måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

BioFirm | New Nordic Biodrain detox 2 veckor

Av: New Nordic

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

BioFirm ™ rekommenderats för de som vill upprätthålla en normal hälsosam matsmältning och rena kroppen från gifter och slaggprodukter. BioFirm ™ är en snabb detox och rensning av kroppen som innehåller bland annat de växtbaserade ingredienserna kronärtskocka och maskros som ökar förbränningen i levern och galla och samtidigt hjälper kroppen att bli av med avfall och slaggprodukter.

 • 15 dagars detoxkur
 • Komplexa växtbaserade detoxtabletter
 • Bli av med uppblåst och spänd mage
 • Kan leda till en naturlig viktminskning
 • Förbättra din hud och bli av med celluliter
 • Bidrar till att upprätthålla kroppens naturliga reningsprocess
 • Hjälper lever-och gallfunktionen
 • Producerad och framtagen i Danmark
 • Främjar matsmältningen och nedbrytande av fetter

BioFirm ™ är en skonsam, men effektiv metod som hjälper kroppens egna reningsprocesser. En ohälsosam livsstil kan ofta resultera i vätska och avfallsmaterial byggs upp i kroppen. Den unika blandning i Biofirm hjälper dig att balansera vätskor, minska celluliter och få en fastare kropp med Biodrain.

Läs mer
Typ: Tabletter
Antal: 90

Vad är BioFirm?

BioFirm är en 15 dagars detoxkur som hjälper dig att upprätthålla en normal förbränning då den renar kroppen från gifter. Tillskottet stödjer din normala dagliga lever-och gallfunktion. Dessutom hjälper tillskottet kroppen att stärka sitt naturliga immunsystem. Halten av magnesium bidrar till normal proteinsyntes och energigivande metabolism BioFirm 15 dagars detoxkur innehåller maskros som stöder en hälsosam urinproduktion och hjälper kroppen att bli av med vattenlösligt avfall.

Denna 15 dagars detoxkur är en snabb detox och rensning av kroppen som kombinerar traditionellt använda örter med den senaste vetenskapliga forskningen för att hjälpa kroppen att bli av med gifter och slaggprodukter.

Varför behövs detox?

Alla människor utsätts dagligen för gifter från luften vi andas, vattnet vi dricker och särskilt de förädlade livsmedel vi äter. Gifter kan vara bekämpningsmedel, artificiella färger, sötningsmedel, tungmetaller eller komma från avfallprodukter som våra kroppar producerar.

För att må så bra som möjligt måste vår kropp göra sig av med gifterna. Om våra kroppar blir överbelastade med gifter så börjar vi snabbt se effekten på vår hälsa. Vår hud blir dåligt, vi är tröttna, uttorkade, får huvudvärk, matsmältningsproblem, dålig andedräkt och har svårt att gå ner i vikt. I dessa fall kan det vara mycket effektivt att genomföra en snabb detox och rensning av kroppen med BioFirm.

Hur fungerar Biofirm?

Biofirm består av 9 stycken väl valda ingredienser speciellt kombinerade för att du ska få ett maximalt resultat av din detox. Maskros, sparris och kronärtskocka är kända för att stimulera nedbrytning och eliminering av avfall och gifter. Nettle, rotselleri och timjan ökar flödet och eliminering av gifter genom vätskor, medan de olika näringsämnena från frukt och grönsaker tillför näring till din tarmflora.

Hur ska jag ta BioFirm?

Detox med Biofim är enkelt. Ta 2 tabletter tillsammans med ett stort glas vatten, 3 gånger om dagen. Hur länge ska du ta Biofirm beror på din kropp och vilket resultat du vill uppnå men vi rekommenderar 15 dagars detoxkur som start. Har du många kilon att tappa eller är det länge sen du kört en detoxkur så kanske du behöver en längre avgiftning. För de flesta människor är det tillräckligt att köra en detox under 1-4 veckor för att få att må bättre och få igång ämnesomsättningen igen och därför är ofta Biodrain optimalt.

Kronärtskocka (Cynara scolymus L.) Maskros (Taraxacum offininale)
Kronärtskocka är en tistel med en stark räfflad stam och stora blad. Kronärtskocka har varit känt i Medelhavsländerna under mer än 2000 år för sina smak och fantastiska egenskaper. De torkade bladen från växten används i denna tablett.
Maskros är 10-30cm höga och rotade djupt i jorden. Maskros är rik på vitamin A, och en bra källa till vitamin C och därför mycket effektiv i detoxkurer.

Hur får jag ut det mesta av en Detox med Biofirm?

Det finns flera sätt att hjälpa kroppen att må bättre i kombination med en 15 dagars detoxkur. Det allra bästa sättet är att dricka mer vatten och äta en fiberrik kost i kombination med att du genomför en snabb detox och rensning av kroppen. Det är också viktigt med träning och svettning är avgörande för att bli av med gifter och slaggprodukter! Använd en bastu eller utför lätt träning för att stimulera kroppens cirkulation och utsöndring av gifter i kombination denna 15 dagars detoxkur.

Du kan dessutom skära ner på bearbetade livsmedel, sockerarter och mättade fetter och samtidigt öka ditt intag av ekologiska livsmedel. Vissa livsmedel, som lök, vitlök och grönsaker så som (broccoli, brysselkål) är särskilt fördelaktigt under en snabb detox och rensning av kroppen.

Är det säkert att ta Biofirm?

Biofirm är en säker och 100 % naturlig 15 dagars detoxkur. Många av ingredienserna i Biodrain är från ätliga välkända växter. Det är viktigt att kontrollera innehållsförteckningen innan tillskottet intas. Till exempel är maskros på grund av dess höga kaliumhalt inte lämpligt att tas av de som lider av diabetes eller har njurproblem. Detox ska inte heller använda när man är gravid eller ammar.

Vad kan jag förvänta mig av BioFirm detoxkur?

De första dagarna med Biofirm kan du uppleva huvudvärk då gifterna renas från kroppen, fläckar på huden och ökade tarmrörelser. Dessa är obekväma men kortlivade tecken på att detoxbehandlingen fungerar. Att dricka riktigt med vatten och vila hjälper normalt. Du kan också ta en lägre dos av Biofirm den första veckan för att lindra de första effekterna. Efter ungefär en vecka eller två med Biofirm 15 dagars detoxkur så känner de flesta användare sig lättare, mer energiska och de känner ofta att de ser bättre ut då hudens lyster och struktur förbättras.

Är det något jag bör tänka på när jag tar Biofirm?

Vi rekommenderar att du minskar eller eliminerar ditt intag av rött kött, alkohol, choklad, socker och fet mat och öka ditt intag av fullkorn, färsk frukt och grönsaker under denna 15 dagars detoxkur med Biodrain. Motionera måttligt och regelbundet för att stimulera cirkulationen, andningen och hålla igång kroppen när du genomför en snabb detox och rensning av kroppen.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Snabb leverans och jag ser fram emot att börja min detox i helgen. Köpte även Chili Burn som jag ska köra efter denna kur för att gå ner i vikt vilket jag har läst är en bra kombination!
 • * Jag har testat många detoxkurer och detta är den enda som jag har gått ner i vikt av och inte upplevt några biverkningar av. Det tar några dagar innan resultatet börjar märkas. Jag tar en paus och kör denna regelbundet nu 2-3 gånger per år.
 • * Jag har använt Biofirm under många år. Jag använder det när jag känner mig lite trött och när jag känner att jag behöver mer energi. Jag tar 2 tabletter med en måltid tre gånger om dagen och det fungerar ganska snabbt. Tyvärr har jag inte sluta äta alla livsmedel som de rekommenderar men jag tycker att det fortfarande är effektiv. Det är bra innan du vill komma igång med en diet eller när du behöver få igång förbränningen. Jag tycker också att jag har en hel del mer energi.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden