måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

AbGym Belt Abdominal Muscle Toner

Av: maxmedix™

499Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Vill du tona din mage, men inte missa din favorit-TV serie? Då har du lösningen precis här! Ab Gym Belt ger riktad muskeltoning i bekvämligheten av ditt eget hem. Lägg upp fötterna och slappna av medan Ab Gym Belt arbetar med toning och uppstramande av problemområden med elektrisk stimulering. Ab Gym Belt kan hjälpa dig att få samma effekt som ett pass på gymmet, men utan hårt arbete.

 • Kan förbättra fasthet av muskelgrupper
 • Ab Gym Belt är känd för att lyfta och tajta till slappa muskler
 • Kan bidra till återhämtningen av sportskador i musklerna
 • Kan användas efter graviditet
 • Passar både kvinnor och män

Ab Gym Belt använder en muskeltonande behandling som kallas faradism, en behandling som stimulerar och tonar magmusklerna medan du bara lutar dig tillbaka och slappnar av. Ab Gym Belt kan också bidra till återhämtningen av sportskador i musklerna och kan hjälpa till att bygga upp musklerna igen efter en graviditet.

Läs mer

Hur fungerar Ab Gym Belt Elektronisk Muskeltoning för Magen?

Ab Gym Belt använder elektriska pulseringar, vilket kan hjälpa magmusklerna att dras samman och göra dem både hårdare och fastare. Denna muskeltoningsprocess, även kallad faradisk behandling, har varit mycket populär på skönhetssalonger och sportskadekliniker. Ab Gym Belt har tio intensitetsnivåer vilket innebär att du kan gå från mild och avkopplande, till hög stimulans. Det finns också en automatisk avstängning så att du inte kan överanstränga dig.Vad är Faradism?

Faradism är en gemensam benämning för den här typen av muskeltoningsbehandling på grund av den form av ström som används, vilket gör att musklerna dras samman. Effekt kommer från strömmen som gör att muskeln slappnar av och muskeltrötthet minskas. Den växlande sammandragningen och avslappningen av musklerna kan öka blodcirkulationen, vilket är känt för att ge näring åt cellerna och underlätta avlägsnandet av avfallsprodukter från vävnaderna.

Hur kan Ab Gym Belt hjälpa till att tona magmusklerna?

Ab Gym Belt är en form av passiv träning, vilket sänder en signal till dina muskler att dras samman. Ab Gym Belt fokuserar på att tona specifika muskler, vilket kan ge dig ett smalare och fastare utseende, precis som du skulle få från ett träningspass på gymmet.

Vilka är funktionerna på Ab Gym Belt Elektronisk Muskeltoning för Magen?

Ab Gym Belt är en trådlös apparat som drivs med två x AA-batterier, så att du kan använda den var du vill. Den har en LCD-skärm, tio intensitetsnivåer och automatisk avstängning.

Är Ab Gym Belt lättanvänd?

Ab Gym Belt Elektronisk Muskeltoning för Magen är mycket lätt att använda och kan faktiskt användas var som helst. Den har ett bekvämt "one- size"-neoprenbälte med kardborre och är batteridriven för portabelt bruk.

Placera remmen på dina övre magmuskler, eller någon annan kroppsdel som du vill tona. Öka försiktigt intensiteten (högst tio) efter hand. Du kommer att märka en stickande känsla innan muskeln dras samman. När muskeln dras ihop känns det avkopplande. Justera intensiteten enligt vad du själv tycker känns bra. Du ska känna en stark men behaglig sammandragning av musklerna. Intensiteten har tio olika nivåer.

Vem kan använda Ab Gym Belt Elektronisk Muskeltoning för Magen?

Ab Gym Belt kan användas av både män och kvinnor. Den kan användas för sportskador i muskler och efter graviditet. Som med alla apparater, vänligen läs bruksanvisningen och säkerhetsrådgivningen innan användning.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (96% baserat på 10 )

 • * En bra produkt, jag har provat en liknande från en sportbutik men denna hade bättre pris och fungerade minst lika bra. Fick till och med träningsverk i magen efter första användningen.
 • * Var lite skeptisk i början men är glad att jag köpte det! Det fungerar faktiskt och min mage har blivit betydligt fastare!
 • * Fantastiskt Jättenöjd! Min mage har blivit plattare och jag kan verkligen se skillnad.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden