måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Teatox Matcha tea Ceremony set ®

Av: Teatox

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Teatox Matcha tea Ceremony set ® är ett komplett set för att förbereda traditionellt japanskt grönt te. Med Teatox Matcha te får du möjligheten att tillaga ditt eget matcha-te med tillbehör av hög kvalitet. Matcha-te hjälper till att förverkliga din kropp i balans och är idealisk för att ge en kick av energi när du behöver det som mest.

 • Komplett set för att göra ditt eget japanska matcha-te
 • Fyllt av antioxidanter och näringsämnen
 • Ökar ämnesomsättningen och förbränningen av kalorier
 • 137x mer antioxidanter än vanligt grönt te
 • Lugnar sinnet och hjälper kroppen att slappna av
 • Fylld av fibrer, klorofyll & vitaminer
 • Förbättrar humör och koncentrationsförmågan
 • Rikt på vitamin C, selen, krom, zink & magnesium
 • Stärker immunförsvaret
 • Stabiliserar kolesterol- och blodsockernivåerna i kroppen
 • Detta bio matcha te-set inkluderar: Teatox Energy Matcha japanskt grönt te 30g, Chawan - handgjord japansk skål i porslin, Chasen - handgjort visp samt Chashaku - handgjord japansk sked i bambu

Teatox Matcha tea Ceremony set ® är helt naturligt och innehåller inga tillsatta smakämnen, sötningsmedel eller konserveringsmedel. Teatox Matcha te är 100% ekologiskt och skördas i Kagoshima - ett subtropiskt område i sydvästra delen av Japan. Förutom att ta del av de exklusiva fördelarna med Teatox Matcha te får du i detta bio matcha te-set även med de speciellt anpassade tillbehören för att förbereda teet på japanskt vis.

Läs mer

Vad är Teatox Matcha tea Ceremony set ®?

Teatox Matcha tea Ceremony set ® får du med kompletta tillbehör för att förbereda det näringsrika matcha teet som är ett japanskt grönt te, tillverkade av högsta kvalitet. Matcha är en handgjord japansk tradition och teet är tillverkade i skålar av rent keramik. Teatox Matcha tea Ceremony set innehåller även en handgjord visp tillverkad med 80 borststån av bambu. En sked gjord av bambu för perfekt matchning med konsistensen av matcha japanskt grönt te. Detta är ett komplett bio matcha teeset för att uppnå maximalt resulat!

Vad innehåller Teatox Matcha tea Ceremony set ® bio matcha teeset?

 • Teatox Energi Matcha japanskt grönt te 30g
 • Chawan - handgjord japansk skål i porslin
 • Chasen - handgjort visp
 • Chashaku - handgjorda japanska skep i bambu

Vad är Teatox Matcha te ®?

Teatox Matcha te i detta bio matcha teeset består av rent matchapulver som utvunnits ur bladen av grönt tencha teplantor vilket bevarar 100% av näringsämnena från den näringsrika växten. Detta gör att Teatox Matcha te är fyllt av hälsosamma antioxidanter vilket motsvarar 137 gånger mer näring än vanligt grönt te!

Antioxidanterna i Teatox Matcha te som även är känt som japanskt grönt te har en positiv effekt på immunförsvaret och hjälper till med kampen mot skadliga bakterier. Dessutom är koffeinhalten extremt hög vilket ger en behagligt uppfriskande energiökning i detta bio matcha teeset. Teatox matcha te kommer att ge dig en upplevelse av naturlig energi som stärker och ökar både prestations- och koncentrationsförmågan.

Hur förbereder jag mitt matcha te?

Videon visar hur du använder bio matcha teeset och förbereder Teatox Matcha tea Ceremony set ®. Köp matcha grönt te och förbered detta japanskt grönt te antingen på traditionellt sätt eller drick ditt te i detta bio matcha teeset antingen som saft eller latte. Teatox Matcha tea Ceremony set ® gör det enkelt för dig att skapa ditt perfekta matcha te med Teatox Matcha tea Ceremony set.

Kan matcha te användas i livsmedel?

Teatox Matcha tea Ceremony set ® tillåter dig att vara extra kreativitet i din matlagning med japanskt grönt te. Macha är populärt världen över bland kockar, inte bara som en dryck, utan som en ingrediens i både efter- och huvudrätter. Det finns inga gränser för användandet av ditt matcha japanskt grönt te. Sök vidare efter Matcha recept och kan hitta allt från muffins, brownies och puddingar till soppa och även guacamole! Teatox Matcha tea Ceremony set kan därför förändra ditt sätt att se och använda te på.

Kan Teatox Matcha tea Ceremony set ® öka din förbränning?

Detta är ett japanskt grönt te som är nästan kalorifritt vilket gör matcha till ett bra komplement för dig som vill öka ditt hälsa, dina energinivåer och gå ner i vikt naturligt. Detta är ett japanskt grönt te som ökar ämnesomsättningen och bränner fett. Matcha kan hjälpa bränna kalorier fyra gånger snabbare än kaffe och andra ingredienser som ökar energinivåerna. Teatox Matcha tea Ceremony set ® är även mer effektivt än andra tillskott och drycker då det inte ökar blodtrycket eller hjärtfrekvensen, vilket gör Teatox Matcha tea Ceremony set till ett säkert alternativ till andra snabba lösningar eller tillskott med biverkningar.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (96% baserat på 5 Recensioner)
Servicebetyg (98% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Tack för att ni säljer denna produkt i sverige. Dricker matcha te varje morgon nu och det har räckt över 1 månad då det är välldigt drygt. Smakar bra och effekten är suverän, blir mycket piggare än av kaffe samtidigt som jag inte vart förkyld sen jag startade med min kur.
 • * Hörde om matcha te för några år sedan och har flera vänner som dricker detta och de har berättat om alla hälsofördelar. Bestämde mig att prova efter att ha läst mer om det här på eran sida och sett videon. Ser fram emot paketet så jag kan komma igång med mitt nya hälsosamma liv. Tror detta kan vara precis det jag sökt efter för att få mer energi och ork. Tack för bra service och svar på mina frågor!
 • * Precis vad jag letat efter. Kanonbra!!
 • * Bra produkt, snabb leverans och jag har fått mer energi och ork sen jag testade matcha te första gången förra hösten och sen dess var jag fast. Älskar detta set och bra att ni säljer matcha teet separat också när denna förpackning tar slut så kommer jag beställa teet separat från er igen.
 • * Fantastiskt bra, sökt efter ett macha set ett bra tag och detta fungerar toppen.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.