Eco Masters Chin & Neck Firming Cream

För släthet & avslappning

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Ser du dig i spegeln och suckar missnöjt över området under käken? En hängig dubbelhaka kan kännas väldigt nedslående, särskilt om vi vet att de flesta åtgärdsmetoderna är utom räckhåll för oss. För att du ska kunna behandla det här bekymret varje dag har Eco Masters använt sin expertis till att sätta samman ett urval av kraftfulla ingredienser. Chin & Neck Firming Cream är redo och väntar på dig!

  • För problem med en hängig haklinje
  • Ger jämn, återfuktad hud utan spänningar
  • Innovativ premiumformula
  • Med oleyl erukat & squalen
  • Dämpande, närande kräm
  • Masseras in två gånger dagligen

Särskilt för dig som har gått igenom viktförändringar kan detta vara en envis påminnelse - men du behöver inte längre känna dig uppgiven inför din dubbelhaka eller hängiga hals! Den här produkten kan vara just det som du letat efter, och den är den bästa hjälpen till ett boostat självförtroende. Eco Masters Chin & Neck Firming Cream strävar efter att du ska återfå ditt utseende och kunna förälska dig på nytt i bilden du ser i spegeln.

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Den hatade dubbelhakan

En fast käklinje är ett säkert tecken på en attraktiv ansiktsprofil - men samtidigt kan huden under hakan bli både hängig och öka i volym, vilket ger den det “dubbla” utseendet. Detta kan skada vår övergripande självförtroende - oavsett om man är man eller kvinna! Även om det definitivt finns tillgängliga behandlingsalternativ, vänder sig människor till dyra, obekväma och odiskreta operationer. Skulle det inte vara så mycket bättre att hitta en riktad, fokuserad och krämbaserad metod som man kunde använda mot de här särskilda problemen?

Eco Masters Chin & Neck Firming Cream

Fast beslutna om att hitta ett njutbart, icke-invasivt sätt för dig att hantera den hängiga huden under hakan, genomförde Eco Masters dedikerade studier kring de bästa vetenskapliga sammansättningarna. En handfull valdes tillslut ut, mycket noggrant och genomtänkt, för att förse dig med bästa möjliga omsorg. Den lugnande krämen hjälper dig att släta ut, återfukta och släppa spänningarna i det här specifika området, och behöver bara masseras in två gånger om dagen.

Symbol som symboliserar hur huden jamnas ut efter anvandning av kramen

Jämna ut
Vi är många som önskar att vi kunde jämna ut den där hängiga huden, vilket ställer största möjliga krav på valet av ingredienser. Oleyl erukat har enastående utjämnande effekter på huden. Dess långkedjiga, omättade fettsyror gör att den skyddar huden, med speciella lipidkomponenter.

En symbol av en regndroppe i gront som symboliserar aterfuktning

Återfukta
Bevarandet av fukt är allt för huden! Kokoskaprylat är en kraftfull, mjukgörande komponent som fyller på fuktnivåerna för en silkeslen känsla. Squalen är en ypperlig återfuktande faktor, som hjälper till att förse huden med en fuktbevarande barriär, vilket hindrar den att torka ut.

En symbol av tva hander som haller upp ett hjarta i mitten av bilden mot en vit bakgrund

Slappna av
För att lätta på framträdande veck och rynkor behöver man ta itu med underliggande problem. Klorfenesin är en viktig ingrediens som används för att hantera muskelproblem, så som spänningar. Den verkar avslappnande för att lätta på framträdande rynkor och ge ett slätare intryck.

Fullständig innehållsförteckning

Aqua, triheptanoin, (cetearylglukos från vetestrå, cetearylalkohol), butylenglykol, dikaprylyleter, (aqua, glycerin, fröextrakt från linum usitatissimum (linfrö)), kokosaprylat/kaprat, squalan, (glycerylstearat, PEG-100 stearat), hydrerade C12-18-triglycerider, (hydrerat etylhexylolivat, hydrerad ickeförtvålad olivolja), oleyl erukat, kiseldioxid, (fenoxietanol, klorfenesin), dinatrium EDTA, cetylpalmitat, etylhexylglycerin, natriumhydroxid, doftämne.

Användning

Chin & Neck Firming Cream kommer med all säkerhet bli ett högst njutbart och tillfredsställande tillskott till din normala hudvårdsrutin. Använd två gånger om dagen efter rengöring, morgon och kväll. Fördela ut en mindre mängd kräm på huden under haka och käke och massera mjukt in den i huden. För att du ska bli så nöjd som möjligt rekommenderar vi att du investerar i en långsiktig användning.

Råd

Alla produkter från Eco Masters har tagits fram med fokus på yttersta kvalitet, och varje produkt har framställts med behoven hos varje hudtyp i åtanke. Det är dock värt att tänka på ett par saker. Du bör alltid läsa igenom innehållsförteckningen för nya produkter innan användning, om de skulle innehålla något som du personligen är allergisk mot. Som en extra säkerhetsåtgärd kan du även utföra ett lapptest på insidan armen, tjugofyra timmar innan användning.

Eco Masters Chin & Neck Firming Cream För släthet & avslappning

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

53.33% baserat på 2 Kundomdömen

Verifierat Köp

Den är jättebra och min haka har blivit fastare. Rekommenderar varmt denna produkt.

A Ann-Sofie S
Verifierat Köp

Verkar bra

A Anne

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar