som frågat hur jag gjort för att gå ner i vikt då de börjat se skillnad på mig nu!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden