• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Detox gör dig snyggare på 10 dagar

Detox är blir allt populärare desto mer den svenska befolkningen ökar sitt fokus på hälsa. Här ger vi dig användbara tips och förklarar hur du kan rena dig snyggare på bara 10 dagar med ett naturligt tillskott som innehåller 8 olika örter.

Vad är en detoxkur?

Vissa kallar det detox, andra kallar det rensning. Då vi utsätts dagligen för föroreningar från både luften och den mat vi äter kan snabbt dåliga gifter och avfall samlas i vår kropp. I grund och botten betyder detox att rena kroppen. Detta görs genom att ta bort slaggprodukter i kroppen. Kroppen utsöndrar också gifter genom njurar, tarmar, lungor och hud. En detox som återställer kroppen kan utföras på olika sätt, men vanligtvis görs detta genom som rengör tarmarna, till exempel. med en 10-dagars detoxkur. För att få ut maximalt resultat är det rekommenderat att se till att få tillräckligt med sömn, vatten och hälsosam mat. Läs vidare nedan för att lära dig hur du kan detoxa dig snyggare.

10 dagars rening

Har du hört talas om tarmsköljning? Då har du kanske har också hört om kliniken där du får spolas vatten in i tarmen. Det kan vara en mycket smärtsam och obehaglig upplevelse för många. Men lyckligtvis är det inte det enda sättet att ta bort oönskade slaggprodukter i kroppen.

Med en 10-dagars kurs, kan du rengöra din mage i bekvämt och smärtfritt i ditt eget hem. Det finns ingen anledning att behöva gå till en mottagning och ingen behöver veta att du renar kroppen. Här på WeightWorld säljer vi bland annat Digestive Science® 10 dagars detox som består av 8 olika örter som naturligt och effektivt är bort gifter och slaggprodukter i kroppen på endast 10 dagar. Denna kur består av bland annat Psylliumhusks, senna- och fänkålsfrön. Psylliumhusks är kända för att bidra till bättre matsmältning, Senna av förstoppning och fänkålsfrön kan minska gasbildning. Denna 10-dagars reningskur är ett hälsosamt och naturligt sätt att ge din mage ett nytt liv och få den i balans igen.

Hur vet jag om jag behöver en 10-dagars detox?

Detta vet du precis när du tror att du behöver detox av avfallsprodukter i kroppen. Många vet inte ens symptomen och kan gå med obehag under en lång tid utan att veta att en enkel avgiftning kan öka deras välmående och hälsa. När du har gått en längre tid med samlade gifter i kroppen så finns det några typiska symptom som du kan märka detta på:

 • Trötthet
 • Ofta huvudvärk
 • Emotionell förvirring
 • Ringar under ögonen eller svullna ögon
 • Irriterad hud
 • Förstoppning eller uppblåsthet
 • Allergier

Lider du av någon eller några av dessa symptom utan att ha förstått eller hittat någon orsak kan det vara värt att överväga om du skulle behöva en 10-dagars detox där tarmarna får en grundlig rengöring av slaggprodukter i kroppen. Att säga att "Detoxa dig snyggare" är inte helt galen för en grundlig rening i form av en 10-dagars kan ge dig flera skönhets- och hälsofördelar.

Vilka är fördelarna med att ta bort slaggprodukter i kroppen?

Som tidigare nämnts kan de samlade gifterna och slaggprodukter ge dig en känsla av trötthet och förvirring och vara orsaken till allergier, dålig hy och ringar under ögonen. Genom att följa en 10-dagars kur kan du få ökad energi och en bättre hud med fräschare lyster. Dessutom har många uppleva en känsla av ökat välbefinnande, ökad prestationsförmåga och en stabil tarmflora utan uppblåsthet eller förstoppning. Det kan också få igång din viktminskning och ämnesomsättning och göra att du går ner i vikt.

Finns det några biverkningar med detox?

När du följer en 10-dagars detoxkur för att ta bort slaggprodukter från kroppen och tarmar, bör du räkna med att spendera lite mer tid på toaletten än normalt. De säger att du måste lida lite för skönhet och detta gäller även när du vill rena dig vacker. En rengöring med en naturlig produkt bör inte ha några andra biverkningar än detta då den består av 100 % naturliga ingredienser. Vi rekommenderar att du läser ingrediensförteckningen noga för att se till att du inte är allergisk mot något av innehållet. Om du vill ha mer information om hur detox fungerar för viktminskning kan du läsa mer direkt på vårn hemsida. Det är viktigt att välja produkten med omsorg och se till att det inte innehåller artificiella ingredienser eller kemikalier.

Har du frågor om våra produkter eller om detox är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon, chatt eller e-post.