måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Belly XS Kapslar 60 Kapslar | Fettförbränning

Av: maxmedix™

309Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Pengarna-tillbaka-garanti
Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka.

Belly XS, även kallad Belly Fat Burner, är ett naturligt kosttillskott som är särskilt framtaget med ingredienser som är kända för att bränna fett kring magen, även känt som bukfetma. Belly XS består av naturliga ingredienser som ökar förbränningen kring magen. Dessa fettförbrännande viktminskningspiller innehåller rent koffeinextrakt, som länge har varit känt för sina förbränningsökande egenskaper. Belly Fat Burner innehåller dessutom guarana som hjälper till att öka ämnesomsättningen och en blandning av naturliga ingredienser som gör det lättare för dig att att få en platt mage. Belly XS säljs nu med pengarna-tillbaka-garanti!

 • Kosttillskott som kan hjälpa till med att öka förbränningen och omsättningen av fett
 • Högt närings- och antioxidantinnehåll
 • Fokuserar på fett kring magen
 • Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka!
 • Kan hjälpa till med att minska aptit och lusten att småäta
 • Kan hjälpa med att stabilisera blodsockernivån & därmed minska sötsuget
 • Innehåller 100% naturliga ingredienser

Belly XS är ett naturligt tillskott från MaxMedix som är speciellt framtaget för att öka förbränningen av magfett med hjälp av kraftfulla naturliga ingredienser. Koffein arbetar genom att öka förbränningen och verkar även som en antioxidant medan guarana stimulerar ämnesomsättningen. Krom arbetar för att dessa två huvudingredienser ska arbeta bättre tillsammans genom att binda dem samman och tillföra ytterligare näring. Alla ingredienser i Belly XS är naturliga och speciellt kombinerade för sina förbränningsökande egenskaper kring magen.

Läs mer
Märke: MaxMedix
Typ: Kapsel
Antal: 60

Hur fungerar Belly XS - Belly Fat Burner?

Belly XS viktminskningspiller kommer från storsäljande MaxMedix och är vårt mest effektiva fettförbrännande tillskott för bukfetma. Om du vill reducera lagrade fettceller runt magen så rekommenderar vi denna produkt. Belly Fat Burner innehåller ingredienser som koffein, guarana och krom som alla hjälper kroppen att bränna buken fett kring midjan i dessa viktminskningspiller.

Koffein, guarana och grönt te är kraftfulla ingredienser i dessa viktminskningspiller som stimulerar ämnesomsättningen och ökar fettförbränningen för snabbare viktminskning med den bästa fettförbrännaren kring ditt magparti.

Äppelcidervinäger minskar kroppens intag av fett och hindrar bildandet av nya fettceller. Belly Fat Burner innehåller en stor koncentrerad mängd äppelcidervinäger vilket hjälper till med att maximera effekten av detta tillskott för viktminskning.

Belly Fat Burner extreme är viktminskningspiller rik på krom, zink och vitamin 3, vilket kan stärka immunförsvaret för att förbättra kroppens allmänna hälsa.

Innehåll

Vattenfritt koffeinpulver
Vattenfria koffeinpulver ökar både ämnesomsättningen och energi och hjälper till att öka koncentrationen.

Citrus bioflavonoider
Bioflavonoider är inte bara kända för att ge sin färg åt frukter, detta ämne är också känt för deras antioxiderande egenskaper som ökar förbränning och leda till en viktminskning kring magen.

Extrakt av grönt te
Grönt te innehåller katekinerna som bidrar till att öka energinivåer och hjälper kroppen att bränna fett naturligt med en hög koncentrerad mängd i viktminskningspiller.

Guarana fröextrakt
Guaranafrön har en hög koffeinhalt och renar kroppen från ansamlade avfallsprodukter och toxiner. Dessutom stimulerar det ämnesomsättningen och är en av de bästa fettförbrännaren.

Krom
Krom är ett mineral som kan hjälpa till att stabilisera blodsockernivåer för att effektivt minska aptiten.

Äppelcidervinäger
Äppelcidervinäger är känt för att fungera som en aptitnedsättande, öka förbränningen och minska vätskeansamling vilket naturligt bidrar till en ökad viktminskning.

Dosering

Tag 2 kapslar Belly Fat Burner extreme dagligen. Ta 1 kapsel på morgonen och 1 kapsel på kvällen i samband med måltid.

Varje burk innehåller 60 viktminskningspiller och motsvarar 1 månads förbrukning. För bästa resultat rekommenderar vi att du tar Belly Fat Burner under en period av minst 3 månader då detta ofta är den optimala tiden för kroppen att ställa om ämnesomsättningen med den bästa fettförbrännaren.

100 % Naturligt

Belly Fat Burner extreme består enbart av naturliga ingredienser som inte har några kända biverkningar och är känd som en av de bästa fettförbrännaren. Vi rekommenderar att du alltid läser ingredienserna för att undvika allergiska reaktioner.

Vi rekommenderar inte att gravida eller ammande kvinnor tar dessa viktminskningspiller utan samtycke av en kvalificerad läkare.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (93.33% baserat på 15 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Jag gillar dessa piller jättemycket! Tycker att kapslar är ett bra alternativ till allt det andra som finns på marknaden
 • * Dessa piller har fungerat jättebra för mig, och jag kommer definitivt att köpa igen. Kan rekommendera till er som vill bli av med lite mage!
 • * Var lite osäker på hur bra detta skulle fungera på mig. Har tränat lite mer än vanligt för att hjälpa pillerna ytterligare på traven och resultaten kom ganska snabbt för mig! Kommer inte få platt mage, det förstår jag med men den kommer ju definitivt bli plattare!!
 • * Började få lite ölmage för ett par år sedan som på senare tid vuxit sig allt stadigare och bestämde mig för att prova Belly fat burner och nu är magen inte lika stor längre, men ska fortsätta ett tag till för jag tror jag kan bli av med den helt
 • * Över förväntan. Lätta att svälja, gav effekt redan första veckorna och mitt sötsug försvann och nu har kilona börjat minska på vågen. Fortsätter och är glad att jag börjat se resultat, något som jag inte gjort innan med andra typer av tillskott!
 • * Jag blev av med väldigt mycket mage tack vare dessa, utan att träna speciellt hårt vilket känns jätteskönt eftersom jag inte tycker det är speciellt roligt
 • * Tappade 5 kilo på 2 månader med dessa. Kommer köpa fler burkar då det vart svårt att hitta något med lika bra effekt för mig.
 • * Har använt dessa pillerna i snart tre månader och nu börja jag märka stora skillnader på både vikt och mage
 • * Bra sida med snabb leverans.
 • * Mycket bra produkt! Helnöjd med mitt köp och de fungerar riktigt bra om du vill tappa några kilon.
 • * Jag har verkligen fått den fettförbränning som produkten utlovade! Har snart tagit slut på burk nummer två och behöver snart beställa mer!
 • * Har provat andra produkter från maxmedix tidigare och alltid varit nöjd med kvalitet och pris och detta gäller även för belly fat burner. Mycket prisvärd
 • * Super produkt som faktiskt ger effekt!
 • * Bra produkt som har förbränt lite av mitt magfett
 • * Jag har nästan fått tillbaka min markerade midja igen!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden