måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Body Boutique ™ ABS Magkräm

Body Boutique

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Body Boutique magkräm är speciellt framställt för att hjälpa till att göra området runt magen mer skärpt och fast. Denna kräm är perfekt för personer som redan drar en fördel av Body Boutique body wrap paketen. Krämen hjälper till att forma magen efter att kroppslindorna har rensat kroppen, gjort huden lenare och avlägsnat några centimeter på kroppens problem områden.

 • Kan hjälpa kroppen bryta ned fett
 • Definierar dina muskler
 • Drar samman och stärker huden runt önskat område
 • Varje flaska innehåller 10 behandlingar
 • Få en slankare och mer muskulös kropp
 • Absorberas snabbt av kroppen
 • Applicera endast en gång om dagen

Fett som samlats runtom magen, lår och rumpa kan ibland vara svårt att bli av med oavsett bra träning och god kosthållning. Body Boutique ABS Magkräm innehåller naturliga ingredienser som är kända för att hjälpa till att bryta upp fettdepåer och slaggprodukter under huden för att få mer synliga muskler.

Läs mer

Hur fungerar Body Boutique ABS Magkräm?

Body Boutique magkräm är ett balsam som hjälper dig att få en fin skulpterad mage. Krämen är fylld av naturliga väsentliga oljor såsom cypress och enbär, en annan aktiv ingrediens är även koffein. Dessa ingredienser har en skulpterande och fastgörande effekt på både hud och muskler.

Hur använder jag Body Boutique magkräm?

Det är mycket enkelt att använda Body Boutique ABS Magkräm. Allt du behöver göra är att applicera 10ml (cirka en tesked) av krämen på ditt magområde efter att du har använt kroppslinde behandlingen. Smörj in krämen på den delen du har behandlat och njut av synen av slankare och fastare magmuskler.

Massera in krämen i cirkulära rörelser på de delar av din kropp som du vill behandla. Använd krämen en gång per dagen under 10 dagar för bäst resultat. Du kan fortsätta att använda krämen två gånger per dag.

100% Naturligt

Body Boutique ABS Magkräm innehåller inga färgämnen vilket gör den lämplig för alla hudtyper. Även om den är helt naturlig och inte orsakar några kända biverkningar, är det lämpligt att du gör ett test på ett mindre område innan du applicerar kräm på större delar av huden för att förhindra att uppleva några eventuella reaktioner.

Vad innehåller krämen?

Body Boutique ABS Magkräm innehåller 100 % naturliga ingredienser. Produkten innehåller renat vatten, emulgerande vax NF, skvalan, cyklometikon, hyaluronsyra, sorbitanlaurat, lauroyl prolin, betylene glykol, chenopodium quinoa fröextrakt sackarospalmitat, polysorbat 20, glycerylstearat linoleat, Paullinia cupana kärneextrakt, maltodextrin, prunus amygdalus dulcis(söt mandel) olja, lecitin och citrus aurantium amara(apelsin)

Hur köper jag Body Boutique ABS Magkräm?

Det är lätt att beställa från WeightWorld.se klicka bara på “Köp” för att komma till betalnings- och leveransalternativen. Om du placerar en order innan kl.17.00 en vardag så kommer ordern nästkommande vardag.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 1 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Magmusklerna blev mer synliga. Snabb leverans och lätt att beställa från er.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden