måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Creadrene Tabletter 5000mg 90 Tabletter | Kreatin för ökad muskelmassa

249Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

CREADRENE® är ett effektivt kreatin kosttillskott som kan öka din muskelmassa i kombination med regelbunden styrketräning. Idrottare har redovisade en signifikant ökning i muskelmassa i samband med att de tagit kreatin. Tillskott med kreatin ökar den vilande ämnesomsättningen och prestationsförmågan. Detta innebär att det är möjligt att bränna fett snabbare när du tar keratin-kapslar innan träning.

 • Kan öka muskelmassan effektivt
 • Kan få igång den vilande ämnesomsättningen
 • Öka prestationförmåga och energinivåerna
 • Minska trötthet och öka motivationen
 • Reducera återhämtningstiden efter träning
 • Ökat kreatin är förknippad med större kroppsmassa och ökad prestationsförmåga

CREADRENE® hjälper till att öka muskelmassa, styrka samt öka återhämtningstiden från muskeltrötthet. Kreatin kosttillskott har visat sig högeffektiv i samband med ökning av muskelenergi, muskelstyrka och förbättrad prestanda. CREADRENE® spelar en nyckelroll för påfyllning av kroppens energiförråd och är ofta använt för att maximera effekterna i samband det styrketräning.

Använd NOXADRENE® tillsammans med CREADRENE® för maximalt resultat.

Läs mer
Typ: Tabletter
Antal: 90
Rekommenderad dos: 3 tablets a day
Längd: 30 dagar

Vad är kreatin?

Kreatin är inte en vitamin, mineral, ört, hormon eller en steroid utan det är ett ämne som finns naturligt i människokroppen, och i de flesta djur samt, där det finns till nästan 95% i musklerna samt i vissa livsmedel och Kreatin kosttillskott så som CREADRENE®.

Kreatin är en naturlig organisk syra som produceras i levern som hjälper energiförsörjning till celler i hela kroppen - särskilt muskelceller. Kreatin består av av de tre kraftfulla aminosyrorna L-arginin, glycin, och L-metionin. Kreatin finns inte bara naturligt bildat i kroppen utan det finns även vissa livsmedel och kosttillskott.

Vad är fördelarna med CREADRENE®?

CREADRENE® används ofta i kombination med idrott och styrketräning för att maximera resultaten och få ut mer utav träningen samt öka muskelmassan. Kosttillskott som innehåller keratin tas ofta med syftet att förbättra prestationsförmågan kreatin kosttillskott används ofta av idrottare på grund av dess effektivitet i kombination med högintensiv träning.

Atleter och kroppsbyggare tar ofta keratin-kapslar innan träning eftersom det gör att kroppen att producerar mer energi vilket gör att de kan prestera mer vilket i sin tur leder till att muskelmassan ökar.

Kreatin transporteras genom blodet genom ett aktivt transportsystem och därefter används det av muskler som har höga energibehov, såsom hjärnan och skelettmuskulatur. I själva verket är cirka 95 % av kreatinnivån i människokroppen är lagrad i skelettmuskulaturen. Detta ämne har en naturligt kraftfull förmåga att öka energinivåer och används främst används av idrottsmän med syftet att öka deras förmåga att producera energi. Ett kreatin kosttillskott förbättrar prestationsförmågan och gör det möjligt att träna hårdare samt öka muskelbyggnaden.

Vad innehåller CREADRENE®?

CREADRENE® innehåller rent kreatin från tre olika källor av detta fantastiska ämne. Tillsammans bidrar detta till maxiamalt ökad muskelstyrka och minskad återhämtningstid.

 • Kreatin (4800 MG)

  Rent kreatin är producerat naturligt av kroppen och är nödvändig för produktionen och utökningen av muskelfiber under fysisk ansträngning. Som kroppen hår för låga nivåer av kreatin kan det leda till trötthet och högre nivåer av mjölksyra. Kreatin kosttillskottsom CREADRENE® tillför naturligt kreatin till kroppen vilket har bevisats kunna öka uthålligheten samt minska återhämtningstiden.

 • KREATIN Pyruvat (190 mg)

  Kreatin Pyruvate är en typ av keratin som lätt absorberas i blodet. Eftersom Kreatin Pyruvat är mer kraftfullt så räcker det att ta detta 5-6 gånger mindre än rent kreatin! Även om det är huvudsyftet med CREADRENE®?så är pyruvinsyra ofta känt för att öka förbränningen och leda till en naturlig viktminskning.

 • Kreatinfosfat (10 mg)

  Kreatinfosfat hjälper muskelcellerna att maximera sin funktion. Detta gör att muskelcellerna kan maximeras och du kan därmed öka din styrka. Förutom att tillföra styrka kan dessutom kreatinfosfat öka prestationsförmågan under träning och ytterligare främja muskelfunktionen i detta kreatin kosttillskott

Hur ofta ska jag ta CREADRENE®?

Ta tre eller flera tabletter av ditt kreatin kosttillskott en timme innan träning med tillsammans med ett glas grapefruktjuice eller annan dryck med en hög kolhydrathalt för att maximera ditt resultat. Ta kapslar keratin-kapslar innan träning och håll dem utom räckhåll för barn. Använd inte produkten om kapselskalet är trasigt eller skadad.

Hur köper jag CREADRENE®?

Du kan köpa ditt kreatin kosttillskott från CREADRENE® direkt här hos oss på Weightworld. Klicka bara på "Köp" och gå vidare till utcheckningen när du är klar med din beställning. Välj leveransmetod och betalningssätt som passar just dig. Om du har några frågor eller vill ha mer information om CREADRENE® eller våra andra produkter så är våran kundtjänst redo att hjälpa dig via telefon, live chat eller email.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Beställt idag och ser fram emot leveransen!!
 • * Letat efter ett keratintillskott som kan hjälpa mig att komma i form och få ut mer av min träning, jag märkte stor skillnad redan efter den första veckan. Fick mer ork och bättre resultat än någonsin tidigare.
 • * Är prisvärt och räcker länge med kraftfulla resultat.. Jag skulle definitivt rekommendera er att prova det.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden