Detox & Toning Pack

Waist Trainer & Detox Tone

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Är du ute efter att ge din midja och mage ett slankare utseende utifrån, och samtidigt rena ditt matsmältningssystem inifrån? Då är Detox & Toning Pack rätt för dig! Det är det perfekta produktparet som förser dig med en optimal metod för att ta hand om din kropp och samtidigt som du ser fantastisk ut. Kombinationen består av välkända komponenter - Waist Trainer och Detox Tone - en dynamisk duo av produkter som du bara inte kan vara utan.

  • Perfekt att användas tillsammans
  • Skulpterar utseendet hos midjan
  • Bekväm och diskret att bära
  • Naturligt detox-kosttillskott
  • Med chlorella, ingefära & aloe vera
  • Veganvänliga produkter

Träningskorsetten är framtagen för att vara ett enkelt sätt att göra midjan smalare och mer vältränad, helt utan de långsiktiga kraven eller ansträngningarna som andra metoder för med sig. Då den är diskret att bära under kläderna är den också perfekt att använda vid alla möjliga tillfällen - när du jobbar på kontoret eller har en utekväll på stan! Detox Tone kompletterar sedan detta med hjälp av sin naturliga kombination av ingredienser som renar inifrån. Tillsammans hjälper det här produktparet dig att känna dig på topp - inifrån och ut!

Waist Trainer

Då våra scheman hela tiden blir allt mer späckade kan det vara svårt att hitta tiden för att träna och hålla kroppen i önskad form. För de som vill ha ett sätt att omedelbart få ett förbättrat utseende, med en spänstigare och mer timglasformad figur, kan träningskorsetten vara ett riktigt bra val. Även om det inte är en långsiktig lösning så är det ett snabbt och smidigt sätt att förändra hur magen och midjan ser ut - perfekt för att göra intryck under utekvällen eller vid speciella tillfällen. Den är också så bekväm och diskret att du kan bära den under kläderna i din vardag!

Den är tillverkad i högkvalitativa material och denna Waist Trainer har skapats för att anpassa sig efter din kroppsform och för att förhöja dina vackra, naturliga former. För att träningskorsetten ska kunna bibehålla sin struktur har tunna metalltrådar vävts in i tyget och den är sedan förstärkt med stoppning för komfort. De här båda komponenterna hjälper träningskorsetten att göra midjans utseende smalare, samtidigt som den är flexibel och lätt nog att tillåta rörlighet.

Detox Tone

När du letar efter ett kosttillskott som hjälper till med detox och rening, vill du ha ett som är skonsamt men ändå kraftfullt, som är lätt att använda och inte innehåller skadliga kemikalier. Detox Tone är just ett sådant - ett förstklassigt växtbaserat kosttillskott som förstärkts med bentonitlera. Det är utformat för att få dig att känna dig lättare, friskare och ren inifrån, allt du behöver göra är att ta 2 lättsvalda kapslar om dagen, så är allt klart!

Det är sammansatt av viktiga växtextrakt för detox och för en dämpande verkan, inklusive chlorella, ingefära och aloe vera, och den här unika kombinationen har sammanförts noggrant till nytta för varje användare. Detta gör kosttillskottet perfekt för de som vill ha hjälp efter en tyngre kost, såväl som för de som bara älskar den rena känslan efter detox. Så, oavsett om du är ute efter rening, ökad energi eller vill stötta ditt inre välmående, är Detox Tone ett förstklassigt val för dig! Ingredienser i Detox Tone

Aktiva Ingredienser: pulver av psylliumfröskal, bentonitlera, extrakt av lakritsrot 4:1, örtpulver av vitlök, citruspektin, nejlikeknoppar, örtpulver av fänkål, rotextrakt från maskrosor 4:1, pulver av chlorella, pulver av cayennepeppar, extrakt av aloe vera 200:1, ingefärspulver 20:1.

Övriga ingredienser: bulkmedel (rismjöl), kapselhölje (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), flödesmedel (kiseldioxid).

Användning

waist trainer storleksguide for den perfekta storleken pa din weightworlds waist trainer

Waist Trainer: Börja med att säkerställa att du har valt rätt storlek för dig, genom att mäta midjemåttet och sedan jämföra med storlekstabellen. När du mäter rekommenderar vi att du gör detta ungefär 2 centimeter ovanför naveln, för att få ett rättvisande midjemått. Om du råkar hamna mellan två storlekar föreslår vi att du väljer den större storleken, för att sedan minska efter behov.

För att ta på dig din Waist Trainer virar du den runt midjan och ser till att den övre delen hamnar precis under bysten. Stäng sedan hyskorna. Träningskorsetten har 3 olika steg för fastsättning, så du kan skräddarsy den för att passa din kropp perfekt. Du kan ha på dig korsetten när som helst under dagen, men vi rekommenderar att du har den maximalt 6 timmar i sträck. Första gången du har på dig din Waist Trainer, börja med 1-2 timmar, för att därefter öka mängden tid varje dag till dess att du når gränsen på 6 timmar, så att din kropp får chans att vänja sig vid att bära den.

Detox Tone: Det här premiumtillskottet för kroppsrening har utformats för att vara ett enkelt tillskott till din dagsrutin. Tag bara två kapslar om dagen tillsammans med vatten. Det är helt upp till dig och dina rutiner när på dagen som du vill tar kapslarna, men vi rekommenderar att du är konsekvent när du väl bestämt en tid. En behållare med Detox Tone innehåller 60 kapslar, så om kosttillskottet doseras korrekt räcker den i 30 dagar.

Råd

Både träningskorsetten och Detox Tone har tillverkats enligt hög standard, av premiummaterial och -ingredienser. Detta gör dem säkra att använda enligt instruktionerna. Om du inte använt Detox Tone tidigare föreslår vi att du går igenom den fullständiga innehållsförteckningen, för att undvika potentiella ingredienser som du personligen är allergisk mot. Rådfråga din doktor innan du använder produkten om du är gravid eller går på någon medicin. Om du inte använt en träningskorsett tidigare rekommenderar vi att du bär den i då och då, och ökar på tiden under en period.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar