24K Gold Neck Mask

Mask för att behandla dubbelhaka

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Är du trött på din dubbelhaka? Upptäck 24k Gold Neck Mask från Nutriherbs. Denna högkvalitativ mask används för att behandla dubbelhaka genom att hjälpa till att strama åt, lyfta upp och göra den slappa, överflödiga huden på halsen fastare. Med kraften från 24k Nano-aktivt guld och en mängd fördelaktiga naturliga ingredienser, såsom kollagen och A-vitamin, kombinerar den här masken vetenskap med skönhet för att hjälpa dig att uppnå ett mer ungdomligt, skulpterat utseende, med spänstigare hud runt halsen.

  • Behandlar dubbelhaka
  • Motverkar ålderstecken, inklusive rynkor
  • Strävar efter att tona, lyfta, strama åt & vårda huden
  • Med 24k Nano-Aktivt Guld
  • A-vitamin återupplivar huden
  • 5 masker i varje paket

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är 24k Gold Neck Mask?

Denna förstklassiga halsmask är speciellt utformad för att tona, strama åt och vårda huden runt halsen för att behandla dubbelhaka samt slapp, överflödig och åldrande hud. Genom att kombinera vetenskapen bakom 24k Nano-aktivt guld med makten av förskönande, handplockade naturliga ingredienser, kan denna fantastiska mask hjälpa till återuppliva och föryngra huden runt halsen för ett mer skulpterat, ungdomligt utseende som du kan njuta av.

Fördelarna med Guld

Guld har använts i skönhetsprodukter i århundraden och med vetenskap och innovation har nano-aktivt guld utvecklats. Detta kallas också Kolloidalt guld, och är en suspension av små guldpartiklar i vätska. Dess storlek gör det idealiskt för att hjälpa absorptionen och upptagningen av andra ingredienser. Det är även känt för att motverka ålderstecken och kan hjälpa till att strama åt och tona dubbelhakan, vilket gör det till en utmärkt ingrediens i hak- och halsmasker.

Ingredienser

Förutom 24k nano-aktivt guld innehåller denna förstklassiga halsmask ett antal fantastiska naturliga ingredienser som hjälper till att strama åt och vårda huden. Dessa inkluderar:

Bild pa kollagen som ligger i en hog på en jamn yta mot en vit bakgrund
Kollagen

Kollagen är en viktig byggsten för huden och hjälper därför till att hålla huden runt halsen stram, ungdomlig och frisk.

En gron bild med ett A for Vitamin A, Retinol, i mitten av bilden, också den i gron text.
Retinol (A-vitamin)

Denna fantastiska vitamin är utmärkt för att lyfta upp huden, eftersom den är känd för att stödja och upprätthålla normal hud.

En gron cirkel i mitten av bilden med någon slags molekyl liknande symbol for att symbolisera Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Hyaluronsyra har en betydande roll för hudens elasticitet och fuktbalans och är viktig för att huden ska hållas fast och tonad.

Fullständig ingredienslista: Aqua, glycerin, propylenglykol, guld, glycerylstearat, kollagen, vitis vinifera (druva) fröextrakt, prunus domestica fröextrakt, avena sativa (havre) peptid, trehalos, retinol (vitamin a), hyaluronsyra, kaliumsorbat, parfym.

Användning

Använd 24k Gold Neck Mask, på rengjord hud, genom att försiktigt applicera masken på framsidan av halsen upp till hakan. Låt verka i 30 minuter och avlägsna den sedan omsorgsfullt. Massera in resterna i huden. Använd gärna halsmasken innan läggdags för att dra full nytta av de aktiva ingredienserna. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna.

24K Gold Neck Mask Mask för att behandla dubbelhaka

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

65.00% baserat på 3 Kundomdömen

Verifierat Köp

Känns bra på huden och dubbelhakan är mindre synlig

S Sanna
Verifierat Köp

Både jag och min fru är nöjda

T Thomas
Verifierat Köp

Lättanvänd och bra kvalitet. Supernöjd

E Eva

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar