• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Bio Super Detox Mix

300g Puder | Ekologiskt detoxpulver

Diet-Food

199Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Bio Super Detox Mix är en detoxkur som består av 6 noga utvalda exklusiva ingredienser. Denna detox hjälper dig att rena din kropp från gifter, slaggprodukter samt andra ämnen som påverkar ditt humör och ditt välmpende. Detta är en 100 % naturlig och ekologisk spirulina detoxprodukt vilket innebär att den inte innehåller några tillsatser som färgämnen, fyllnadsmedel, konserveringsmedel eller andra ohälsosamma ämnen.

 • Kan rena och detoxa kroppen från gifter
 • 100 % naturlig ekologisk detoxprodukt
 • Kan hjälpa till med att öka välmående och ditt humör
 • Effektiv naturlig detoxkur chlorella och spirulina
 • Hälsofrämjande egenskaper
 • Fyllt av antioxidanter och fibrer
 • Kan hjälpa kroppen att få igång ämnesomsättningen och öka din viktminskning

Bio Super Detox Mix förser kroppen med stor mängd vitaminer och mineraler tillsammans med ingredienser som detoxar och renar kroppen. I denna blandning hittar du bland annat Chlorella, som detoxar hela kroppen i kombination med spirulina som har massvis av hälsofrämjande och infektions förhindrande effekt. Vetegräs och korngräs är också mycket kända för sin styrka att avgifta kroppen från gifter och tungmetaller och kombinerat kan de hjälpa dig att gå ner i vikt med detox. Lucuma och kakao är ytterligare rika källor till antioxidanter och fibrer.

Blanda 1 matsked av Bio Super Detox Mix med din favorit mjölk, yoghurt eller juice eller blanda enkelt med grönsaker, desserter och sallader.

Läs mer
Typ: Puder

Vad är Bio Super Detox?

Detta är en effektiv spirulina detox-kur som hjälper till att detoxa din kropp och öka ditt välmående. Denna 100 % naturliga produkt hjälper dig att må bättre och tillför mängder av vitaminer, mineraler och antioxidanter till din kropp från 6 stycken kraftfulla naturliga och ekologiska ingredienser.

Vad innehåller Bio Super Detox?

Bio Super Detox innehåller 6 stycken kraftfulla naturliga ingredienser som är speciellt utvalda på grund av dess effektiva påverkan och detoxande förmåga på kroppen.

 • Chlorella - renar kroppen
 • Spirulina – detoxar och hjälper bekämpa infektioner
 • Vetegräs - är en naturlig källa till fiber
 • Korngräs – är en rik källa till kalcium
 • Lucuma – ett naturligt sötningsmedel med högt innehåll antioxidanter och ett lågt GI
 • Kakao - är en rik källa till antioxidanter

Bio Super Detox innehåller chlorella, spirulina, vetegräs, kornplantor, lucuma och kakao som hälper till med att renar kroppen från tungmetaller, gifter och andra ämnen som dåligt påverkar humör. De bidrar även till att stärka kroppen, avgifta kroppen och förbättra humöret.

Dessa hälsosamma ingredienser i denna spirulina detox hjälper dig att komplettera din kost med vitamin B, C-vitamin, fibrer och mängder av kraftfulla mineraler och hjälper dig att effektivt gå ner i vikt med detox.

Hur tar jag Bio Super Detox?

Blanda en matsked av Bio Super Detox med antingen mjölk, yoghurt, juice eller saft. Du kan också blanda din spirulina detox med grönsaker, desserter och sallader.

Det räcker med endast en matsked spirulina detox per dag för att känna skillnad i ditt välmående och detta leder ofta till att du kan gå ner i vikt med detox. Detta kosttillskott är mycket kraftfullt och prisvärt eftersom det varar i ungefär en månad. Bio Super Detox tillför en stor mängd av vitaminer och mineraler och ingredienser som tillsammans effektivt hjälper till att avgifta kroppen.

Vad kan Bio Super Detox göra för mig?

Inte alla förstår vikten av att rensa sin kropp från avfallsprodukter, gifter och avfall. En detoxkur med spirulina detox kan göra stor skillnad kroppen och vårt välmående samtidigt som det kan hjälpa dig att gå ner i vikt med detox. Bio Super Detox kan bidra till att öka din ämnesomsättning och leda till en naturlig viktminskning. Vår moderna livsstil har lett till att stora mängder gifter samlas i våra kroppar. Gifter kommer från luften, bearbetade livsmedel, stress och även något så vanligt som vanligt kranvatten kan innehålla gifter som samlas i våra kroppar.

Några av fördelarna med Bio Super Detox inkluderar:

 • Hjälper till att rengöra kroppen från gifter och slaggprodukter
 • Detoxar och återställer kroppen
 • Kan naturligt öka ditt välmående
 • Kan hjälpa dig att få igång din viktminskning

En detox av kroppen med Bio Super spirulina detox är fördelaktigt för alla som vill förbättra sin välbefinnande och gå ner i vikt. Detoxbehanlingar hjälper kroppen att bli av med gifter och slaggprodukter och detta inkluderar ofta fett som kroppen inte behöver och kan därmed denna behandling även hjälpa dig att gå ner i vikt. Produkten är speciellt utformad för att utföra en effektiv rengöring insidan av kroppen där resultatet kommer både att synas på utsidan av kropparna och känns inuti.

Hur köper jag Bio Super Detox?

Du kan köpa Bio Super Detox direkt här på på WeightWorld idag. Klicka bara på " Köp ", gå vidare till kassan där du enkelt väljer den leveransmetod och det betalningssätt som passar just dig . Om du har frågor om Bio Super Detox eller behöver mer information om spirulina detox eller någon annan av våra produkter kan du enkelt kontakta vår kundtjänst på nummer 08 44 68 24 03, har vi öppet vardagar från 10:00 till 19:00.