• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Detoxtips för att må bättre

Detoxkurer blir allt populärare då den svenska befolkningen ökar sin fokus på hälsa allt mer för varje år. Här ger vi dig användbar kunskap om detox och förklarar hur en detoxkur kan hjälpa dig att gå ner i vikt och göra att du känner dig snyggare på bara 10 dagar helt naturligt med 8 olika örter.

Har du hört talas om tarmsköljning? Så du kanske har också hört om kliniken där du vatten spolas in i tarmen. Det kan vara en mycket smärtsam och obehaglig upplevelse för många. Men lyckligtvis är det inte det enda sättet att ta bort oönskade slaggprodukter i kroppen.

Vad är en naturlig detox?

Vissa kallar det detox, andra kallar det rensning. Med föroreningar från både luften och den mat vi äter kan snabbt samlas som dåliga gifter och avfall i vår kropp. I grund och botten betyder detox att rena blodet och är en sorts tarmrensning för naturlig detox. Detta görs genom att ta bort slaggprodukter i kroppen genom att rena blodet i levern där gifter utsöndras. Kroppen utsöndrar också gifter och slaggrpdukter genom njurar, tarmar, lungor och hud. En detoxkur kan utföras på olika sätt, men vanligtvis görs detta genom ett tillskott som rengör tarmarna, till exempel. med en 10-dagars Cleanse rite eller en sockerdetox. Det är också viktigt att se till att vi får tillräckligt med sömn, träning, vatten och hälsosam mat under din detoxkur. Läs vidare nedan för att lära dig hur du kan detox dig snyggare.

Hur vet jag om jag behöver en detoxkur?

Detta är oftast exakt när du tror att du behöver göra en detox och rening av kroppen. Många vet inte ens om symptomen och kan gå med obehag under en lång tid som de försöker ta itu med på andra sätt. När du har gått och samlat upp dig gifter i kroppen under lång tid, finns det några typiska symtom som du kan märka:

 • Trötthet
 • Ofta huvudvärk
 • Känsla av förvirring
 • Ringar under ögonen eller svullna ögon
 • Irriterad hud
 • Allergier

Alla dessa symptom kan du snabbt hitta en annan orsak till. De kan till exempel vara hormonell orsak eller på grund av stress. Men det är ändå värt att överväga om du upplever mer av dessa saker under en längre tid då man skulle behöva en 10-dagars detoxkur där tarmarna får en grundlig rengöring av slaggprodukter i kroppen. Konceptet med "Detox dig vacker" är inte helt galet för en grundlig detox i form av en 10-dagars kur kan ge dig flera skönhets- och hälsofördelar genom att slippa dessa symptom, ökat välmående, förbränningen och hälsan.

10 dagars detoxkur

Med en 10-dagars detoxkur så som Digestive Science® Intensiv detox kan du rengöra din mage bekrämt och smärtfritt och i ditt eget hem. Det finns ingen anledning att behöva gå in på en klinik och ingen behöver veta att du genomgår en detoxkur. Här på WeightWorld säljer vi flera produkter som kan öka ditt välmående med detox, så som Cleanse Rite 10-dagars detoxkur, som består av 8 olika örter som naturligt och effektivt tar bort gifter och slaggprodukter från kroppen. Denna kur består av bland annat Psylliumhusks (minns), sennapulver och fänkålsfrön. Psylliumhusks är kända för att bidra till bättre matsmältning, Senna hjälper mot förstoppning och fänkålsfrön kan minska gasbildning. Denna 10-dagars detoxkur är ett hälsosamt och naturligt sätt att stärka din mage och få den i balans igen.

Finns det några biverkningar av detox?

När du följer en 10-dagars detoxkur för att ta bort slaggprodukter i kroppen och tarmar så bör du räkna med att tillbringa lite mer tid på toaletten än normalt. De säger att du måste lida lite för skönhet och detta gäller även när du vill detox dig vacker. En rengöring med en naturlig produkt, bör dock inte ha andra biverkningar än detta. Vi rekommenderar att du läser förteckningen över ingredienserna noga för att se till att du inte är allergisk mot något av innehållet. Välj din rengöringsprodukt med omsorg och se till att det inte innehåller några artificiella ingredienser eller kemikalier.

Vilka är fördelarna med att ta bort slaggprodukter i kroppen?

Som tidigare nämnts så ger gifter och slaggprodukter en känsla av trötthet och förvirring och vara orsaken till allergier, dålig hy och ringar under ögonen. Bara genom att följa en 10-dagars detoxkur för ökat välmående för att bota dessa symptom och leda till bland annat ökad energi och en förbättrad hud med fräschare lyster. Dessutom har många uppleva en känsla av ökat välbefinnande, mer mental klarhet och en stabil tarmflora utan uppblåsthet eller förstoppning. Resultatet och behandlingen beror på hur ofta du behöver en 10-dagars detoxkur - en del väljer att gör en varannan månad, medan andra bara göra det 1-2 gånger per år. Har du frågor om våra produkter eller något annat på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss via telefon, chatt eller e-post.