• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Bränn mer fett med Superfood

Vill du uppnå en hållbar viktminskning? Här beskriver vi 7 olika livsmedel som även är kända för benämningen superfoods som kan hjälpa dig en bra bit på vägen. Istället för att bara äta sallad finns det mängder av val du kan göra som både är bra för dig och din kropp.

Öka din ämnesomsättning

Vissa livsmedel har en så bra effekt på kroppen och innehåller endast friska näringsämnen och gör att du faktiskt kan bränna mer kalorier än du förbrukar men du äter dem. Andra produkter så som tillskottet Green Coffe supplement kan effektivt öka din ämnesomsättning. Pröva dessa effektiva Superfoods och se själv hur kosten påverkar din hälsa och välmående...

Fullkorn

Din kropp bränner dubbelt så många kalorier då den smälter fullkorn som finns i din kost. Det mest effektiva tillskottet med fullkorn är de som är tillverkade av hela korn så som havregryn och brunt ris. Om du äter havregrynsgröt eller gröt till frukost kommer du att uppleva att du av dessa fullkorn känner dig mer mätt under dagen. Dessutom kommer din kropp att bränna dubbelt så många kalorier. Ät brunt ris till din middag kombinerat med kyckling eller lax för att få i dig massvis av proteiner och bränna fullt av kalorier. Detta är en vinnande lösning för både dig och din kropp!

Magert kött

Magert kött som kyckling är en av det mest hälsosamma kött som du kan äta. Kyckling är magert och innehåller dessutom lite fett samtidigt som det innehåller mängder av proteiner. När du äter kyckling förbränner du faktiskt 30% av kalorierna bara genom att smälta det i magen. Så om du äter en bit kycklingbröst som innehåller 300 kalorier så har du redan har bränt 100 kalorier genom att äta måltiden. Kyckling är också otroligt lätt att hantera, det går lätt att frysa och behöver inte vara tråkigt att äta. Det går enkelt att lägga till paprika, BBQ eller chili för extra läcker smak.

Grönt kaffe

Grönt kaffe innehåller mängder av antioxidanter, vitaminer och mineraler. Om du tar ett dagligt tillskott av Green Coffee, kan de naturliga och näringsrika ingredienserna som finns i Green coffee hjälpa dig att öka din viktminskning och sätta igång din ämnesomsättning. Det finns mängder med hälsofördelar med green coffee och tycker du det är svårt att sluta dricka rostat kaffe och inte gillar den beska smaken av drickbart grönt kaffe kan du enkelt som ta ett kraftfullt extrakt som Green Coffee. Tillskottet är 100 % naturligt och utvinns ur orostade gröna kaffebönor.

Fettfria mjölkprodukter

Mjölkprodukter är inte nödvändigtvis ohälsosamt som många tror. Mjölkprodukter är nämligen rika på kalcium och vitamin D. Dessa hjälper dig och din kropp för att bygga muskelmassa och kan bidra till att främja din ämnesomsättning och stärka sitt skelett.

Linser

När du tänker på linser så du kanske tänker på på linssoppa och gammaldags billig mat. Linser är också en superfood och med endast 100ml linser innehåller 35 % av ditt dagliga behov av järn. Om du konsumerar för lite järn under dagen kommer din ämnesomsättning automatiskt att minska och det är därför oerhört viktigt för din viktminskning att du får tillräckligt med järn.

Röd paprika och chili

Capsaicin är den komponent av röd paprika och chili som ger vegetabiliska sin kick och stark smak. Den starka vegetabiliska frukt ökar kroppstemperaturen vilket automatiskt gör att du förbränner mer kalorier. Om du är inte gillar smaken av röd paprika eller chili, och därför inte äter tillräckligt med stark mat - kan du ta kosttillskott Capsi Extreme. Detta effektiva tillskott innehåller också Capsicum och kan på liknande hjälpa dig att uppnå viktminskning. Tillskottet tillhör gruppen Superfoods extract då det hjälper dig att öka din fettförbränning och ger dig mer energi i vardagen.