måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Coconut Splash - Oil Pulling (14 days)

140ml | Tandblekning

maxmedix™

279Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Coconut Splash Oil Pulling är en naturlig tandblekningskur som innehåller kokosolja och pepparmynta. Coconut Splash är speciellt framtagen för att ge dig vitare tänder, fräschare andedräkt och ett skinande vitt leende.

 • Stärker både emalj och tandkött
 • Bleker tänderna effektivt och naturligt
 • Förbättrar munhygienen och minskar risk för karies
 • Få ett strålande vitt leende på 14 dagar!
 • Få en fräsch andedräkt som håller hela dagen
 • Stärker tandköttet på djupet
 • Bli av med plack och fläckar på tänderna
 • 100% naturliga ingredienser

Coconut Splash Oil Pulling innehåller 14 förpackningar för 14 dagars effektiv användning för vitare tänder. Denna unika blandning hjälper till att ta bort skadliga bakterier från hela munnen och gör dina tänder och ditt leende vitare än någonsin.

Läs mer
Längd: 14 dagar
Size: 14x10
Flavour: Pepparmint

Vad betyder oil pulling?

Oil pulling är i grunden ett engelskt uttryck och används för tandblekning med olja. Det kan låta som en nyhet, men denna metod har använts under tusentals är för att öka munhygienen naturligt. Ren kokosolja är den viktigaste ingrediensen i Coconut Splash, en olja som använts inom medicinen för munhygien länge tack vare sin effektiva funktion för både munhälsan och dess förmåga att ge vita tänder. Denna produkt är en effektiv och enkel behandling att få vitare tänder och samtidigt förbättra munhygienen. Coconut Splash har både antibakteriella och tandblekande egenskaper som rengör munnen och tänderna även på de mest svåråtkomliga utrymmena.

Vad är Coconut Splash oil pulling?

Coconut Splash oil pulling är ett enkelt och smärtfritt sätt att avgifta och rengöra hela munnen på. Med sina 100% naturliga ingredienser följer inga biverkningar med och du kommer att uppleva en skinande vitt leende snabbare än någonsin tidigare.

Kokosolja är känt för sina antibakteriella egenskaper, vilket bidrar till att ta bort fläckar och plack på tänderna. Förutom dess effektiva tandblekande fördelar minskas även risken för karies.

Få ut det mesta av Coconut Splash genom att köpa en konsumtion av 2-3 veckor eller prova oil pulling med en vän eller partner. Köper du av oss får du erbjudanden och rabatter på hela vårt sortiment.

Vilka är fördelarna med Coconut Splash Oil Pulling?

Kokosolja innehåller stark antibakteriella, antivirala och svampdödande egenskaper som bidrar till att förebygga och bota karies. Förutom att göra dina tänder vitare så stärker Coconut Splash tänderna, ditt tandkött och den allmänna munhälsan.

Pepparmyntolja kompletterar Coconut Splash och bidrar i synnerhet så att du får en uppfriskande andedräkt. Peppermint bekämpar bakterier i samband med dålig smak och dålig andedräkt och lämnar dig med en fräsch andedräkt.

Instruktioner

1Häll i munnen

Öppna en förpackning av Coconut Splash oil pulling, häll sedan innehållet i din mun. Det rekommenderas att göra din oilpulling med pepparmint och kokosolja för vita tänder direkt på morgonen på fastande mage.

2Swisha Runt

Håll blandningen i munnen under 5-15 minuter och gurgla sedan försiktigt runt oljan på samma sätt som du skulle gjort med ett munvatten. Dra oljan genom tänderna under denna tid för optimal effekt och rengöring.

3Skölj

Efter att Coconut Splash oil pulling med exklusiv pepparmynta och kokosolja för vita tänder är genomförd så bör du spotta ut oljan och skölja munnen ordentligt med vatten. Det rekommenderas att borsta tänderna efter att ha använt Coconut Splash oil pulling.

Tips för att variera din oil pulling

Du kan också använda Coconut Splash för att borsta tänderna. Detta är särskilt effektivt om du vill behandla ett specifikt område. När du har använt din tandborste bör den rengöras i mycket varmt vatten i ca 10 sekunder, låt den därefter torka innan den används på nytt.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (96% baserat på 10 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Hört mycket bra om denna produkt och nu är det en av mina absoluta favoritprodukter. Köpte 2 och fick gratis frakt, ska ge en till min kusin i födelsedagspresent då förpackningen är snygg och den är kanonbra! Jag har numera jättevita tänder och rekommenderar denna produkt starkt.
 • * Fick paketet på bara några dagar. Har inte provat ännu men ser fram emot att testa!
 • * Sett denna på instagram och fantastiska före och efterbilder på flera sidor så jag bestämde mig att prova. Redan efter första veckan började jag få komplimanger för mina vita snygga tänder och jag har tipsat flera vänner och bekanta om den här produkten!
 • * Snabb leverans, snygg förpackning och lika enkel att ta som ett vanligt munvatten. Bara lite tjockare i konsistensen. Får jättebra andedräkt av mintsmaken som håller hela dagen och redan efter första användningen var mina tänder vitare! Har bara kört några dagar men hitills har det fungerat över förväntan och jag är mycket glad att jag beställde från er!
 • * Riktigt nöjd med denna produkt. Provat andra produkter och har en vän som vart hos tandläkaren och gjort en blekning för flera tusen, jag fick vitare tänder än henne efter 2 veckor med denna och för bara 349kr. Kanonbra pris och hög kvaliét på produkten.
 • * Fick tips av min vän när jag frågade hur hon gjort för att få så snyggt vita tänder. Nu 2 veckor senare får jag samma fråga av andra vänner! Kanonbra pris och resultatet är fantastiskt.
 • * Håller andedräkten fräsh hela dagen och tänderna blev vita redan efter första kuren ser fram emot att se mitt leende efter 14 dagar :)
 • * Snabb leverans, ska börja i helgen med min första kur.
 • * Bra produkt, snygg förpackning och ett nytt koncept som jag är förvånad av att jag inte hört om innan då det fungerar så bra både för att munnen känns mycket renare, får bättre andedräkt och vitare tänder!
 • * Mycket bra om du vill ha vita tänder utan några biverkningar. Flera på jobbet har märkt att mina tänder är så vita och jag ler mycket hellre på bilder numera. Ett bra köp och det är lätt att använda utan några krängel eller ilningar som jag upplevt av andra behandlingar som inte ens fungerat lika bra! Kram från Anja
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden