måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

ChinUp Mask

Motverkar dubbelhaka

ChinUp

329Kr
:


Förpackning

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Trött på slapp hud? Vill du bli av med din dubbelhaka eller helt enkelt strama åt huden i ansiktet? ChinUp Mask är en revolutionerande mask för ansiktslyft utan kirurgi som har tagit marknaden med storm. Denna mask kan hjälpa till att märkbart minska uppkomsten av oönskat fett runt hals och haka och samtidigt verka fuktgivande och återfuktande för huden.

 • Kan hjälpa till med att strama åt huden på hakan och halsen
 • Kan hjälpa med att strama åt slapp hud för dig som vill få bort dubbelhaka
 • Kan hjälpa till att forma käklinjen
 • Kan hjälpa till att minska tecken på åldrande
 • Kan öka produktionen av kollagen
 • Verkar återfuktande och kan stärka huden
 • Säker och skonsam mot huden
 • Antioxidanta och antibakteriella egenskaper
 • Framtagen för att strama åt huden med hjälp av kraftfulla naturliga fruktextrakt
 • Nominerad i både Pure Beauty Awards och Beauty20 Awards!

ChinUp Mask använder avancerad teknik som erbjuder dig en effektiv och innovativ icke-kirurgisk metode för ansiktslyftning. Den kan användas på ett säkert och enkelt sätt och kan hjälpa din hud uppleva en åtstramande effekt när du behöver det som mest. Så tveka inte – nu kan du uppleva resultat med ChinUp Mask! Läs mer

Testpaket

329.00Kr

Köp

Startpaket

549.00Kr

Köp

Refillpaket

649.00Kr

Köp

Vad är ChinUp Mask?

ChinUp Mask är en banbrytande skönhetsmask som kan användas för att minska uppkomsten av fett och slapp hud runt haka och hals. Med denna mask kan du få hjälp med att minska dubbelhakan. ChinUp Mask verkar effektivt för att uppnå ett betydligt smalare och mer ungdomligt ansikte utan kirurgi. Denna behandling är extremt kostnadseffektiv vilket innebär att du kan få hjälp med att bli av med fett från hakan och få bort dubbelhaka utan att du behöver spendera tiotusentals kronor.

ChinUp Mask är framtagen för att erbjuda samma fördelar som vid en kirurgisk ansiktslyftning helt utan biverkningar eller smärta som kan uppstå vid långa medicinska procedurer. Denna mask används med 100 % naturligt fruktextrakt och är speciellt utformad som ett säkert, effektfullt och kostnadseffektivt alternativ till kirurgiska ansiktslyft för dig och kan hjälpa dig som vill få bort dubbelhaka och strama åt huden och därmed se yngre och snyggare ut.

Vad är fördelarna med ChinUp Mask?

ChinUp Mask fungerar både ytligt och på cellnivå av din hud. Så även om denna mask för ansiktslyft utan kirurgi kan vara effektivt för att hjälpa dig att uppnå ett smalare ansikte direkt så kan den också ge långbara resultat då ingredienserna även arbetar på cellinivå vid denna typ av ansiktslyft utan kirurgi . Maskens kraftfulla åtstramande egenskaper kan även vara effektiva för att hjälpa till med öka ämnesomsättningen och förbränningen, vilket kan leda till viktförlust och en minskning av dubbelhakan och extra fett på halsen. ChinUp Mask kan hjälpa till att strama lös och slapp hud, strama åt fett och forma käklinjen samtidigt bidra till att förhindra tecken på åldrande genom att stimulera hudvävnad och kollagenproduktionen i huden.

Förutom detta åtstramande, förbränningsökande och formande egenskaper så har ChinUp Mask för ansiktslyft utan kirurgi också antioxidant och antibakteriella egenskaper. Detta innebär att masken kan användas för att återfukta, stärka och rena huden på djupet vilket minskar orenheter, akne och hudproblem, hjälpa dig få bort dubbelhaka samtidigt som din hud ser bättre ut än någonsin. ChinUp Mask kommer i tre olika paket och var och ett är speciellt utformat för att hjälpa dig att få bästa möjliga resultat och spara pengar på ditt ansiktslyft utan kirurgi.

Chinup Mask verkar på din hud både ytligt och på cellnivå. Masken är kan hjälpa dig att uppnå en mer smalare, definierade och direkt åtstramning. Den är också användbart för att hålla huden frisk och ung under ytan.

De har kraftfulla förbränningsökande egenskaper och dess åtstramande effekt kan hjälpa till med att öka förbränningen i ansiktet vilket leder till en minskning av fett runt haka och hals.

Den kan hjälpa till med att strama åt lös och slapp hud, forma ansiktet och käklinjen och samtidigt bidra till att förhindra tecken på åldrande genom att stimulera hudvävnad och kollagenproduktionen.

Chinup Mask finns tillgängliga i tre olika paket, var och ett är utformat för att hjälpa dig att få bästa möjliga resultat. Ju fler du köper, desto mer sparar du!

Vetenskapen bakom masken

Till skillnad från andra formande ansiktsmasker och ansiktslyft utan kirurgi så riktar sig ChinUp Mask direkt på fett och slapp hud snarare än att tillfälligt dölja synliga symptomen. Genom att stimulera fettförbränningen i hudcellerna och öka produktionen av kollagen så verkar masken på cellnivå för att stärka din hud och strama åt ditt ansikte naturligt. Ingredienserna i denna mask är noggrant kombinerade och består av terapeutiska naturliga fruktextrakt och 4 kärnämnen. De aktiva ingredienserna kan hjälpa till att verka åtstramande av din hud inkluderar vitamin E, Corum 9235, Q10 Coenzym och Skintronics Serum.

Skintronics är en av huvudingrediensena i ChinUp Mask för ansiktslyft utan kirurgi och en av anledningarna till att masken skiljer sig från andra alternativ. Ämnet fungerar genom att omvandla fett till fibrös vävnad, öka förbränningen, verkar uppstramande, hjälper dig att få bort dubbelhaka och lyfter huden samtidigt som det kan minska överflödig hud på kinder, hals och haka. Q10 är en kraftfull antioxidant som kan minska tecken på åldrande och samtidigt återfukta huden. Corum 9235 stimulerar absorptionen av Skintronics serum och hjälper till att ytterligare öka kroppen förbränning av fettlager. E-vitamin är en välkänd ingrediens i fuktighetskräm och ansiktslyft utan kirurgi då det är mycket antioxidantrikt vilket kan öka hudens elasticitet och ge en slätare yta på din hud.

Resultat

Resultaten kan variera från person till person vid denna typ av ansiktslyft utan kirurgi för att få bort dubbelhaka och strama åt huden. Då resultaten är individuella kan tiden det tar att uppleva ett positivt resultat variera.

* Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten från person till person

Betyg och recensioner

ChinUp Mask för ansiktslyft utan kirurgi har används av tusentals män och kvinnor över hela världen och det är lätt att se varför. Se vad kunder säger om ChinUp på Twitter och läs kundernas synpunkter nedan för att höra direkt från användarna om hur denna revolutionerande produkt har hjälpt människor över hela världen att stärka huden och få bort dubbelhaka naturligt utan operation.

Har just provat min nya @ChinUpMask ansiktsmask och jag älskar det!

Jag har gjort min andra ansiktsbehandling med @chinupmask och det fungerar fantastiskt bra! Känner mig extra snygg!

Fantastiska @alicerxgers_ gav mig en @Chinupmask som jag kan testa hemma! Vi har båda tappat 3cm+ #ChinUpChampion

Hur använder jag ChinUp Mask?

1Mät dina mått

Mät dina mått från öra till öra, både undersidan och framsidan av ansiktet med hjälp av det medföljande måttbandet.

2Applicera masken

Öppna och ta ut din ChinUp Mask. Applicera masken mot ansiktet med den större delen mot kinderna och den smalare delen mot din haka.

3Justera hakbandet

Justera hakbandet under hakan med de färgade delarna fästa utåt.

4Fäst hakbandet

Fäst hakbandet och justera hålen över dina öron.

5Strama åt hakbandet

Strama åt hakbandet så att masken sitter tight.

6Vänta 30-40 minuter

Vänta 30-40 minuter innan du försiktigt avlägsnar masken från sidorna.

7Massera ansiktet

Massera käke och nacke tills den återstående krämen är helt absorberad.

8Mät slutresultatet

Massera käke och nacke tills den återstående krämen är helt absorberad.

Så beställer du din ChinUp Mask

Beställning av ChinUp Mask från WeightWorld kunde inte vara enklare. Våra betalnings- och leveransalternativ är speciellt utformade för att uppfylla vart och ett av våra kunders behov oavsett hur du vill betala och när du vill ha din leverans så hjälper vi dig. För att beställa din ChinUp Mask idag, väljer du bara "Lägg till” och när du är klar med din shopping på våran sida går du enkelt vidare till kassan.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (94% baserat på 10 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Jag har använt denna ansiktsmask 3 gånger nu och jag måste erkänna att jag är riktigt nöjd med resultatet! Det ger redan resultat efter en användning och huden känns mycket mer slät.
 • * Instruktionerna är lätta att följa och kvaliteten på produkten är riktigt bra. Efter en 30 minuter så var min käklinjen mer tydlig och huden kändes mer åtstramad. Effekten varade flera dagar och flera vänner påpekade att jag såg bra och och frågade om jag gått ner i vikt! En fantastisk produkt för regelbunden användning eller för speciella tillfällen!
 • * Jag använde denna mask 30 minuter och såg tydliga resultat. Jag mätte min haka innan och då var måttet 21 cm. Efter att ha tagit bort masken hade det ändras till 19,2 cm! Helnöjd och det syns en tydlig skillnad.
 • * Fick paketet på 2 dagar och ska prova den i helgen.
 • * Jag har märkt att jag fått en dubbelhaka nyligen så bestämde mig att ge den här ett försök. Jag skulle säga att jag är annars är ganska smal förutom att jag har fått lite hängig hud under halsen. Det kan vara så att min dubbelhaka bara är slapp hud och inte bara är fett så jag var inte helt säker på om det här skulle hjälpa. Huden kändes mycket mer åtstramad och såg resultat efter första användningen. Kommer fortsätta och hoppas på fortsätta förbättringar i samma takt!
 • * Det är enkelt att applicera masken och bandet runt huvudet. Du kan sen slappna av och låta den verka 30-40 minuter. Masken börjar arbeta direkt och efter 1-2 minuter kan du känna en åtstramande och milt värmande känsla. Jag märke att efter några minuter att huden kändes varmare men det var mest behagligt. Efteråt blev jag övveraskad hur bra min hud kändes! Känner mig extra snygg och jag kommer fortsätta använda denna.
 • * Var mycket spännande att testa denna produkt då jag inte exakt visste vad jag skulle förvänta mig. Jag trodde det skulle vara bli en besvikelse men jag blev positivt överraskad över resultatet. I startpaketet fick jag med 7 masker, 1 måttband och 1 band. Instruktionerna var lätt att följa. Se till att du mäter din hakan först så att du kan se resultatet. Du kan känna en värmande känsla efter att du applicerat masken på huden och spänt hakbandet. Det är inte obekvämt allt och efter behandlingen känns huden fantastiskt mjuk och stam. Jag minskade 3 cm på första behandlingen och det syntes stor skillnad på min haka. Ser fram emot mina 6 återstående kurer som jag tänkte sprida ut över 6 veckor! Ser fram emot att fortsätta med detta. har gått på en åtstramande behandling hos ett Spa och då var priset samma för bara en behandling och här får jag 7 behandlingar i startpaketet för samma pris och effekten var minst lika bra.
 • * Jag har läst mycket om denna mask men var lite skeptisk hur bra den verkligen var. Priset för startpaketet var bra så jag bestämde mig att testa och nu har jag nytt beställt refillpaketet! Fungerar helt klart över förväntan.
 • * Snabb frakt och snyggt förpackat.
 • * Rekommenderar denna behandling om du vill se lite bättre ut och så som jag även vill minska dubbelhakan.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden