måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Somatox Scrub Coconut & Rose | Återfuktande kroppsskrubb

Av: Somatox

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Somatox Scrub Coconut & Rose är en 100% naturligt återfuktande kroppsskrubb som passar lika bra för kropp och ansiktet. Denna scrub är baserad på kaffebönor, råsocker, havssalt och eteriska oljor och kan hjälpa dig att rengöra och försköna huden naturligt och enkelt. Denna kroppsskrubb är speciellt framtagen för att ta hand om din hud och denna body scrub ger dig en ökad känsla av välbefinnande och verkar återfuktande och verkar djuprengörande på din hud. Prova nu och din hud kan bli mjuk, återfuktad och fräsch!

 • 100 % naturliga body scrub
 • Reducera celluliter och hudbristningar
 • Lindra eksem och psoriasis
 • Exklusiv blandning av bland annat Kokosolja, rosolja och kaffebönor
 • Hjälper till att minska akne och åderbråck
 • Innehåller naturliga eteriska oljor
 • Återfuktar och föryngrar huden
 • Exfolierar och mjukar upp huden på djupet

Somatox Scrub Coconut & Rose är en exklusiv kroppsskrubb som består bland annat av kaffebönor som är kända för att stimulera blodcirkulationen och bidra till att minska uppkomsten av celluliter samt bristningar. Denna peeling hjälper också till med att lindra eksem och psoriasis. Dessutom kan detta i kombination med råsocker och havssalt hjälpa dig att exfolierar och återfuktar huden på djupet med en saltskrubb. Eteriska oljorna i Somatox Scrub Coconut & Rose hjälper till att uppnå en ung och fräsch hy.

Läs mer

Vad är Somatox?

"Soma" är ett indisk ord som i hinduismen betyder framställning av en dryck som var tänkt att ge odödlighet när den konsumerades. "Tox" kommer helt enkelt från ordet detox vilket syftar på att ta hand om sin kropp.

Produkter så som Somatox Scrub Coconut & Rose är framtagna för sina exklusiva fördelarna från naturliga ingredienser baserade på örter och växter. Innan Somatox utvecklade sina produkter undersökte grundarna vilka naturliga ingredienser som skulle ge bäst resultat och deras fördelar för både kropp och själ. Efter att först ha framtagit naturliga detoxteer så erbjuder nu Somatox även denna 100% naturliga återfuktande kroppsskrubb för både kroppen och ansiktet.

Vad är Somatox Scrub Coconut & Rose?

Somatox Scrub Me Tender - Coconut & Rose är en ansikts- och kroppspeeling som tar hand om din hud på djupet. Denna kroppsskrubb har uppdraget att ge det bästa för din kropp och innehåller därmed 100% naturliga ingredienser. Denna scrub som hjälper dig att bekämpa celluliter, acne och bristningar men även eksem och psoriasis. Somatox Scrub Coconut & Rose är också effektiv för att hålla huden ren och återfuktad.

Somatox Scrub Coconut & Rose är en ansikts- och kroppsskrubb som passar alla hudtyper. Med en exklusiv blandning av kaffebönor, havssalt, råsocker och eterisk olja som ger denna skrubb effektiv återfuktning av huden.

De rena kaffebönorna som finns i Somatox Scrub Coconut & Rose bidra till att stimulera blodcirkulationen och minska uppkomsten av celluliter, bristningar, eksem, åderbråck, psoriasis och akne. Kombinerat med råsocker och havssalt föryngrar denna peeling kroppen samtidigt som den mjukar upp och rengör huden på djupet. Den organiska kokosoljan i denna kroppsskrubb hjälper även att hålla huden återfuktad och skinande.

Vilka är ingredienserna i Somatox Scrub Coconut & Rose?

Somatox Scrub Coconut & Rose består av naturliga ingredienser som på ett enkelt och effektivt sätt tar hand om din hud och stärker din hud. Här är ingredienserna i Somatox Scrub Me Tender - Coconut & Rose kroppsskrubb:

Afrikanska kaffebönor
Med sitt ursprung i Afrika, är detta kaffe faktiskt en mycket kraftig sort med många hälsosamma egenskaper. Kaffebönorna är kända för att kämpa mot fria radikaler och verkar kaffe direkt på huden oegentligheter, såsom rynkor, celluliter eller solskador. Denna ingrediens i vår omtyckta kroppsskrubb Somatox Scrub Coconut & Rose hjälper även till med att stimulera blodcirkulationen och kan också minska mörka ringar och påsar under ögonen.
Rosenolja
Denna olja i Somatox Scrub Coconut & Rose saltskrubb är känd för att lindra hudirritationer. Oljan är ofta använd i smink och används ofta i behandlingar mot akne tack vare sina antiinflammatoriska egenskaper. Denna olja i Somatox Scrub Coconut & Rose mjukar också huden samtidigt som den kan hjälpa dig att jämna ut huden och lindra problem med hudskador, psoriasis eller eksem.
Havssalt
En saltskrubb med havssalt är starkt rekommenderat för de som vill ta lite extra hand om sin hud. Salt är känt för att vara ett kraftfullt rengöringsmedel som stimulerar blodcirkulationen och därmed mjukar upp och vitaliserar huden på djupet. Salthalten i Somatox Scrub Coconut & Rose är också perfekt för att tillföra mineraler och eliminera gifter som samlats i huden.
Råsocker
Detta är en idealisk komponent för en mjuk och silkeslen strålande hy. Förutom att ge en behaglig känsla av välbefinnande så lugnar socker hudproblem och tillåter cellförnyelsen för en yngre och fastare hud. Sockret i Somatox Scrub Coconut & Rose hjälper dig att uppnå en fastare och mjukare hud än du tidigare upplevt.
Sötmandelolja
Oljan är känd för att hålla huden frisk. Den lindrar eksem med sina lugnande egenskaper för att minska klåda och inflammation. Den söta mandeloljan i Somatox Scrub Coconut & Rose kroppsskrubb är en kraftfull fuktighetskräm som hjälper till att ge näring till torr och skadad hud.
Kokosolja
Denna olja har en läcker lukt samtidigt som kokosolja kraftfull anti-uttorkning som minskar torr, skadad eller sprucken hud. Kokosolja i Somatox Scrub - Coconut & Rose kroppsskrubb är rik på vitaminerna A och E som lindra rodnad, ärr och solskador.
Jojobaolja
Jojoba är känd för sina fuktgivande egenskaper. Det tränger djupt in i huden utan att lämna en fet yta på huden och gör huden mjuk, mjuk, smidig och fastare. Jojobaolja i Somatox Scrub Coconut & Rose stärker kroppen mot bland annat kyla och UV-strålning samtidigt som det hjälper till att bromsa det naturliga åldrandet genom att kämpa mot fria radikaler.

Hur man använder man Somatox Scrub Coconut & Rose?

Användningen av återfuktande Somatox Scrub Coconut & Rose är mycket enkel. Du behöver bara fukta din kropp i duschen och tillämpa en handfull Somatox Scrub - Coconut & Rose. Du applicerar den helt enkelt genom att gnugga in skrubben med cirkelrörelser på din hud. Upprepa tills din kropp är täckt med Somatox Scrub Coconut & Rose. Fokusera på de områden som vill behandla lite extra. När Somatox Scrub Me Tender saltskrubb är väl fördelade, vänta 5-10 minuter innan du sköljer av skrubben från kroppen.

Applicera 2-3 små nävar av Somatox Scrub Coconut & Rose saltskrubb för att återfukta kroppen. Använder du Somatox Scrub Coconut & Rose enligt rekommendationerna bör denna saltskrubb räcka till 10-12 behandlingar.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)
Servicebetyg (98% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Doftar fantastiskt och min hud med otroligt mjuk.
 • * Snabb leverans och en riktigt bra skrubb!
 • * Köpte detta och viktminsiknings teet från samma märke och är nöjd med båda! Frakten tog lite längre än jag velat då det var problem med posten i mitt område men det var inte ert fel.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.