• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Bli av med bristningar naturligt

Tips för att bli av med bristningar med kost och naturliga produkter för att reducera och bli av med brister.

Gifter kan ansamlas i blodet och en kräm mot bristningar eller en detox och kostförändring kan hjälpa dig med att ta bort bristningar. Levern spelar en viktig roll i detta förfarande, eftersom den behandlar föroreningar i blodet för eliminering. Njurar, tarmar, hud, lymfa, och lungor rensa också på gifter men när hela systemet inte fungerar korrekt kan det påverka kroppen negativt och göra att du har svårare att gå ner i vikt, det kan även leda till att du får bristningar, sämre hud och och mår sämre. Detta kan ofta avhjälpas med en kräm mot bristningar.

Går det att minska bristningar?

Du kan välja att följa ett strikt avgiftningsprogram för tre till sju dagar (eller mer, men detta rekommenderas inte eftersom din hälsa kan äventyras) eller helt enkelt att inkludera vissa kosttillskott, prova en kräm mot bristningar eller genomföra dietförändringar till din vanliga rutin för att avgifta din kropp och bli av med bristningar. Om du vill kan du kombinera dessa metoder.

En tre till sju dagars detoxprogram eller att prova kräm mot bristningar kan vara till nytta för de flesta människor. Specifikt så kanske du vill prova en detox eller en kräm mot bristningar från Skinception om du upplever oförklarlig trötthet, bristningar, hudirritation, allergier, oregelbundna tarmrörelser, mindre infektioner, svårighet att fokusera, eller någon annan mild lidande.

Orden "detox" och "rengöring" kan få dig att frammana en bild av en eländig diet under en sju-dagars plan att konsumera något annat än vatten, cayennepeppar och citronsaft. Men en detox kan vara tvärt om och leda till fantastiska hälsofördelar även kombinerat med en kräm mot bristningar!

Livsmedel för att bli av med bristningar

Lyckligtvis, är några extrema åtgärder inte är nödvändiga för dig att få din kropp i balans i kombination med en naturlig kräm mot bristningar. Naturen har försett oss med ett överflöd av livsmedel som naturligt kan detoxa och renar våra kroppar då de hjälper oss att uppnå balans och näring.

Överväga att inkludera nedanstående livsmedel i din dagliga kost för att upprätthålla en balanserad kropp och rena kroppen naturligt i kombination med en kräm mot bristningar. Du kan också prova en diet huvudsakligen bestående av dessa livsmedel för en viss tid (2-4 dagar) för att ren kroppen och uppnå en bättre hälsa. Det är känt ör att vara mycket mindre smärtsamt än en mer dramatisk tarmrensning som utförs på kliniker.

Kom ihåg att alltid hålla kroppen återfuktad med krämer och gels för kroppen. För en extra kick, drick grönt te som innehåller en speciell typ av antioxidanter som kallas katekinerna (en flavonoid) vilken ökar leverfunktionen och hjälper rena kroppen från föroreningar. Det finns inga vetenskapliga bevis att dessa livsmedel kan reducera bristningar men dess höga näringsinnehåll och kraftfulla egenskaper har ofta en positiv effekt på hud och ditt välmående.

Gurka: innehåller i genomsnitt ca 95 % vatten och bidrar till att spola ut gifter och rena kroppen samtidigt som den levererar kraftfulla näringsämnen. Denna ingrediens ingår ofta i en kräm mot bristningar.

Vitlök: stimulerar levern att uppmuntra produktionen av avgiftning enzymer.

Broccoli: levererar en stor dos av vitaminer och verkar neutraliserande och eliminera gifter.

Linser: extremt fiberrika (1 kopp kokt har 62,5% av ditt rekommenderade dagliga intag!), Linser stödjer i eliminering av gifter, bidrar till lägre kolesterol, och ökar din blodsockerbalans.

Rovor: lastade med antioxidanter och svavelhaltiga näringsämnen (Utan svavel, kan kroppen inte riktigt avgifta sig från ämnen så som läkemedel, miljögifter och tungmetaller), rovor innehåller också fytonäringsämnen kallas glukosinolater som hjälper aktivera och reglera avgiftning enzymer.

Solrosfrön: dessa små flisor av solsken är inte bara höga på selen och E-vitamin, men de kan också hjälpa med leverns avgiftning kapacitet och förhindra kolesterol bygga upp i blodet och artärer. Var noga med att välja organiskt som deras höga fett och olja ger dem möjlighet att enkelt suga upp kemikalier som används i tillverkningsprocessen.

Valnötter: ingjuta kroppen med hälsosamma omega-3 oljor kan de effektivt hjälpa dig med din avgiftning i kombination med en kräm mot bristningar.

Gurkmeja: stimulerar leverfunktionen. (Också ett bra komplement till din diet för din hälsa).

Röd paprika: när det gäller detox så är C-vitamin en av gräddan av vitamin grödan därför att den förändrar gifter i lättsmält material. En röd paprika innehåller ca 3 gånger mer C-vitamin än en apelsin.

Grapefrukt: en klass för sig då grapefrukt sänker kolesterolet, förebygger njursten och hjälper matsmältningssystemet, vilket skiljer det från andra citrusfrukter.

Vattenkrasse: håller fria radikaler från celler, aktiverar detox enzymer i levern och är ett naturligt vätskedrivande. Det är även ofta använt för att hjälpa kroppen bli av med cellulit och bristningar i både i kost och i din kräm mot bristningar.

Mungbönor: används av ayurvedisk läkare i tusentals år, absorberar det lättsmält bönor giftiga rester från tarmväggarna.

Kronärtskockor: fullproppat av cynarin, vilket ökar galla produktion och främjar matsmältningen.

Fullkorn: full av näringsämnen och antioxidanter, fullkornsprodukter är otroligt hög i olösliga fibrer, hålla dig regelbundet, vilket är särskilt viktigt när avgiftning.