måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

TESTROGAIN med ZMA ™ | Muskelbyggande

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

TESTROGAIN med ZMA ™ är ett innovativt muskelbyggande tillskott som hjälper dig att öka dina muskelmassa på ett naturligt sätt och därmed påskynda muskeltillväxten. Den innehåller en naturlig sammansättning av luteiniserande hormon (LH) i kombination med antiöstrogen och dihydrotestosteron (DHT).

 • Kan hjälpa till med en ökad muskelmassa
 • Kan hjälpa till att stödja en utveckling och förnyelse processen av muskler
 • Kan hjälpa med en ökning av uthålligheten
 • Kan hjälpa att öka den allmänna energinivån
 • 8 av 10 män lider av testrogainbrist & kan öka sitt välmående genom att tillföra detta
 • Kan hjälpa till att öka den manliga sexlusten och potensen
 • Kan hjälpa till att minska kroppsfett
 • Kan hjälpa till att förbättra prestationsförmågan

TESTROGAIN med ZMA ™ är muskelbyggande tabletter kan hjälpa dig att bygga muskler snabbt. Detta tillskott hjälper dig på ett naturligt sätt till ökad effektivitet och hjälper dig i kombination med regelbunden träning till en kraftfull muskeltillväxt.

Läs mer
Typ: Kapslar
Antal: 90
Rekommenderat intag: 2 kapslar per dag

Vad är TESTROGAIN ™?

Detta ämne är främst känd som människans könshormon. Detta tillskott bidrar till att öka sexlusten samt öka spermieproduktionen. Även det totala välbefinnande och hälsan påverkas av TESTROGAIN ™ tabletter. Låga nivåer av detta ämne i kroppen kan orsaka svår och långvarig depression och leda till trötthet och orkeslöshet. Hormonet produceras huvudsakligen i testiklarna och i liten utsträckning i binjurarna.

Hur kan TESTROGAIN med ZMA ™ påverka muskelbyggnad och fettförbränning?

TESTROGAIN ™ är ett tillskott som naturligt ökar de enskilda nivåerna av muskelmassa i kroppen. Även om detta hormon främst är känt som ett könshormon så har det också en betydande påverkan på muskeltillväxten. TESTROGAIN innehåller en så kallad energigivande hormon med anabol effekt. Tillförseln av ämnet förbättrar muskelproteiner och proteinmetabolismen i kroppen så att fler proteiner av kroppen i cellerna och används för att bygga muskler.

Fettförbränningen kan även ökas vid intag av TESTROGAIN ™ då det ökar adrenalinhalten i kroppen. Adrenalin ökar förbränningen av lagrat fett. TESTROGAIN har också ett inflytande på Leptidproduktion kroppen. Ju högre halt av detta ämne desto lägre Leptidproduktion. Leptid är ett hormon som finns i fettcellerna i magen och en hög nivå av detta ökad även kroppens fettdepåer. Genom en ökad muskelmassa med denna typ av tillskott kan detta förhindras och leda till en ökad fettförbränning.

Vilken effekt har ingredienserna?

 • ZMA

  ZMA är förmodligen det mest effektiva ämnet för att öka nivån av muskler på marknaden vilket är anledningen att det ingår i TESTROGAIN ™ tabletter. Ämnet kan öka mängden muskelmassa i kroppen med upp till 30% och består av en kombination av olika mineraler. Det består bland annat av zink, monomethionine asparte, magnesium och Vitamin B-6. Innehåller av ZMA i TESTROGAIN ™ är helt naturligt och mycket effektivt om du vill uppnå resultat med testrogain.

 • Zink

  Zink har under de senaste åren visat sig vara ett mycket viktig näringsämne för hälsa och förnyelseförmågan i kroppen. Detta beror bland annat på att zink kan påverka produktionen av muskelmassa i kroppen. Om kroppen får i sig för lite zink så minskar muskelmassan och möjligheten att snabbt och effektivt öka muskelmassan i kroppen minskar.

 • Acetyl-L-karnitin (ALC)

  ALC stimulerar fettoxidering i kroppens celler. Detta ämne används därför ofta under en diet i små mängder samt i tillskott för ökad muskelmassa. Dessa tabletter kan pågrund av detta minska stressreaktioner (särskilt psykisk) och verka lugnande.

 • Rent sojaprotein

  Dessa tabletter tillför bioflavonoider till kroppen. Rent extrakt av sojaprotein i detta tillskott kan öka muskelmassan snabbare och mer effektivt och risken för bröstcancer och andra östrogenframkallade cancrar reduceras.

 • Palmeextrakt

  TESTROGAIN ™ innehåller Palmextrakt som används för att förhindra omvandlingen av fett till dihydrotestosteron i vissa celler. Extraktet har länge varit känt som ett effektivt medel för att minska produktionen av DHT och förekommer också ofta i produkter för håravfall eller produkter för ökad muskelmassa.

 • Beta-sitosterol

  Även i den här ingrediensen finns det en så kallad DHT blockerare. Det är baserat på kända växtbaserade ämnen som kan stoppa och förhindra omvandlingen av DHT på ett effektivt sätt.

Hur använder jag Testrogain?

Du tar 2 st tabletter 30-60 minuter innan du lägger dig på kvällen på tom mage.

Det finns inga kända biverkningar vid användning av Testrogain. Testrogain är ett naturligt och lättanvänt tillskott, utvecklat för att du ska kunna höja dina testosteronnivåer på ett så effektivt och tryggt sätt som möjligt. Däremot bör du inte använda produkten om du lider av medicinska problem. Lider du exempelvis av en hjärt- eller leversjukdom bör du konsultera med din läkare innan du tar Testrogain.
För att undvika allergiska reaktioner bör du även läsa igenom ingredienslistan innan du börjar inta kapslarna.

Denna produkt är endast ämnad för män och ska inte användas av barn eller kvinnor. Vi är alla uppbyggda på olika sätt och har olika förutsättningar, därför kan resultat och effekt variera från person till person. Likaså kan din möjlighet att absorbera de aktiva ämnena i produkten göra att resultatet varierar.

Vart kan jag köpa TESTROGAIN ™?

Här på Weightworld kan du köpa TESTROGAIN ™ säkert, enkelt och diskret direkt från din dator. Klicka bara på det önskade antalet av detta tillskott och gå vidare till utcheckningen när du är klar med din shopping. Här kan du välja mellan olika betalningssätt och leveransmetoder som är speciellt anpassade till dina behov. Beställ TESTROGAIN ™ tabletter idag innan klockan 17:00 via UPS Expressleverans och få din produkt redan i morgon!

Dina uppgifter är säkra hos oss! Vi lägger stor vikt vid datasäkerhet och garanterar dig att vi aldrig kommer att lämna ut din information till tredje part.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (96% baserat på 5 Recensioner)
Servicebetyg (96% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Bra produkt!! Köpte 2 samtidigt och är mycket nöjd med eran service och produkter.
 • * Bra produkt och jag ser fram emot att börja, väntar på paketet ska komma snart jag beställde igår!
 • * Sökt länge efter ett bra tillskott med dessa funktioner och detta har fungerat perfekt. Otroliga resultat efter bara 2 veckor. Går aldrig tillbaka och min sambo har också märkt stor skillnad. Köper 3 förpackningar till från er.
 • * Började med Testrogain för några månader sedan och jag ångrar inte detta det minsta. Jag har fått fantastiska resultat från min träning och mer muskler slutligen till skillnad från tidigare. Jag är mycket nöjd med mitt köp hos er och kommer att fortsätta att använda detta.
 • * Snabb leverans och en kanonbra produkt.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.