måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Bio Super Korngräspulver Korngräs med klorofyll

Av: Diet-Food

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Bio Super Korngräspulver är helt tillverkat av naturliga och näringsrika blad av korngräs. Bladen har plockats upp, medan de har varit helt friska för att få den högsta nivån av näringsämnen, bladen av korngräs blir uttorkade och sedan mals dem till fint vitaminpulver. Korngräs är fullt av vitamin A, C & E, järn, aminosyror, kalcium och magnesium.

 • Bio Super Korngräspulver av hög halt med protein och fiber
 • Packad med vitaminer, mineraler och antioxidanter
 • Innehåller över 1000 enzymer
 • Rik på det goda och gröna klorofyllet
 • Bio Super Korngräspulver stärker kroppen
 • Hjälper till en naturlig och hälsosam viktminskning
 • Korngräs rengör och stärker blodet
 • Bio Super Korngräspulver rensar levern
 • Boostar ditt immunförsvar
 • Funkar för vegetarianer och veganer
 • Korngräs är glutenfritt
 • Ekologiskt vitaminpulver

En tesked av Bio Super Korngräspulver med vatten innehåller lika mycket näring som ett kilo grönsaker. Ingenting annat tillsättes alls, vilket säkerställer att Bio Super Korngräspulver är 100% rent och super koncentrerat. Korngräspulver är ekologiskt och kontrollerad av riktlinjerna i EU: s ekologiska förordningen. Paketet håller i 30 dagar.

Läs mer

Vad är korngräspulver?

Bio Super Korngräspulver innehåller hela 27g protein och 33g kostfiber per 100g. Korngräs är imponerande koncentrerat och har ett brett spektrum av vitaminer, mineraler, antioxidanter och är också en stor källa till enzymer, som alla bidrar till många hälsofördelar som hjälper till en enklare viktminskning och friskare kropp. Korngräs boostar dessutom ditt immunförsvar, vilket håller dig sjukdoms fri och fylld med energi. Bio Super Korngräspulver erbjuder det renaste vitaminpulver av högsta kvalitet.

Bio Super Korngräspulver innehåller alla vitaminer, mineraler och aminosyror kroppen behöver. Korngräs är också rikt på klorofyll, som fungerar som en naturlig mängd för att transportera avfallsämnen ur kroppen, att inte tala om de råa mängder fytokemikalier, som bidrar till ett starkt immunförsvar och har visat sig minska riskfaktorer för typ 2-diabetes, och kardiovaskulära sjukdomar. Korngräs innehåller 11 gånger så mycket kalcium som komjölk, 5 gånger så mycket järn som spenat och 7 gånger mer C-vitamin än apelsiner.

Vad är klorofyll?

Det finns många olika grönsaker, men du får ofta höra att gröna grönsaker är det mest hälsosamma och det bästa du kan äta, men varför är det bara det gröna? En gemensam nämnare är färgen och den gröna färgen kommer just från klorofyll.

Vilka är fördelarna med klorofyll?

Klorofyll som finns i Bio Super Korngräspulver transporterar syre till alla celler och ökar antalet röda blodkroppar så att hjärnan fokusera bättre och resten av kroppen fungerar mer effektivt. Dessutom hjälper klorofyll till för att avlägsna avfall och gifter i kroppen och stödjer och avgiftar levern, vilket ger en utgångspunkt för enklare viktminskning och även för en friskare hälsa. Klorofyll stabilisera ett instabilt blodsocker, neutraliserar högt blodtryck och motverkar skadade tänder. Klorofyll har även visat sig vara bra för fertilitet på grund av den höga halten av magnesium, vilket är viktigt för de enzymatiska processer som används för att bilda de könshormoner.

Flera svenska hälsoexperter rekommenderar korngräs som finns i Bio Super Korngräspulver som en sund del av en naturlig livsstil och Bio Super Korngräspulver hjälper till med en lättare viktminskning. Utan bekämpningsmedel, konstgödsel eller GMO-produkter, erbjuder vi 100% organisk korngräspulver från kost-mat.

Hur man använder korngräspulver?

Bio Super Korngräspulver kan användas i olika mängder, allt efter behov. Vi rekommenderar att blanda en tesked (ca 3g) med 100 ml vatten eller saft eller lägga korngräspulvret i yoghurt eller kanske en hemmagjord smoothie. Också använda korngräspulver i en krämig dressing för sallad.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden