• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Bio Vege Protein Mix

Växtbaserad muskel tillskott
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Bio Vege Protein Mix är en effektiv formula som bidrar till att ge dig näring och verktyg för att bygga och tona muskler. Den innehåller ett kraftfullt aminosyrakomplex som kommer från tre unika växt-baserade ingredienser, så att du kan uppleva alla fördelar som du skulle ha från en icke-vegansk protein blandning, inklusive en extra fördel av det stora utbudet av mikronäringsämnen och omegas. Detta tillskott kommer i pulverform, gjort av finaste kvalitet som lätt kan blandas i drycker och mat.

 • Bygga och skapa muskelmassa
 • Kraftfulla aminosyror
 • Tre växt protein källor
 • Rik på omegas
 • Förbättrar din energi
 • 100 % Vegan
 • Vegansk
 • Ekologisk
 • GMP
 • Vegetarisk
 • Laktosfri

Varför Vege Protein Mix?

Det finns många proteinrika källor där ute, men vegetabiliska proteiner börjar bli mer och mer populärt. Vege Protein Mix har en protein halt på över 70% protein i varje gram. Denna unika blandning har bildats av tre individuella vegetariska proteinkällor som var och en ger sina egna unika hälsoeffekter.

En symbol som liknar en arm som spanner musklerna i gront mot en vit bakgrund

Grönsaker med mycket protein är idealiska för att boosta dina muskler. Kött baserade protein källor pressas ofta med mättat fett. Inte bara är vegetabiliska proteinkällor ofta fria från mättat fett, de bär också vanligtvis ett stort antal mikronäringsämnen, essentiella fettsyror och dolda fördelar som kan öka din vitalitet.

Vad kan jag vinna på att ta protein?

Protein är den viktigaste ingrediensen som du använder för att bygga de flesta av dina kroppsceller som sedan blir ben, organ, blodceller och speciellt muskler. Det är därför så många människor tittar på att öka deras intag av proteinkällor, vilket ger dem mer att använda till att bygga muskler. I huvudsak, genom att leta efter bra protein källor för att komplettera din genomsnittliga kost kan du ge dig själv bränslet för att göra förändringar i din kroppsbyggnad.

Vege Protein Mix´s fördelar

Kraften i Vege Protein Mix ligger i dess källa. Denna muskel inriktade formula skapas av en expertblandning av tre unika och ekologiskt producerade växt baserade proteiner. Alla samverkar till att arbeta på ett sätt som stöder både dina muskler och din totala vitalitet och välbefinnande.

Bild pa vad som ser ut som sockerartor mot en vit bakgrund

Ärtprotein
Ärter är en av de vanligaste grönsakerna som du inte normalt skulle associera med muskelbyggnad, men de här små ärtorna innehåller faktiskt en rik mängd essentiella aminosyror som din kropp använder för att skapa protein. Inte bara detta, men ärtor är oerhört rika på vitamin C, vilket är känt för att bidra till normal immunfunktion och skyddar celler från oxidativ stress.

Infographic med Bio Veg Protein Mix dar man ser alla fordelar och aven en produktbild

Hemp Protein
Den andra proteinkällan i detta komplex är hampa. Det är känt att innehålla alla nio av de essentiella aminosyrorna, vilka ses som de mest användbara för att konsumera för att få muskler och öka din fysiska prestanda. Hampa innehåller också med essentiella fettsyror, inklusive omega-3 och 6 som vanligtvis används för att öka välbefinnandet.

en skal med bio vege protein i en traskal mot en vit bakgrund

Ris protein
Den sista ingrediensen som du hittar i denna rika blandning är risprotein. Annat än att skryta med är ris också en ingrediens som är naturligt hög i kostfiber. Fiber är utmärkt i allmänhet, oavsett ditt mål, eftersom det hjälper till att bryta ner maten och säkerställer att kroppen absorberar de bästa resultaten.

Vege Protein Mix ingredienser

Organic Pea Protein Isolate (50%), Organic Hemp Protein (30%), Organic Rice Protein Isolate (20%).

Hur man tar Vege Protein Mix

För att ta Vege Protein Mix blandar du enkelt två vanliga skopor (ca 20g per skopa) med 250ml vatten eller valfri mjölk. Detta pulver kan också blandas direkt ner i din favorit smoothie. Det medföljer ingen skopa i förpackningen.

Råd

Detta tillskott är utformat för konsumtion tillsammans med en balanserad kost och motion. Vänligen avstå från att konsumera det som ett ersättningstillskott för måltid och var noga med att läsa hela ingredienslistan om du har några specifika allergier. Vege Protein Mix är lämplig för vegetarianer och veganer men kan innehålla gluten.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 5

100% baserat på 3 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • A vegan's best friend.

  M Miles weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Antligen ett tilskott som fungrar!.

  M Marco weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Vegan och boxare, denna är perfekt för mig!

  J Jenna weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.