måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Alli ™ | 84 kapslar

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Alli ™ är ett känt tillskott som kan hjälpa till med en effektiv viktminskning*. Tillskottet används för viktminskning hos vuxna som är överviktiga och har ett BMI på 28 eller högre. Tillskottet kan minska risken att utveckla allvarliga hjärt- och kärlproblem som är en vanlig åkomma vid övervikt*.

 • Innehåller 27 mg av den aktiva substansen Orlistat
 • Kan hjälpa kroppen från att absorbera fett från maten *
 • Originalprodukt med tusentals nöjda användare
 • 84 stycken kapslar som är enkla att svälja
 • Tas i samband med måltid vilket kan hjälpa kroppen att göra sig av med fetter *

Alli™ tabletter för viktminskning kan hjälpa till med att öka viktminskningen genom att blockera att fett samlas i matsmältningssystemet*. Tillskottet ska användas kombinerat med en kalorireducerad och fettsnål kost för effektiva resultat.

Alli kan hjälpa till med att öka förbränningen*

FDA-Godkänt tillskott

Många nöjda kunder över hela Sverige och Europa

Alli kan hjälpa till med att blockera uppsamlig av kroppsfett*

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 84
Rekommenderad dos: 3 capsules a day
Längd: 28 dagar
Styrka: 60 mg

Vad är Alli ™?

Dessa tabletter är speciellt framtagna för vuxna som är överviktiga med ett BMI på 28 eller över. Detta viktminskningssupplement är rekommenderat för dig som funderar på att gå ner i vikt och förstår vikten av ett bra dietprogram. Tabletten kan hjälpa dig göra de nödvändiga livsstilsförändringar som krävs för att gå ner i vikt.

Alli ™ kommer från ett registrerat apotek så när du köper Alli viktminskning från WeightWorld kan vi garantera att du får högkvalitativa produkter med högsta standard och kvalitet.

Hur fungerar Alli?

När du konsumerar fler kalorier än din kropp behöver kommer kroppen lagra dem som fett vilket gör att du går upp i vikt. Dessa tabletter för viktminskning innehåller den aktiva substansen Orlistat som som påverkar de enzymet som är ansvariga för att bryta ner fett. Detta kan i sin tur förhindrar fett från att lagras och absorberas i kroppen*.

Om fettet inte bearbetas kan det inte lagras och kommer då transporteras ut ur kroppen via avföringen. För att uppnå ditt viktminskningsmål är det viktigt att äta mindre fet mat och delta i fler fysiska aktiviteter. Alli för viktminskning fungerar genom att påverka de enzymer som bryter ned fett så ditt intag av protein och kolhydrater kommer inte att påverkas då din kropp kommer fortfarande absorbera dessa näringsämnen som vanligt.*

Hur många kapslar ska jag ta per dag?

Tag 1 kapsel 3 gånger dagligen i samband med måltider.

Kontrollera ditt fettintag

Om du äter en kycklingfilé som innehåller 15 gram fett och tar Alli™ så kan runt ¼ av fettet (4 gram) spolas ut ur din kropp, vilket är en låg chans till dietrelaterade effekter).

Om du däremot tar Alli™ tillsammans med en måltid med ett högt fettinnehåll, så som en burgare med strips som innehåller 80 gram fett så kan runt 20 gram fett att renas från din kropp (och det är en större risk att du upplever oönskade sideffekter). *

Alli™ hjälper överskottsfett att naturligt lämna dig kropp. Om du skulle uppleva oönskade biverkningar bör du se detta som en signal på att du har ätit en måltid eller snacks som innehåller mer än ditt rekommenderade fettintag.

Hur lång tid tar det för Alli att fungera?

Dessa tabletter för viktminskning är kliniskt framtagna för att hjälpa kroppen med att minska fettintaget och de har i många fall visat sig kunna hjälpa användarna att gå ner i vikt. Den progressiva viktnedgången beror ofta på de fettblockerande egenskaperna i kapslarna vilka börjar att arbeta för att inte binda fettet i din måltid från att du tar din första tablett. *

När du köper Alli viktminskning är det lämpligt att följa en reducerad kaloriplan med en lägre fetthaltig kost och vara mer aktiv. Resultaten kommer därför att variera beroende på hur mycket du ändrar ditt livsstil. Behandling med detta tillskott för viktminskning bör inte överstiga 6 månader.

Hur kommer Alli fungera för mig?

Dessa tabletter för viktminskning har utvecklats för vuxna som är överviktiga med ett BMI på 28 eller mer. Dessa tabletter för viktminskning påverkar kroppens enzymer som bearbetar fett, så proteiner och kolhydrater förblir opåverkade vilket gör att din kropp kommer att absorbera dessa näringsämnen som vanligt. Detta innebär att Alli viktminskning inte påverkar din puls, hjärna eller kan orsaka sömnlöshet.

Alli för viktminskning påverkar och arbetar med fettet som du äter så om du hoppar över en måltid eller måltiden inte innehåller fett, är det inte nödvändigt att ta en kapsel. Du bör också ta ett multivitaminpreparat varje dag för att säkerställa en tillräcklig absorption av vitamin A, D, E och K.

Räkna ut ditt BMI

Vi rekommenderar ett minimun BMI på 28 vid användande av Alli då det är starkt viktminskande

Finns det några biverkningar med Alli?

Dessa tabletter för viktminskning innehåller Orlistat, Laktos och Sukros, om du blivit informerad om att du kan vara känslig för vissa sockertyper bör du konsultera med din doktor innan du prövar Alli viktminskning. Denna produkt skall inte användas av någon under 18 år och det är rekommenderat att du rådfrågar din läkare innan användning tillsammans med andra läkemedel eller andra hälsotillstånd. De vanligaste biverkningarna relaterade till tillskottet inkluderar Gasbildning, plötslig avföring, fet eller oljig avföring eller mjuk avföring.

Andra effekter av starka tabletter för viktminskning är ångest, magont, flytande avföring, fekal inkontinens och ökad defekation, divertikulit, överkänslighetsreaktioner, blåsor på huden, hepatit, choleithiasis och mild rektal blödning. Alli viktminskning ska inte användas om du är gravid eller ammar.

Behandling med alli bör inte överstiga 6 månader.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (93.33% baserat på 6 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.23% baserat på 885 )

 • * Jag har provat allt och haft problem i år med min övervikt men Alli hjälpte mig bli av med mina extrakilon snabbt! Även på en dålig vecka med ohälsosam kost har jag lyckats tappa lite i vikt. Alli hjälper mig hålla sig borta från fet mat som pizza, nachos och hamburgare eftersom jag vet att jag kommer att få biverkningar om jag äter det. Om du äter enligt instruktionerna så kommer du inte att få biverkningar. Jag har inte upplevt några huvudvärk eller magsmärtor som jag gör ofta med medicinering men jag blev lite dålig i magen när jag åt fetmat. Detta har det vart värt då jag aldrig gått ner så mycket i vikt tidigare!
 • * De här tabletterna har hjälpt mig otroligt mycket. Efter 2 vecka jag har förlorat 4 kilo och jag är så glad att jag testade detta då inget annat fungerat.
 • * Jag älskar alli. Om du äter en bra, fettsnål kost gör det underverk för att öka din viktminskning. De negativa effekterna människor talar om är inte så hemskt om du följer en anständig diet. Om du endast äter glass och pommes frites så får du vara beredd att du kan behöva gå på toaletten ofta!
 • * Snabb leverans och bra service! Tusen tack för att ni hjälper mig att nå mina viktminskningsmål, ser fram emot att testa detta!
 • * Alli har fungerat för mig tidigare och hjälpte mig att förlora en hel del vikt. Jag beställde från er i slutet av förra veckan och fick paketet idag. Instruktionerna säger att du förlorar mest vikt under de första 6 månaderna. Jag tror att detta är sant från min tidigare erfarenheter. Jag försöker att följa den rekommenderade kosten och jag har bara haft en biverkning och det var då jag åt mycket mer fett än jag borde ha. För mig så fungerar verkligen detta. Om du äter en måttlig mängd fett kan detta hjälpa dig, sist gick jag ner 6 kilo på en månad och nu tänkte jag köra en kur till!
 • * Läs anvisningarna och det fungerar klockrent
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden