måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Organic Coconut Mjöl 450g Mjöl | Kokosmjöl. Rikt på kostfiber

Diet-Food

89Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Kokosmjöl är en naturlig produkt som består av torkat och pulvriserat kokosnötkött. Ekologiskt kokosmjöl har blivit mer och mer populärt tack vare dess hälsosamma innehåll. Det innehåller över 15 gånger så mycket kostfiber, hälften så många kalorier och dubbelt så mycket protein som andra mjöl. Kokosmjöl fungerar gott som ett hälsosammare alternativ vid bakning och för att fiberberika gröt, smoothies eller müsli.

 • Rik på kostfiber
 • Hög proteinhalt
 • Väldigt låg på kolhydrater och kalorier
 • Naturlig och ekologisk
 • Hälsosamt alternativ till vanliga typer av mjöl
 • Fritt från gluten och vete
 • Perfekt för de som äter LCHF kost

Kokosmjöl kännetecknas av en distinkt, söt smak av kokos. Tack vare dess söta smak fungerar kokosmjöl perfekt till bakning. Men detta mjöl kan ockå ersätta vanligt mjöl även vid matlagning – något som kan hjälpa dig att skära ner på både kolhydrater och kalorier. Tack vare dess höga nivå av kostfiber ökar inte kokosmjöl ditt blodsocker så mycket som vanligt vetemjöl.

Läs mer

Vad är kokosmjöl?

Ekologiskt kokosmjöl görs genom att pressa ut oljan från kokosnötköttet, varpå det torkas och sedan finmals till mjöl. Förutom att ha ett högt näringsinnehåll är kokosmjöl fritt från både vete och gluten. Det innehåller även en hög halt av kostfiber, något som hjälper till att hålla igång magen samtidigt som det håller ditt matsmältningssystem friskt och fungerande.

Vad har kokosmjöl för fördelar?

Ekologiskt kokosmjöl är oerhört lågt på kolhydrater och innehåller höga nivåer av protein och kostfiber. Egentligen innehåller det dubbelt så mycket protein och över 15 gånger så mycket kostfiber som andra mjöl. Detta näringsinnehåll är något som gör kokosmjöl attraktivt och användbart för de som äter LCHF-kost. Dessutom kan den höga nivån av kostfiber bidra till ett väl fungerande tarmsystem. Proteinhalten bidrar också positivt till träning och muskeluppbyggnad.

Användning

Den höga halten av välgörande kostfiber gör att massan kan verka tung, därför bör du överväga att använda mer vätska än vad som föreskrivs om du vill använda kokosmjöl till bakning.

När du lagar mat eller bakar kan du ersätta 25% av normalt mjöl med kokosmjöl utan att det sker någon förändring hos slutprodukten. Naturligtvis kan du också byta mjöl helt, men då bör du förvänta dig att slutprodukten inte blir densamma.

Var kan jag köpa ekologiskt kokosmjöl?

Du kan köpa kokosmjöl online här hos WeightWorld.se. Vi garanterar en säker shoppingupplevelse och använder oss av Klarna utcheckning. Om du har några frågor är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon, mail eller chat måndag till fredag, 10.00 till 18.00.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.29% baserat på 868 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden