Bio Brahmi Powder

Kosttillskott för kropp och själ

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Bio Brahmi Powder är ett högkoncentrerat pulvertillskott som är utformat för att stödja din prestationsnivå, immunitet och vitalitet för både i kropp och själ. Den här produkten ger dig de naturliga fördelarna med rent extrakt av Bacopa Monnieri från Brahmi blad. Bio Brahmi Powder är enkelt att lägga till i din dagliga rutin för att komplettera ditt allmänna välbefinnande och vitalitet. Detta veganvänliga pulver passar de flesta dieter.

  • Stöd för kropp och själ
  • Upprätthåller kroppens naturliga försvar
  • Från organisk Brahmi
  • Lågt innehåll av fett, kolhydrater och socker
  • Lättblandat pulver
  • Passar veganer och vegetarianer
  • Ayurvedisk
  • Vegansk
  • Ekologisk
  • Vegetarisk

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är Bio Brahmi pulver?

Bio Brahmi Pulver från WeightWorld har noggrant formulerats från exotisk sydasiatisk Brahmi (eller Water Hyssop), för att hjälpa till att stödja din vitalitet. Den här naturliga växten är en ayurvedisk ört som har en mängd olika fördelar för kroppen och kan bidra till att öka ditt välbefinnande med en inriktning på hjärnan, prestanda och kroppens naturliga försvarsmekanismer.

Bacopa Monnieri för hjärnan?

DDen vetenskapliga termen för Brahmi-växten är Bacopa Monnieri, och detta är namnet som är mest populärt bland personer som försöker förbättra sin kognitiva funktion. Människor har i åratal letat efter sätt som kan hjälpa dem att förbättra både sin kortsiktiga och långsiktiga inlärningsförmåga, sitt minne och sin allmänna hjärnkapacitet. Detta ledde till att man började experimentera med extrakt av Bacopa Monnieri, eftersom det ansågs kunna bidra till att förbättra minnet naturligt. Extrakt av Bacopa Monnieri är därför en vanlig ingrediens i många naturmedel för hjärnan.

Fördelar med WeightWorld Bio Brahmi Powder

Med Bio Brahmi Powder kan du njuta av en exotisk växt och dess fördelarna för din kropp och hälsa dagligen. Kraften i Brahmi kan användas för att höja din vitalitet i hela kroppen.

Klarhet
Klarhet

Att ha en välmående hjärna är nyckeln till en hälsosam kropp, eftersom hjärnan är i kontroll över allt som sker i ditt dagliga liv. Brahmi har studerats i kliniska tester som har kopplat det till minne, en grundläggande aspekt av intelligens och övergripande hjärnhälsa.

illustration av en vag som balanserar olika molekyler
Humör

Brahmi är en naturlig ingrediens som är idealisk för att hjälpa till att upprätthålla kroppens viktig balans för att du ska må som bäst. Studier har genomförts där man kopplat Brahmi till ett bättre humör, vilket på lång sikt kan ha en inverkan på blodtryck Dessa två faktorer har en viktig roll för både kropp och själ.

Sistema Immunitario
Immunitet

Bio Brahmi Powder kan också bidra till att förbättra din kropps naturliga försvarsmekanismer för att ge dig din hälsa ett extra skydd. Oxidativ stress kan bero på många faktorer som vi råkar utför dagligen och kan skada kroppen på cellulär nivå. Bio Brahmi Powder syftar till att höja din vitalitet och stärka ditt immunförsvar för att ge dig ett naturligt stöd.

Bio Brahmi Powder ingredienser

Pulver av ekologiska Brahmi blad

Användning

Använd Bio Brahmi Powder genom att blanda en 6g tesked av pulvret i valfri dryck (vatten, smoothies, mjölk eller juice) per dag. Blanda väl och drick. Detta pulver kan också blandas i flingor, sallader eller efterrätter. En förpackning innehåller 200g, vilket motsvarar cirka 30 portioner. Ingen sked ingår i förpackningen.

Råd om Bio Brahmi Powder

På grund av sitt naturliga ursprung anses inte Bio Brahmi Powder ha några biverkningar, men kom ihåg att kolla ingredienslistan om du har några specifika allergier. Detta tillskott är lämpligt för veganer och vegetarianer, men kan innehålla gluten.

Bio Brahmi Powder Kosttillskott för kropp och själ

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

87.27% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Funkar som det ska :) tack weight world

k kund
Verifierat Köp

Tillskottet hjälper mig enormt speciellt nu när jag börjar studera.

E Emil
Verifierat Köp

PERFEKT! Blandar den i kaffet varje morgon!

S Sarah
Verifierat Köp

Lätt som en plätt, passar i allt, tar inte mycket plats, snabb leverans.

A Albert
Verifierat Köp

Brahmi är jättebra för sinnet och detta är ett så enkelt sätt att ta det på

A Ann
Verifierat Köp

Jag gillar fortfarande att brygga traditionellt brahmi te men detta är verkligen så smidigt när man känner sig lite stressad och kanske inte har tid

A Amanda
Verifierat Köp

Brahmi är en fantastisk växt och denna produkt gör en inte besviken

U Ulf
Verifierat Köp

Ger en lätt smak i drycker som man blandar det med men efter ett tag så gillar man den

M Mia
Verifierat Köp

Jättebra pulver

J Jan
Verifierat Köp

Allt kom fram snabbt och smidigt som vanligt

E Eva-Lena

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar