• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Baobab, fiber och viktminskning-Vad vet vi?

Baobab pulver innehåller en stor mängd lösliga fibrer och det kan vara till en stor hjälp för viktminskning. Anledningen till att vi är så entusiastiska över Baobab frukt är för att den har en mängd hälsofördelar och om du även går ner i vikt är det bara ett plus!

Vet du vad många vill?

En magisk viktminskningsnedgång som gör att kilon bara försvinner från din kropp.

Vet du vad som inte finns?

En magisk viktminskningsnedgång som gör att kilon bara försvinner från din kropp.

Vem gillar inte magi? Vem vill inte att bara några kilon ska försvinna? Så jag antar att det bara är logiskt att vi ständigt bombarderas med annonser om magiska viktminskningskosttillskott. Problemet är, att förlora vikt innebär arbete och det finns ingen lösning som fungerar för alla. Behöver vi bevis på detta? Bara ta dig till din bokhandel och titta på ett oändligt utbud av kost böcker.

En av de frågor som vi ofta får om vårt ekologiska Organic Limitless Baobab Fruit Powder är - Kommer det att hjälpa mig att gå ner i vikt? Svaret är ja... och nej... och kanske! Medan detta pulver inte är en magisk viktminskningsnedgång, innehåller den en stor mängd lösliga fibrer och det kan vara till en stor hjälp för viktminskning. ProvaBaobab för viktminskning

Vi har försökt att förklara varför lösliga fibrer är så viktiga för viktminskning, men Authority Nutrition gjorde ett bättre jobb. Vi uppmanar dig starkt att hoppa över till Authority Nutrition och läsa denna stora del av fiber och viktminskning.

Lösliga fibrer och pektin innehåll är viktiga

Även om du verkligen bör läsa hela artikeln, kommer vi lyfta fram några viktiga utdrag och hur de förhåller sig till Baobab frukt. Alla citat nedan är från Authority Nutrition, fiber kan hjälpa dig att gå ner i vikt, men bara en viss typ.

"Uttryckt enkelt, fiber tar hand om kolhydrater som inte kan brytas ned av människor. De klassificeras som antingen lösliga eller olösliga, beroende på om de löses upp i vätskor. Olösliga fibrer fungerar mest som" fyllnadsmedel " förmedlare och är inte speciellt intressant. Hur som helst ... Löslig fiber kan ha kraftfulla effekter på hälsa och ämnesomsättning."

Vår obegränsade Baobab frukt pulver är 50% fibrer, där 66% av fiber är löslig fiber.

"Det är där fiber (mestadels löslig) stiger in... Den passerar genom matsmältningssystemet stort sett oförändrat, så småningom når den de vänliga bakterier i tarmen som börjar smälta fibern och omvandlar den till användbar energi. Kontakten med vänliga bakterier i tarmen är känd som en prebiotisk effekt, och tros vara mycket fördelaktigt för hälsa och kroppsvikt. "

Sedan börjar dem prata om pektiner och viktminskning och det blir mer intressant...

Om vi bryter ner det ytterligare, verkar det som att ju mer viskös en fiber är, desto bättre är det till att minska aptiten och födointaget. Enkelt uttryckt, viskositeten av ett ämne hänvisar till sin motståndskraft mot stress - som i den "tjocklek" av en vätska. Till exempel, är honung mycket mer viskös än vatten.

Viskösa lösliga fibrer såsom pektiner, p-glukaner, psyllium, glukomannan och guargummi tjocknar alla i vatten och bildar en gel-liknande substans som "sitter" i tarmen.

Denna gel fördröjer tömning av magsäcken och ökar den tid det tar att smälta och absorbera näringsämnen. Slutresultatet är en förlängd mättnadskänsla och en kraftigt minskad aptit."

Baobab frukt har en av de högsta Pektin nivåer än någon frukt, den är ca 56% i Pektin viktprocent.

Toppen, så jag kommer att se kilona flyga iväg med Baobab?

Nix - kom ihåg, inga mirakel här. Som Authority Nutrition artikeln påpekar, bara för att man äter kost rikt på lösliga fibrer med en hög pektin så finns där ingen garanti för viktminskning. Anledningen till att vi är så entusiastiska över Baobab frukt är eftersom den har en mängd hälsofördelar och om du samtidigt råkar gå ner i vikt med det - awesome!

Super Organic Baobab ger dig Fiber, plus allt annat.

Ett till bra citat från artikeln -

"Men i den verkliga världen, är det samverkan mellan alla näringsämnen i livsmedel som ger mest fördelar, att konsumera isolerade näringsämnen kommer aldrig att få samma effekt. Av denna anledning att få din fiber från hela vegetabiliska livsmedel är bäst."

Vi kunde inte ha sagt det bättre själva. Vår Organic Limitless Baobab Fruit Powder är en 100% ekologisk frukt, inget tillsatt och ingenting som tagits bort. Du får allt som är i Baobab Fruktkött - fiber, antioxidanter, vitaminer och så mycket mer. Många fibrer tillskott är gjorda av extrakt och allt är kvar med en viss mängd fibrer. När du tar Organic Limitless Baobab Fruit Powder får du allt av de friska fiber ... plus allt annat moder natur har packat in i Baobab frukt! Enkla tips för att börja med Baobab.