Bio Super Detox Mix

Kosttillskott - pulver för detox

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Bio Super Detox Mix är ett ekologiskt kosttillskott i pulverform som utformats för att rensa kroppen på gifter och ge ett tillskott av protein. Vi utsätts för dagligen för oönskade gifter och föroreningar. Bio Super Detox bidrar till att rena kroppen, ge den ny kraft och har som syfte att ge dig mer energi och en uppfriskande känsla. Den här unika formulan är vegansk och optimal för att hjälpa till att naturligt detoxa kroppen och bygga styrka, för att hjälpa dig att uppnå en ny nivå av välbefinnande.

  • Utformat för att rena och stärka
  • 100% ekologiskt
  • Innehåller chlorella, vete- & korngräs
  • Består av 6 unika superfoods
  • Rikt på järn och vitaminer
  • Passar veganer och vegetarianer

Förutom att kunna rena kroppen från oönskade beståndsdelar, fungerar Bio Super Detox också genom att hjälpa till med att förse din kropp med det som den behöver för ett ökat välbefinnande. Detta möjliggörs genom innehållet av 6 vitamin- och mineralberikande superfoods. Den huvudsakliga är chlorella, ett veganskt vapen mot orenheter och gifter, som kompenserar för de vitaminbrister som kan uppstå vid en vegansk kosthållning.

  • Vegansk
  • Ekologisk
  • Vegetarisk

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig.

Chlorella och dess lovande fördelar

I centrum av de aktiva ingredienserna i Super Detox finns chlorella. Det är en kraftfull algväxt som vanligtvis odlas i södra Asien, särskilt Japan och Taiwan. Den här växtbaserade källan till näring har varit ett etablerat sätt att ge näring till kroppen i århundraden. Chlorella är otroligt rikt på klorofyll, fibrer, samt vitaminer och mineraler som hjälper kroppen att rensa ut oönskade kemikalier. Samtidigt innehåller det också höga kvantiteter av järn och essentiella aminosyror som bidrar till att optimera återhämtning och kroppsliga funktioner.

Symbol som som ska symbolisera detox med runa cirklar som är knutna till varandra
Detox

Den stora mängden chlorella i Super Detox kan bidra till att sänka kroppens giftnivåer och hantera orenheter som vi får i oss genom vår kost, oavsett om den är växt-, fisk- eller köttbaserad. Pulvret är även rikt på järn och vitamin B1, som kan bidra till normalt fungerande kroppsfunktioner och dessutom är två mikronäringsämnen som ofta saknas i andra veganvänliga produkter. Detta gör Bio super Detox Mix till ett utmärkt kosttillskott för veganer. .

En symbol av en blomma med grona konturer som symboliserar lugn
Lugn

Super Detox har också berikats med vetegräs och korngräs, två gröna och hälsofrämjande superfoods som förhöjer produktens renande egenskaper, samtidigt som det också ökar ditt intag av protein. Dessa ingredienser kan hjälpa dig att uppnå en känsla av maximalt kroppsligt välmående och fylla på med ny energi, under tiden som du renar dig från föroreningar.

Tre stjarnor i ljusgron farg mot en vit bakgrund. Det ser nastan ut som att stjarnorna tindrar
Kraft

Bio Super Detox ser även till behoven av att förse kroppen med det som tidigare kan ha varit en bristvara hos dig. Utöver chlorella innehåller produkten proteinberikad spirulina och dessa två ingredienser verkar i synergi med varandra för att fylla på med aminosyror och fibrer. Super Detox innehåller också lucuma och kakao, som jobbar för att förse kroppen med vitaminer och mineraler så att kroppen kan återfå dess naturliga livskraft.

Komplett innehållsförteckning

Vetegräs, korngräs, kakao, chlorella, spirulina, lucuma.

Användning

Använd en skopa dagligen av Bio Super Detox Mix som en del av en hälsosam, balanserad kost. Den här dosen kan antingen mixas med vatten, valfri mjölk eller juice, alternativt blandas ner i mat. Varje förpackning innehåller 300g Bio Detox Mix-pulver som räcker i omkring en månad.

Råd

Bio Super Detox Mix är en 100% naturlig och ekologisk produkt som inte har några kända bieffekter. Bio Super Detox Mix passar både veganer och vegetarianer. Innan användning, läs igenom den kompletta innehållsförteckningen för att säkerställa att användningen av Bio Super Detox Mix inte står i konflikt med någon personlig allergi. Om du för tillfället ammar, är gravid eller lider av någon specifik åkomma, vänligen rådfråga en läkare innan konsumtion. Produkten kan innehålla soja, vete eller gluten.

Bio Super Detox Mix Kosttillskott - pulver för detox

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

84.62% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

Produkten motsvarar sin beskrivning på hemsidan. Smakar bättre vad jag trodde. Nöjd med mitt köp!

J Jane
Verifierat Köp

En mycket bra produkt som har hjälpt mina tarmar till jämnare toabesök. Jag känner mig betydligt piggare efter endast en månads användning. Tar ca 1-2 msk varje dag. (Morgon och kväll ) dock ingen nämnvärd viktminskning, men värt varje krona.

M Maria
Verifierat Köp

Känner sig verkligen pigg efter ca 14 dagar

K Karin S
Verifierat Köp

Varmt rekommenderas

K Kristin S
Verifierat Köp

Det är andra gången jag beställt denna produkt och jag är mycket nöjd. Har gjort detox i 30 dagar och känner mig fräsch och magen har minskat. Rekommenderar varmt denna produkt.

A Ann-Sofie S
Verifierat Köp

Har ej inte använt den ännu. Jag skulle vilja ha mer information om hur man använder produkten .

J Jomana
Verifierat Köp

Ser fram emot att prova! beställde i tisdags och fick paketet två dagar senare :)

S Sariana
Verifierat Köp

Fått tips av en vän att detox kan hjälpa mig både med viktminskning och att gå ner i vikt och detta verkar vara ett bra alternativ som både är naturligt och lätt att ta. Beställde idag!

K Klara
Verifierat Köp

Jag har funderat på att göra en detox under ganska lång tid nu. Efter att jag har läst massor av info om detox och vad det kunde göra så beslutade jag mig att testa denna produkt. Jag är riktigt glad att jag gjorde det, jag känner mig friskare och mer energisk än tidigare och jag har gått ner 5 kilo redan första månaden då det verkar ha fått igång min förbränning. Jag kan definitivt rekommendera denna produkt!

J Jeanette, 28, Örebro
Verifierat Köp

Kan inte kommentera om det fungerar eller inte eftersom endast använt detta under några dagar. Det positiva är att det finns inga biverkningar och det innehåller alla ingredienser jag sökt efter i en produkt.

A Aina E
Verifierat Köp

Jag har hört talas om Detoxbehandlingar innan, och jag provade detoxkur på ett spa för att rensa min kropp för några år sedan, det var totalt 10 behandlingar. Alla dessa behandlingar gjort att jag mådde så mycket bättre men det var riktigt dyrt att jag inte hade råd att fortsätta mer än en gång per år. Det är därför jag letade efter en detoxkur som jag kunde köra hemma för att minska uppblåst mage och göra att jag mår bättre. Jag hittade denna produkt efter en hel del forskning och vad jag har läst verkade det här vara ett riktigt bra alternativ. Jag köpte denna produkt för tre månader sedan och jag kan nu säga att detta tillskott har hjälpt mig mycket, jag känner mig mycket bättre idag än jag gjorde innan, har en plattare mage och mer energi. Dessutom behöver jag inte spendera så mycket pengar för att få en renare friskare kropp utan dyra behandlingar. Rekommenderar eran sida och denna produkt varmt!

S Sandra Petersen, Borås
Verifierat Köp

Jag har använt det under de senaste 3 veckorna och märkte en stor förbättring i hur jag mår. Min mage har alltid brukat känns uppsvälld men efter att jag började ta en skopa av detta i ett glas vatten eller jucie varje morgon så har jag märkt en stor förbättring och jag känner mig lättare och mer energisk. Skulle verkligen rekommendera andra som behöver mer energi eller har problem med uppblåst mage att prova detta.

A Anna L

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar