måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Somatox

Välj kategori

Somatox arbetar för att alla ska kunna upprätthålla en hälsosam livsstil. Somatox har utformat sina produkter som ett perfekt komplement till en hälsosam och aktiv livsstil.
Somatox arbetar för att alla ska kunna upprätthålla en hälsosam livsstil. Somatox har utformat sina produkter som ett perfekt komplement till en hälsosam och aktiv livsstil.

Om Somatox

Dessa teer är en passionerad tillverkare av detox teer som är speciellt framtagna för vår kropp. Detta märke älskar de växtbaserade fördelarna av grönt te och fokuserar på specialiserade örtteer med särskilda ändamål. Teerna innehåller olika örter från olika kulturer och länder för att tillverka optimala blandningar för teatox och viktminskningsteer.

Somatox har laddat alla produkter med mer exklusivt tee och mer premium örter än någon av konkurrenterna på marknaden, och resultaten är fantastiska!

Alla dessa teer är handplockade och består av speciellt utvalda ingredienser som har blandas till perfektion av tillverka som är specialiserade på hälsa och viktminskning. Somatox är känd som att tillverka ultimata detox och viktminskningsprodukter.

Ingredienser & hur det fungerar

Grönt te ökar ämnesomsättningen, dämpar aptiten och bränner kroppsfett. Somatox gröna te är unikt eftersom det kommer från en teplantage nära ekvatorn och detta geografiska läge har visat sig innehålla det högsta antalet antioxidanter från te sig. Detta gröna te har mycket höga antioxidativa egenskaper samtidigt som det har visat sig ha anti-inflammatoriska och anti-virala egenskaper. Antioxidanter åtgärda skador som kan orsakas av överskott av skadliga fria radikaler (dessa finns överallt - i oss, i material och i luften vi andas) och de skapas vid luftoxidation.

Medan vitamin C och E är välkända antioxidanter, har nivåer av dessa ämnen som förekommer i Somatox visat sig vara hundratals gånger kraftfullare än rent C-vitamin och tjugofem gånger mer kraftfull än E-vitamin när det gäller att skydda immunförsvaret. Den mest kraftfulla av dessa antioxidanter i dessa teer är katekinerna.

Vi använder oss bara av handplockade ingredienser av högsta kvalitet i kombination med speciellt inköpta örter plockade från de bästa gårdar organiska odlarna. Varje te har tagits fram speciellt för sitt ändamål för att säkerställa en korrekt val och optimalt förhållande av ingredienser för maximal prestanda. Denna speciella blandning av örter varierar beroende på det specifika te som du köper.

Hur kan Somatox Tea hjälpa dig att gå ner i vikt?

Dessa teer innehåller kvalitativa ingredienser som är 100 % naturliga. Örterna kommer från de bästa jordbruksföretagen över hela världen och är globalt ledande tillverkare, de organiska ingredienserna har blandas samman av Somatox team med hjälp av en invecklad och speciellt skapade formel som hjälper till med avgiftning och viktminskning.

Hur förbereder man Somatox teer?

Se till att vattnet är nykokt och häll vattnet över tepåsen. Låt vattnet blandas med tepåsen och tillåt det att frigöra dess fylliga smak under 3-5 minuter. Om du inte gillar smaken av ditt örtte kan du enkelt lägga ett naturligt sötningsmedel så som honung eller en skiva citron. Det kommer att förändra smaken utan att ändra teets viktminskande genskaper.

Vad händer om jag glömmer att dricka mitt te?

Somatox Tea bör tas enligt anvisningarna för att du till fullo ska uppleva dess hälsofördelar. Det är ok om du glömmer en kopp hit eller dit; gör det bara inte till en vana. Det är viktigt att dricka teet inom den rekommenderade tiden för att få maximalt resultat, drick inte två koppar (både morgon och kvällsteet) samtidigt för att kompensera en missad kopp då detta inte kommer att ge någon ökad effekt.

Hur länge dricks Somatox?

Vi vet att alla är olika och att alla inte kommer att uppleva samma resultat på samma gång. För att säkerställa att alla våra kunder att nå sina slutmål oavsett hur lång tid det kan ta är detta te gjort av naturliga ingredienser som är säker för daglig konsumtion och kan tas i 60 dagar i sträck.

För de som vill dricka mer av Somatox Tea efter 60 dagar, skulle vi råda dig vänta en vecka innan en annan kur.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.