måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Farmacell ™ Anti-cellulitopp & kräm mot celluliter

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Stöd din torso, midja och bröst med FarmaCell Cellulit Topp. Gummibanden håller oönskade utbuktningar på plats och lyfter upp dina bröst samtidigt som huden masseras för att förbättra cirkulationen och minska att eventuella celluliter byggs upp i överkroppen. Toppens avancerade material låter huden andas samtidigt som den är diskret under kläderna.

 • Kan ge plattare mage
 • Lyfter upp och stödjer dina bröst
 • Masserar och förbättrar cirkulationen för att minska celluliter
 • Motverkar svett med hjälp av en ventilerande teknologi
 • Osynligt under kläderna
Läs mer
Typ: Väst + Kräm

Vad är FarmaCell Cellulit Topp?

FarmaCell Cellulit Topp använder tjocka gummiband för en slankare överkropp och hjälper dig att få en slankare och plattare mage samtidigt som dina bröst får ett lyft. Cellulittoppen är bekväm och är osynlig under dina kläder med sina platta och tunna sömmar samt det smarta sammanflätade tyget. Den innovativa teknologin låter din hud andas och skyddar dig från klibbiga och pinsamma svettfläckar så att du kan förbli fräsch, smal och självsäker.

Hur fungerar Cellulittoppen och Cellulitkrämen tillsammans?

Cellulitkrämen är kliniskt bevisat att effektivt förhindra uppbyggnaden av fett och minska celluliter. Cellulit toppen är gjort av ett unikt innovativt material som skapar en masserande rörelse som stimulerar microcirkulationen i huden. Denna masserande rörelse arbetar för att effektivt förbättra din kropps dränering av vätska och gifter.

När de båda används tillsammans hjälper Cellulit toppen cellulitkrämen att tränga in djupare i huden för en snabbare fettfördelning. Detta gör huden fastare och friskare samtidigt som den ökar hudens naturliga elasticitet. Du kan uppnå resultat efter ca 8 veckor om du använder krämen två gånger dagligen.

Vilka storlekar kommer Cellulit toppen i?

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden