• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Detox behandlingar hemma

Detox är ett annat ord för att rensa eller eliminera skadliga toxiner från kroppen. Vi utsätts för olika kemiska och biokemiska toxiner från vår mat, vatten och miljö, som är fyllda med tungmetaller och kemikalier. Några av de vanligaste tecken och symptom på ansamling av dessa i kroppen är huvudvärk, trötthet, fetma, hormonella störningar, akne, hudutslag, kroppslukt, dålig andedräkt, trafikstockningar, matsmältningsbesvär, muskelvärk, försämring av inflammatoriska tillstånd som artrit och så vidare . Kroppen gör sig av med dessa gifter för att undvika hälsoproblem. En detox behandling kan dock tillsammans med kost och livsstils förändringar, effektivt förbättra den naturliga avgiftningsprocessen, för en frisk och självgående kropp.

De flesta detox behandlingar verkar för att rensa kroppen hjäler kroppen genom att blåsa toxiner från levern och gallblåsan.

Dessutom kan de hjälpa dig att:

 • uppleva mer energy
 • stärka immunförsvaret
 • minska risken för allergier
 • förbättra ämnesomsättningen
 • bekämpa trötthet
 • upprätthålla en friskare hy
 • stimulera blodcirkulationen
 • förbättra koncentrationen
 • Förse kroppen med hälsosamma näringsämnen

Nedan finner du förslag på på populära detox behandlingar för hemmabruk:

Grön smoothie detox

Detta är det vanligaste sättet att avgifta kroppen. Det hjälper till att frigöra kroppen från skadliga toxiner samtidigt som det ger en mängd vitaminer, mineraler och antioxidanter. Gröna smoothies innehåller en mängd olika gröna grönsaker som innehåller klorofyll, som hjälper till med avgiftning och rensning av tungmetaller såsom de som finns i bekämpningsmedel och industriella förädlade livsmedel. Börja dagen med denna gröna smoothie för att ge din kroppsenergi och öka ämnesomsättningen. För att göra det lätt utan att kompromissa med näringsämnen, använd gärna ekologiska super food kosttillskott som guaranapulver, klorella och liknande i pulverform är idealiska för denna typ av smoothie.

Hemlagad juice

Rå frukt och grönsaksjuicer såsom äpplen, morötter, vindruvor, spenat, blåbär, apelsiner, gurkor och rödbetor är mycket fördelaktigt för att mata din kropp och rensning av skadliga gifter. För bästa absorption av näringsämnen, drick saften långsamt för att dricka allt i en tår.

Vatten med citrondetox

Citronsaft tjänar som en kraftfull renare. Det stimulerar också leverens gallproduktion och ökar mineralintaget såväl som absorption. Dess höga innehåll av antioxidant och vitamin C stärker också ditt immunsystem. Citroner, särskilt huden, innehållande en antioxidant känd som d-limonen, som har visats aktivera enzymer i levern som hjälper till att avlägsna toxiska föreningar.

Detox te

Detox te rikt på antioxidanter kan effektivt avgifta och rena kroppen från insidan. Vi har ett stort urval av detox behandlingar, bland annat Örtte Natural detox tea speciellt framtaget för att kunna hjälpa till att avgifta och rengöra din kropp från gifter och slaggprodukter. Detta kan minska känslan av uppblåshet, bidra till mer energi och en balanserad kropp.

Oil pulling

Denna enkla behandling fungerar som en stor naturlig detox. Det bekämpar också tandvärk, dålig andedräkt och tandköttssjukdom på grund av de antimikrobiella effekterna av kokosolja. Förutom dess detox fördelar, det ger också vitare tänder.