• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

7 hälsoeffekter med Oil pulling

Oil pulling är en av de senaste trenderna inom hälsa och ökat välmående för de som vill få vitare tänder och rena kroppen från gifter. Detta är enkelt, lätt och fördelarna med kokosolja är omfattande, vilket gör den till en av naturens mest effektiva sätt att detoxa kroppen.

Vad är Oil pulling?

Detta är en forntida teknik som går tillbaka mer än 3000 år. Oil pulling med kokosoljainnebär att placera en matsked jungfrulig ekologisk kallpressad kokosolja i munnen och sedan gurgla runt för upp till 20 minuter, minst 5 minuter (dra oljan mellan tänderna), innan den spottas ut. Vad du än gör, svälja inte olja då du kommer att inta gifter du försöker utplåna! Efteråt bör du borsta tänderna med en naturlig fluor-fri tandkräm, och skölja munnen. Och sedan är du är klar! Det är mycket så enkelt.

Vad är fördelarna med Oil pulling?

Oil pulling kan förändra din hälsa. Munnen är ett hem för miljontals bakterier, svampar, virus och andra gifter och oljan fungerar som ett rengöringsmedel som drar ut gifter innan de får en chans att sprida sig i hela kroppen.

Det frigör och ökar immunförsvaret, minskar stress, begränsar inre inflammation och ökar kroppens välbefinnande. Många gör det samtidigt som de förbereder frukost under antingen 14 eller 28 dagar för bästa resultat.

Oil pulling har så många fördelar att hela böcker har skrivits i ämnet, och här är 7 fantastiska fördelar:

1. Bleker tänderna

Det finns inget behov av kemisk tandblekning när White Coconut Splashfungerar lika bra! Oljan besitter naturlig antibiotika och antivirala egenskaper som ljusar upp och rengör tänderna och därmed håller dem pärlvita. Prova detta under två veckor och se skillnaden, eller ta en titt på Gwyneth Paltrows leende. Hon är känd för att använda detta varje morgon.

2. Ökad energi

När vårt immunförsvar sätts i arbeta tömmer det våra energinivåer. Ta bort de skadliga gifterna och slaggprodukterna genom att dra minskar mängden arbete vår kropp måste att göra för att fungera, vilket ger oss känslan av ökat energi och ork.

3. Detoxar kroppen

Bakterier i kroppen orsakar inflammation och kan leda till sjukdom och hälsoproblem. Ingången till kroppen för sådana föroreningar är munnen. Därför är det viktigt att avlägsna gifter vid källan innan de får en chans att sprida sig, en komplett rening med kokosolja.

4. Motverkar Hormonella förändringar

Utan att behöva konkurrera med främmande ämnen kan hormoner kastas ur balans. Det motverkar dessa förändringar genom att verka naturligt renande och återställa PH-värdet i din kropp.

5. Minska huvudvärk

När kroppen är under påverkan av slaggprodukter och gifter uppstår stress, huvudvärk och migrän. Det är naturens sätt att be om lite tid att återhämta sig. Genom att eliminera bakterier från kroppen kan huvudvärk undvikas.

6. Renar huden

Fördelarna med Oil pulling omfattar även din hud! Det kan även ta bort gifter ur kroppen som annars orsakar hudproblem och acne. Utslag kan också minska dramatiskt när du renar munnen med kokosolja. Du kan också kombinera denna behandling med en body scrub för mjukare hud för att maximera effekterna på din hud.

7. Ökad munhygien

Oljan är mycket effektivt för att minska karies och motverkar även dålig andedräkt. Borttagning av Streptococcus bakterier (en av huvudorsakerna till karies) samt andra mikroorganismer är viktigt för din munhälsa. Det hjälper också till att motverka tandköttsinflammation.

När du börjar med detta kan du uppleva några av de positiva effekterna omedelbart medan andra kan ta några dagar eller veckor. Det kommer i högsta grad bero på ditt hälsotillstånd men dessa 7 hälsofördelar är några starka anledningar till att prova Oil pulling!