• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Alli - den ultimata dosen Orlistat för viktminskning

Alli är ett av världens mest populära tillskott för viktminskning. Här kan du läsa mer om tillskottet och vad det kan göra för just dig och få viktig information om detta fantastiska tillskott.

Ett tillskott som är godkänt för försäljning med den ultimata dosen Orlistat är Alli Orlistat för viktnedgång och ökad fettförbränning. Detta tillskott har visat sig kunna öka viktminskningen effektivt och hjälpa till att uppnå en bestående viktminskning. Alli innehåller Orlistat som är ett ämne som blockerar vissa delar av fettet som du äter och hjälper dem att inte absorberas av kroppen.

Vad är viktigt att tänka på?

Ta inte detta tillskott för ökad förbränning om du är gravid. Viktminskning rekommenderas inte under graviditet, även om du är överviktig då detta kan skada barnet.

Du ska inte ta Alli om du har problem med gallblåsan eller kroniskt malabsorptionssyndrom (en oförmåga för kroppen att ta till näring på rätt sätt).

Innan du tar Alli berätta detta för din läkare om du har en ”underactive thyroid”. Detta inkluderar en historia av gallsten eller pankreatit, typ 1 eller typ 2-diabetes, en ätstörning, leversjukdom eller om du tar andra viktminskningsmediciner (receptbelagda eller receptfria).

Ge inte ett tillskott med ortistan ett barn yngre än 18 år gammal. Receptbelagda orlistat (Xenical) bör inte användas av personer i åldern 12 till 18 år utan rekommendationer från en läkare. Detta tillskott ska endast användas av den person som det var föreskrivs eller rekommenderas för och bör aldrig delas med en annan person, speciellt inte med någon som har en historia av ätstörningar.

Alli Orlistat fungerar som en fettförbrännare och ökar ämnesomsättningen. Detta tillskottt är bara en del av ett komplett program för viktminskning som även inkluderar kost, motion och viktkontroll. Din dagliga intaget av fett, protein och kolhydrater bör vara jämnt fördelad över alla dina dagliga måltider. Följ din diet, medicinering och utöva träning och motion regelbundet för att uppnå maximala resultat.

Alli används för att underlätta viktminskning, eller för att minska risken för att återfå vikt du redan förlorat. Detta ämne måste användas tillsammans med ett reducerat kaloriintag och får endast användas hos vuxna med ett BMI över 28 då det har visat sig kunna missbrukas av personer med ätstörningar.

Undvik en kost som är rik på fett när du tar Alli. Fettrik mat som tagits i kombination med Alli orlistat kan öka risken för obehagliga biverkningar för magen eller tarmarna.

Innan du tar detta tillskott

Du ska inte ta orlistat om du är allergisk mot det, eller om du har:

Problem med gallblåsan Kroniskt malabsorptionssyndrom (en oförmåga att ta till sig mat och näring på rätt sätt) Om du är gravid.

För att vara säker på att orlistat är säkert för dig bör du konsultera med din läkare om du har:

 • Leversjukdom
 • Njursjukdom
 • Gallsten eller njursten
 • Active thyroid
 • Pankreatit
 • Typ 1 eller typ 2-diabetes
 • Ätstörningar (anorexi eller bulimi)
 • Om du tar några andra viktminskningstillskott

Använd inte orlistat om du är gravid. Viktminskning rekommenderas inte under graviditet även om du är överviktiga eller feta. Sluta ta detta läkemedel och kontakta din läkare omedelbart om du blir gravid.

Orlistat kan göra det svårare för kroppen att absorbera vissa vitaminer. Dessa vitaminer är viktiga om du ammar ett barn. Tala om för din läkare om du ammar ett barn och ta inte detta tillskott under den tiden.

Receptbelagda tillskott med orlistat (Xenical) bör inte ges till barn yngre än 12 år gammal. Alli är inte godkänt för användning av någon yngre än 18 år.

Hur ska jag ta tillskottet?

Ta Alli enligt anvisningarna på förpackningen eller som ordinerats av din läkare. Använd inte i större eller mindre mängder eller under längre tid än vad som rekommenderas.

Dela aldrig detta tillskott med en annan person speciellt någon som har en historia av ätstörningar. Förvara tillskottet på en plats där andra inte kan få tillgång till det.

Detta tillskott levereras med instruktioner för säker och effektiv användning. Följ dessa anvisningar noggrant. Rådgör med din läkare eller apotekspersonal om du har några frågor om användning eller om du är osäker på om Alli är lämpligt för just dig.

Alli Orlistat tas vanligen 3 gånger per dag med varje huvudmåltid som innehåller lite fett. Du kan ta tillskottet antingen med din måltid eller upp till en timme efter maten.

Vad bör jag tänka på med Alli?

Om du hoppar över en måltid eller om du äter en måltid som inte innehåller något fett, hoppa din Alli för den måltiden för att tappa vikt och behåll viktminskningen.

Fetthalten i den dagliga kosten bör inte vara större än 30% av din totala dagliga kaloriintaget. Till exempel, om du äter 1200 kalorier per dag, inte mer än 360 av dessa kalorier bör vara i form av fett under denna behandling!

Läs etiketten på alla livsmedel du förbrukar, ägna särskild uppmärksamhet åt antalet portioner per behållare. Din läkare, kost rådgivare eller dietist kan hjälpa dig att utveckla en hälsosam kostplan.

Alli är bara en del av ett komplett program för viktminskning och din behandling bör även inkluderar kost, motion och viktkontroll. Dirr dagliga intag av fett, protein och kolhydrater bör vara jämnt fördelad över alla dina dagliga måltider. Följ din diet, medicinering och utöva motion mycket noga. Orlistat kan göra det svårare för kroppen att absorbera fettlösliga vitaminer, såsom vitaminerna A, D, E och K. Din läkare kan rekommendera att du tar vitamin- och mineraltillskott medan du tar detta läkemedel. Följ din läkares anvisningar om vilken typ av multivitamin eller mineraltillskott som du bör använda.

Förvara Alli vid rumstemperatur borta från fukt och värme. Håll förpackningen väl tillsluten. Kasta alltid bort oanvänd medicin efter utgångsdatumet på etiketten har passerat.