Fango Body Wrap Kit

Detoxande Bodywrap

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Fango Body Wrap Kit är gjort på mineralrik Fangolera, som härstammar från Komendadalen, och den möjliggör en upplevelse av högsta kvalitet i bekvämligheten där hemma. Som ett komplett kit för en optimal hemmaspa-upplevelse, är denna naturliga linda till kroppen det perfekta sättet att slappna av där hemma samtidigt som du behandlar din hud och förser den med näringen den förtjänar.

  • Komplett kit med lera och wrap till kroppen
  • Renar och detoxifierar huden
  • Naturlig kroppsdefinierande mask
  • Fangolera från Komendadalen
  • 2 elastiska och återanvändbara wraps
  • Tillräckligt för totalt 10 användningar

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Fango Body Wrap Kit

Detta kroppsinlindnings-kit för hemmabruk är det optimala samt naturliga sättet att se efter din hud. Genom att använda ren utvunnen fangolera, har detta unika kit skapats för att bli det bästa på marknaden. Fangolera är en skönhetshemlighet som bevarats under århundraden och det är höjdpunkten bland lermasker. Denna otroliga lera, med ursprung från den fantastiska Komendadalen, är eftertraktad för dess fantastiska egenskaper. Nyckeln till magin i denna specifika lera, ligger i den rika marken som den kommer från såväl som den varsamma manuella extraktionsprocessen.

Denna häpnadsväckande lera, som funnits i Komendadalen under miljoner år, har långsamt samlat på sig värdefulla mineraler såsom kisel, kalcium, kalium, järn och magnesium såväl som otaliga andra bra mikronäringsämnen. Sedan har leran noggrant handplockats och lämnats ute i solen för att torka under minst två dagar för att låta den aktiveras genom att suga åt sig av solens värdefulla energi. För att säkerställa högsta möjliga standard, har denna högkvalitativa lera aldrig torkats i industriella ugnar eller förorenats med kemikalier.

Tack vara den utmärkta kvaliteten av denna enastående lera, är Fango Body Wrap Kit perfekt för användning på huden. Den är väldigt absorberande då det är en grå lera och därmed optimal för att detoxifiera huden från orenheter, smuts och oljeöverskott. Den är även användbar vid vattenretention och kan hjälpa till vid tecken på överflödig vätska under huden. Tilläggsvis är den även perfekt för att hjälpa till med utseendet av celluliter. Detta då den kan hjälpa till att släta ut huden såväl som att liva upp och forma den. Totalt sett, kan användningen av Fango Body Wrap Kit hjälpa huden att se som bäst ut och det är ett perfekt allround-kit för användning på kroppen.

Vad är inkluderat?

Produktbild för Fango body wrap. En vit och gron forpackning mot en vit bakgrund
500 g av 100% naturlig Fangolera
Bindeln till detoxen som ingar i Fango Body Wrap Kit mot en enkel vit bakgrund
2 återanvändbara 4,5 m wraps med metallklämmor

Användning

Börja med att ta bort metallklämmorna och lägg sedan den utrullade lindan i en värmebeständig skål eller behållare. Använd antingen en eller båda medföljande lindor, beroende på områdets storlek. Täck lindorna med varmt (ej kokande) vatten så att de täcks helt. Detta gör det möjligt för lindorna att långsamt värmas upp och absorbera vattnet medan du förbereder lermasken.

För att göra fango lermask blandar du 50 g lera och varmt vatten (i ett förhållande av 70% lera och 30% vatten), genom att använda en mugg och sked i icke-metall. Vi rekommenderar inte att använda en skål eller sked som är gjord av metall då det kan påverka lerans specifika egenskaper. När du blandar ska du se till att du blandar ner leran långsamt i vattnet och sedan blandar ordentligt tills den blir slät. Den särskilda mängd av masken som behövs beror på området, så om du vill täcka flera hudområden eller ett stort sådant, så föreslår vi att du gör en batch och därefter en till om det behövs.

När lindan legat i vattnet ett tag för att aktiveras och lermaskblandningen är klar så är du redo att applicera den på huden. Använd antingen en förutbestämd borste eller dina fingerspetsar och applicera masken i ett 2 mm tjockt lager. När masken har fördelats jämnt, vrider du ur överflödigt vatten från lindorna och lindar dem runt området ovanpå lermasken.

När lindan väl är på plats kan du bara luta dig tillbaka, slappna av och låta masken utföra sin magi. Efter ungefär 40 till 60 minuter är du klar för att avlägsna kroppslindan. Börja med att ta bort lindorna och sedan masken med hjälp av en torr handduk och därefter varmt vatten. För att få ut det bästa av den förskönande Fangoleran, föreslår vi att du använder Fango Body Wrap Kit omkring en eller två gånger i veckan.

Råd

Fango Body Wrap Kit använder enbart helt naturlig Fangolera och har inte några tillsatta artificiella färgämnen, kemikalier eller konserveringsmedel. Det innebär att den inte har några kända biverkningar och är säker för användning på huden. Innan första användning ska du säkerställa att du inte har någon personlig allergi mot lera samt att du utför ett lapptest 24 timmar före första användning.

Fango Body Wrap Kit Detoxande Bodywrap

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(14)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.36% baserat på 21 Kundomdömen

Verifierat Köp

Super!!!!!

D Dragana T
Verifierat Köp

* Minskade nästan 4 centimetrar efter första behandlingen och huden blev mycket mjukare.

E Emilia
Verifierat Köp

* Snabb leverans, ska testa i helgen och ser fram emot att testa detta!

L Livia
Verifierat Köp

* Jag är en 42 årig tvåbarns mamma och jag har försökt att tappa vikt så länge jag kan minnas. Jag lyckades förlora 15 kilo på egen hand men sen slutade det plötsligt och jag kände att jag hade några kilon jag fortfarande hade extra fett på magen som jag ville bli av med. Jag har sökt runt på internet och läst olika omdömen och jämfört olika produkter innan jag till slut bestämde mig för att prova detta paket. Jag använde den i första hand på min mage och hade inte några speciellt höga förväntningar men jag blev glatt överraskad över att jag kunde märka en så pass tydlig skillnad på min mage. Det var inte för mycket förändring efter den första behandlingen men jag började se en synlig förändring efter den tredje. Perfekt att man får med fyra wraps i detta paket.. I vilket fall som helst så ville bara dela min erfarenhet här och förhoppningsvis skulle hjälpa någon som också har samma problem som jag hade. Rekommenderas!!

S Siv Karlsson, Övik
Verifierat Köp

* Jag kunde inte tro att en 45 minuters wrap skulle göra någon större skillnad men nu har jag ändrat åsikt totalt. Det är viktigt att dricka så mycket vatten som möjligt. Detta hjälper till att strama upp huden och jag gjorde detta innan min utlandssemester och har köpt ett till paket för att göra det igen när jag ska på bröllop.

Y Ylva, Finspång
Verifierat Köp

* Allas kroppar är olika, har vänner som minskat flera storlekar med detta men för jag minskade jag inte så jättemycket som jag ville men min hud blev jättemjuk.

Z Zorica
Verifierat Köp

* Efter min första body wrap så såg jag direkt resultat och sen dess har jag totalt gjort 4 behandlingar och ser stora resultat på min mage. Efter att ha fått barn har jag inte vart nöjt med min mage men nu börjar jag känna mig både mer nöjd och jag är mycket positiv till denna produkt. Det är viktigt att följa anvisningarna, inte äta skräpmat och jag rekommenderar att ta före och efter bilder eftersom det gör det lättare att se skillnad!

M Marianne
Verifierat Köp

* Har testat wrap wrapping innan men från ett annat företag men detta var billigare så tänkte jag testar detta också. Det var snabb leverans, tog bara 3 dagar fast det stod att det kunde ta upp till 10-14 dagar med frifakt alternativet. Det var inte svårt att göra och jag blev superglad av resultatet! Jag förlorade 4 cm runt höfterna redan efter första gången vilket var dubbelt vad jag förlorade från det andra märket + att ni var billigare :D Skulle verkligen rekomendera detta.

S Sara
Verifierat Köp

* Jag köpte den för mer än 2 månader sedan. Det fungerade och jag kom in i mina jeans i storlek 27 som inte passat på ca 2 år! Jag var mycket skeptisk till det här men efter att ha hört mycket om bodywraps bestämde jag mig för att prova och det fungerade.. Jag kommer absolut köpa mer!

C Clara Ljungberg
Verifierat Köp

* Provade första gången idag och minskade nästan 3 centimeter runt magen, fortsätter det så efter 4 behandlingar kommer jag vara mer än nöjd!

G Gunilla P
Verifierat Köp

* Tack för snabb leverans, längtar efter att prova min bodywrap!

I Inger Matti
Verifierat Köp

* Jag märkte stor skillnad efter redan första behandlingen. Enkla instruktioner och bra att man får med ett måttband och kan se resultat direkt. Jag var positivt överaskad på vilket skillnad det blev för mig!

A Anna-Katarina J, Bergviken
Verifierat Köp

* Jag köpte den här produkten då oavsett hur mycket motion och hälsosam kost jag har ätit så kan jag inte bli av med lös hud runt magen efter min graviditet. Bodywrapping är det enda som fungerat för mig och jag trodde inte det skulle fungera så här bra!

N Naomi, 36, Halmstad
Verifierat Köp

* Jag hade inte förväntat mig något mirakel på något sätt men min hud blev mjukare. Jag hoppades att det skulle hjälpa mig att få på mina gamla jeans och det fungerade ganska bra..

M Melissa, 26, Örebro
Verifierat Köp

* Min vän hade vart på en kroppsinpackning hos en kosmetolog och var mycket nöjd. Jag testade detta hemma med utmärkta resultat. Jag tror jag fick samma resultat som min vännina även om jag betalade mycket mindre för mina behandlingar så för mig fungerade detta..

A Annica, Sthlm
Verifierat Köp

* Är så glad att min vännina övertalade mig att prova den här body wrappen, resultatet är över förväntan!

W Wilma
Verifierat Köp

* Så glad att denna produkt bara ger resultat där du vill ha dem!

L Lena
Verifierat Köp

* Ger en skön spa-känsla till en bråkdel av priset! Gillar också att ett paket innehåller flera behandlingar

K Karolin
Verifierat Köp

*Så enkel att använda

M Marielle
Verifierat Köp

Har nästan helt blivit av med mina celluliter. Kommer att köpa igen till min vännina när hon fyller år.

A Astrid
Verifierat Köp

Jag tycker att det kan bli lite kladdigt om man inte är försiktig med leran, men låren är slätare och finare nu så en skillnad tycker jag att det har blivit.

S Sonja

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar