Bio Neem Pulver

200 g Pulver | Hjärt- och immunitetsskydd

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Bio Neem pulver från WeightWorld är en ekologiskt och veganskt kosttillskott med mer än 100 bioaktiva ingredienser. Neem är ett superfood som har använts inom ayurveda, traditionell indisk läkekonst, i tusentals år för att stödja kroppens naturliga försvar och hjärtat. Neem sägs ha väldigt många fördelar både för ditt inre och yttre. Pulvret kan även användas utvärtes för att lindra kliande hårbotten och mjäll, motverka utslag och akne. Använd neem pulver i drycker och smoothies, du kan också använda det på ditt hår och din hud!

 • Ger stöd till immunförsvaret
 • Naturlig detoxande
 • Från neem blad av högsta kvalitet
 • Ekologiskt framställt
 • Lättanvänt pulver
 • 100 % veganskt
 • Ayurvedisk
 • Vegansk
 • Ekologisk
 • Vegetarisk
 • Köp 1 $17.84
 • Köp 2 $32.12 $35.68 Du sparar 10%
 • Köp 3 $42.81 $53.52 Du sparar 20%

Vad är Neem Pulver?

Bio Neem Powder är en ekologisk certifierat ayurvedisk superfood som riktar in sig på immunförsvaret, hjärtat, munhälsan, håret och huden. Använd Neem i din dagliga rutin och njut av det näringsrika och energigivande innehållet från neem trädet.

Hur används Neem?

Neem eller Azadirachta Indica som är dess vetenskapliga namn, är ett träd vars blad är otroligt näringsrika och används som en naturligt detoxande ingrediens. Neem har använts i över 5000 år, vilket är anledningen till det är känt bland lokalbefolkningen som ’byns apotek’. Neem produkter såsom neem pulver, neem frön och neem olja används ofta för att boosta immunförsvaret och gynna håret och huden.

Fördelarna med Bio Neem Powder

Bio Neem Powder har tagit alla dess hälsofördelar och koncentrerat dem till en enkel blandning i pulver som du kan använda dagligen som dryck, hårmask, ansiktsmask eller lindrande salva. Neem är en otrolig botanisk ingrediens som kan ge dig en mängd fördelar för ditt hjärta, hår, hud, munvård och immunförsvar.

Ett par hander som haller upp en symbol format som ett hjarta i gron farg mot en vit bakgrund
Hjärta

En av kroppens viktigaste organ är hjärtat. Att kunna upprätthålla ett hälsosamt hjärta är nyckeln till ett hälsosamt liv. Det har förekommit många kliniska studier som har kopplat Neem till blodflödet, en av de viktigaste faktorerna som påverkar hjärtans övergripande funktion.

En symbol som liknar en tand i gron mot en vit bakgund
Tänder och tandkött

Neem har länge använts som ett naturmedel för tänder och tandkött. Det sägs hjälpa till att upprätthålla tandköttets och tändernas naturliga försvar, hjälpa till att läka infektioner och motverka karies. Förr i tiden tuggade man på växtens blad för att upprätthålla en god munhygien.

En gron symbol som symboliserar sakerhet eller att nagonting är sakert att anvanda
Kroppsskydd

Det huvudsakliga målet med Bio Neem Powder är att hjälpa till att förstärka din kropps naturliga försvar. Många av livets påfrestningar kan göra oss mer sårbara ibland och Neem är utformat för att stödja din livsstil, så att du enklare kan hantera dessa påtryckningar med mer energi och styrka.

Hud och Hår

Neem är fullt med vitaminer, mineraler och fettsyror som är fantastiska för huden och håret. För huden är det känt för att rikta in sig mot blemmor, ärr och till och med ålderstecken. Och för håret kan det hjälpa till att återfukta hårbotten för att motverka att mjäll uppstår och hålla dina hårtoppar återfuktade.

Infographic for bio neem pulver med fordelar och en produktbild

Bio Neem Powder ingredienser

Ekologiskt Neem Blads Pulver

Hur man tar Bio Neem Powder

Oralt: Häll ¼ tesked pulver i en kopp hett vatten (½ tesked är tillräckligt för 2 koppar te) och blanda. Tillsätt lite honung och citronjuice för att minska bitterheten. Varje förpackning innehåller 200g, cirka 40 portioner.

Hår: Blanda neempulver med varmt vatten så att det bildar en massa. Applicera den i håret, från roten och nedåt mot topparna. Låt sitta i 30-45 minuter innan du sköljer ut det med varmt vatten. Upprepa behandlingen varannan vecka.

Hud: Blanda pulvret med lite vatten till en jämn konsistens och applicera på hudområdet du vill vill behandla. Låt torka i ungefär 20 minuter, eller tills massan stelnar, skölj av och badda torrt.

Råd

Bio Neem Powder är avsedd för konsumtion i samband med en balanserad kost och motion och bör inte användas som ersättning för måltider. Om du har några specifika allergier, kom ihåg att läsa listan över ingredienser. Detta tillskott är lämpligt för vegetarianer och veganer.

Bio Neem Pulver 200 g Pulver | Hjärt- och immunitetsskydd

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.45% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det jätte bra det använder som hår mask och ansikte tack så jättemycket 🌺

F Fardowsa H
Verifierat Köp

Bra produkt snabbt och enkelt att gå hem

R Ros-Mari L
Verifierat Köp

Tastes awful but the product per se is great!

C Christoffer
Verifierat Köp

Snabb leverans

M Michael
Verifierat Köp

Lätthanterat, och smakar otroligt gott.

K Kory
Verifierat Köp

10/10. Kännnr knappt smaken.

M Marcus
Verifierat Köp

mångsidig produkt, super att ha i smoothies!

E Elsa
Verifierat Köp

Jag både dricker det och häller det i hårbotten och det har faktiskt hjälpt mot mina mjällecksem.

A Anneli
Verifierat Köp

Fantastisk produkt

L Liv
Verifierat Köp

Jag fick hem paketet förra veckan så jag har inte hunnit prova så mycket än

E Ebba

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar