• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Bio Cultures Complex

60 Kapslar | Probiotika kapslar för matsmältningen
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Bio Cultures Complex från WeightWorld™ är en avancerad formel av bakteriestammar, som är utformad för att komplettera en hälsosam diet och stödja din kropps naturliga balans. Kapslarna är utformade av en förstklassig blandning av 16 fördelaktiga bakteriestammar och innehåller 50 miljarder CFU i varje portion, för att öka kroppens naturliga försvar och hjälpa dig att kontrollera vikten. Innehållet i Bio Cultures Complex kan förbättra ditt humör och öka dina energinivåer och är ett utmärkt tillskott för dig som vill leva ett lyckligt och hälsosamt liv!

 • Avancerad formel med goda bakterier
 • Stödjer kroppens naturliga balans
 • Med 50 miljarder CFU i varje portion
 • En förstklassig blandning av 16 bakteriestammar
 • Ta bara två kapslar om dagen
 • Vegansk
 • Halal
 • Kosher
 • Vegetarisk

Vad är Bio Cultures Complex?

Den nya och förbättrade formeln från WeightWorld™ formel består av flera goda bakterier som samverkar för att stödja ditt välbefinnande och balansen i din kropp. För att kunna erbjuda en ännu bättre produkt, som är unik på marknaden, är kapslarna dessutom berikade med inulin och kronärtskocka. Tillsammans med 16 olika bakteriestammar kan de boosta din hälsosamma livsstil med en daglig dos på 50 miljarder CFU! Produkten är tillverkad i Storbritannien enligt högsta standard, utan konstgjorda tillsatsämnen.

Vilka är fördelarna med Bio Cultures Complex?

Dessa probiotika kapslar är fullpackade med goda bakterier för magen. De innehåller 50 miljarder CFU samt 16 hälsosamma bakteriestammar - vilket är mer än de flesta produkter som finns på marknaden kan erbjuda. För att hjälpa din matsmältning att fungera optimalt är produkten framställd av helt naturliga ingredienser och innehåller inga ingredienser som kan irritera magen, som gluten, mejeriprodukter eller soja.

Oavsett om du reser ofta, eller bara har en känslig mage, kan du tryggt använda kapslarna dagligen. När magen fungerar som den ska, kan kroppen lättare och effektivare ta upp viktiga vitaminer och mineraler från din kost, vilket i främjar ditt allmänna välbefinnande.

Vem är Bio Culture Complex till för?

Detta tillskott är perfekt för dig som vill ta hand om din maghälsa, stödja din kropp och känna dig mer aktiv och energisk. Din kropps naturliga försvar påverkas av de bakteriestammar som finns i magen och flera studier har påvisat att en hälsosam matsmältning påverkar övriga kroppsfunktioner, som vikten och det allmänna välbefinnandet. På grund av detta är Bio Cultures Complex utformat för att förse din kropp med effektiva goda bakterier, som kan arbeta harmoniskt med din kropp.

Ingredienser

Probiotiskt bakteriekomplex: Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Longum, Bacillus Coagulans, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Reutri, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Fermentum, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Salivarius, Lactobacillus Paracasei, Streptococcus Thermophilus, Saccharomyces Boulardii

Prebiotiskt komplex: Natriumselenit, inulin, pulver av kronärtskocka, potatisstärkelse.

Användning

Ta två kapslar om dagen tillsammans med ett glas vatten och en måltid om inte annat rekommenderats av en läkare. Vi rekommenderar att du använder dessa kapslar regelbundet för bäst resultat. Läs alltid hela listan med ingredienser för att undvika allergier. Konsultera med en läkare innan användning om du lider av långvariga hälsoproblem.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(2)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 4.5

93.33% baserat på 3 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Älskar dessa! Smidigt också med bara en tablett om dagen

  J Johanna weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jag har alltid släpat hem probiotisk yoghurt osv men nu är det löst med en tablett istället. Jag är nöjd!!

  Å Åsa weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Äntligen finns detta hos er! Jag har väntat och jag är glad att jag väntade. Lite seg frakt - men det löstes snabbt (därför fyra stjärnor...)

  J Jonathan weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.