Active T5 & Detox Tone

Vikthantering & Detox Kombo

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

T5 Plus och Detox Tone är en unik kombination av 2 helt naturliga tillskott och de är ett optimalt sätt framåt för att hjälpa dig att hantera din kropp och att detoxifiera den. Båda är utarbetade med enbart de bästa naturliga ingredienserna, vilket innebär att detta kompletterande par har utformats för att vara ett enkelt tillskott till din dagliga rutin och ett steg framåt i rätt riktning för att ta hand om din kropp.

 • Fullständigt vikthanteringsprogram
 • Rengörande och renande
 • Båda är gjorda med naturliga ingredienser
 • Formler med förstklassig hög styrka
 • Kapslar som är lätta att svälja
 • Vegan- och vegetarianvänliga

Var för sig är båda dessa förstklassiga tillskott näringsmässiga kraftverk, så tillsammans skapar de en ordentlig kraft att räkna med, när det kommer till kroppens hälsa. Båda är noggrant utformade med användning av ingredienser som valts ut specifikt för vardera formula, så du kan försäkra dig om att du bara ger din kropp top-notch kvalitet med dessa två tillskott, på ett sätt som är enkelt, snabbt och säker.

Active T5 Plus

Active T5 Plus är utformad med en unik kombination av 11 fantastiska aktiva ingredienser och är ett högpresterande termogent tillskott, som berikats med ingredienser såsom Capsicum och aminosyror. Synergin av dessa fantastiska ingredienser är designad för att hjälpa till att stimulera kroppen, i synnerhet som en del av ett fitness- och träningsprogram för att stötta vikthantering. I tillägg är detta naturliga tillskott även berikat med ingredienser såsom koffein, katekiner från grönt te och vitamin B6, som samtliga arbetar tillsammans i harmoni för att hjälpa till att förse kroppen med energi och för att göra dig redo för dagen, såväl som att ge dig motivations-boosten du behöver till gymmet.

Detox Tone

Detox Tone är ett helt naturligt tillskott, utformat för att hjälpa till att rena, rengöra samt åter förse kroppen med energi och det är det perfekta sättet att hjälpa detoxifiering. Detta tillskott är berikat med ett antal otroliga växtbaserade ingredienser såsom ingefära, chlorella och aloe vera och det har allt din kropp behöver för att hjälpa den att känna sig uppfriskad och återupplivad från insidan. Detta enastående tillskott är optimalt för dem som vill göra en detox efter en tung diet och det kan hjälpa dig att känna dig lättare, renare och hälsosammare, allt detta bara genom att enkelt svälja två kapslar om dagen.

Användning

Båda dessa två naturliga tillskott har utformats för att vara enkla att ta och enkla att tillföra till din dagliga rutin. Båda dessa tillskott innehåller 60 kapslar vardera, så det är tillräckligt för ett komplett 30-dagarsprogram. För att få ut det mesta av denna kombination av tillskott, rekommenderar vi användning under minst 3 månader för att kartlägga dina personliga framsteg och sedan investera i en långsiktig användning.

Fullständiga ingredienslistor

 1. Active T5 Plus:

  Aktiva ingredienser - Caffeine, L-Carnitine Tartrate, L-Tyrosine, L-tryptophan, Capsicum, Citrus Aurantium, Green Tea (från 4:1 extrakt), Naringin Extract, Bioperine Black Pepper Extract, Vitamin B6, Chromium.

  Andra ingredienser – Kapselskal (Hydroxypropyl Methylcellulose), Klumpförebyggande medel (Magnesium Stearate), Flow Agent (Silicon Dioxide).

 2. Detox Tone:

  Aktiva ingredienser - Psyllium Husk Powder, Bentonite Clay, Liquorice Root Extract 4:1, Garlic Herb Powder, Citrus Pectin, Clove Bud, Fennel Seed Herb Powder, Dandelion Root Extrakt 4:1, Chlorella Powder, Cayenne Powder, Aloe Vera 200:1 Extrakt, Ginger Root Powder 20:1.

  Andra ingredienser – Bulkmedel (Rice Flour), Kapselskal (Hydroxypropyl Methylcellulose), Klumpförebyggande medel (Magnesium Stearate), Flow Agent (Silicon Dioxide).

Råd

Både Active T5 Plus och Detox Tone är gjorda på naturliga ingredienser och är säkra att använda utan kända biverkningar. Om du inte har tagit dessa tillskott tidigare, vänligen läs igenom de fullständiga ingredienslistorna för att kontrollera om det finns några personliga allergener innan intag av tillskotten. Ta inte Active T5 om du är känslig för koffein. Dessa tillskott är avsedda för användning av personer över 18 års ålder.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(2)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

66.67% baserat på 2 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag har fått mindre akne och mer energi sen jag började med tillskottet. Jag tror att det beror på den rensande effekten som gör att kroppen inte behöver ta hand om så mycket dåligheter för kroppen.

H Halima
Verifierat Köp

Har gått ner 3kg på två veckor utan att egentligen har bantat, vilket jag ändå är nöjd med.

F Fatima

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar