måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Skinny Tea 28 dagar Viktminskningste från Örtte Scandinavian ®| Herbal Tea

Av: Ortte

389.00Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Skinny Tea 28 dagar är ett viktminskningste som dricks under 28 dagar varje morgon och varannan kväll. Skinny Tea består av en kraftfull kombination av naturliga ingredienser som är kända för att bidra med viktminskning genom att tillhandahålla energi och innehåller naturliga ingredienser som är kända för att kunna hjälpa till med att minska både aptit och sötsug*.

 • Bidrar till att öka förbränningen
 • Får igång ämnesomsättningen och ökar dina resultat
 • Ingredienser kända för sina förbränningsökande egenskaper
 • För ökad energi och stärkt immunförsvar
 • Energigivande och viktminskande morgonte – dricks varje morgon
 • Lugnande och förbränningsökande kvällste – dricks varannan kväll
 • 100% naturliga ingredienser
 • Högkvalitativa naturliga ingredienser som kan bidra till att öka din förbränning*
 • Skinny Tea 28 dagar kan hjälpa till att minska sötsuget och öka din ork*

Skinny Tea 28 dagar från Örtte Scandinavian ® består av naturliga ingredienser som alla är handplockade baserade på deras deras naturligt förbränningshöjande egenskaper*. Innehållet i detta slimte har kombinerats för att maximera effekterna och hjälpa kroppen att uppnå effektiva resultat. Behöver du en kickstart på din viktminskning och mer energi kan Skinny Tea 28 dagar från Örtte Scandinavian ® vara precis det du letat efter!*

Läs mer

Hur fungerar Skinny Tea 28 dagar?

Du kan enkelt och snabbt utföra en effektiv detoxkur med Örtte Skinny Tea – en bantningskur som varar i 28 dagar. Detta viktminskningste innehåller ingredienser som är fördelaktiga för viktminskning och som kan hjälpa dig att få ökad energi och ökad ämnesomsättning så att du snabbt kan gå ner i vikt. Skinny Tea kan även bidra till att hämma aptiten – något som i sin tur kan leda till viktminskning.

Alla ingredienser hos Örtte Scandinavian Skninny Tea har plockats under sommarmånaderna och är handplockade från de bästa plantagerna runtom i världen. Detta säkerställer att ingredienserna har en bra koncentration av näringsämnen vilket kan ge bästa resultat.

För att förbereda Örtte Scandinavian Skinny Tea lägger du helt enkelt en tepåse i en mugg och tillsätter kokande vatten. Låt teblandningen dra i ca 5 minuter, och färdigt. Tveka inte att experimentera och lägga till lite extra smak, men var noga med att inte addera något som innehåller mycket fett eller socker.

Skinny Tea 28 dagar

Kan verka naturligt aptitnedsättande, tillför mängder av näring och minskar sötsuget*.

Kan hjälpa till att öka ämnesomsättningen samtidigt så att du orkar mer i träning och vardag*.

Kan hjälpa till att stärka kroppen och ökar energinivåerna naturligt samtidigt som det kan verka avslappnande och stressminskande*.

Vad skiljer Skinny Tea från andra typer av teer?

Detta slim te som kan hjälpa dig att bränna fett är speciellt framtaget som ett kraftfullt naturligt viktminskningste som kan hjälpa kroppen att öka förbränningen och få mer energi.* De unika ingredienserna som används i vårt kraftfulla slimming te har egenskaper som kan hjälpa till att upprätthålla en hälsosam naturlig balans i kroppen samtidigt som teet kan bidra till att öka ämnesomsättningen och hjälpa dig att gå ner i vikt.

Skinny Tea 28 dagar fungerar som ett stöd i din viktminskning genom att hjälpa till att minska aptiten och öka ämnesomsättningen. De aktiva ingredienserna i skinnytea kan hjälpa dig att åstadkomma den viktminskning du strävar efter*. Téets aktiva ingredienser kan resultera i att öka förbränningen av fett och kalorier*. Drick detta te i kombination med regelbunden motion och i samband med en hälsosam kost för att få ut maximalt resultat. Skinny Tea 28 dagar är särskilt effektivt slim te som bränner fett i kombination med träning då det ökar dina energinivåer vilket kan hjälpa dig att orka prestera mer och få ut mer resultat av din träning med skinnytea.

Varje morgon

Gojibär kända för att vara naturligt aptitnedsättande, tillföra mängder av näring och minska sötsuget.
Grönt te används för att öka ämnesomsättningen samtidigt som det renar kroppen och tillför energi.
Limeblad används för att minska sötsug mellan mål och förbättra matsmältningen.
Lotusblad ökar förbränningen naturligt samtidigt som det verkar avslappnande och stressminskande.
Maskros används ofta i fitness teer då det hjälper matsmältningssystemet och hjälper kroppen att öka fettförbränningen.
Rabarberrot är en annan viktig ingrediens som stärker kroppen och ökar energinivåerna naturligt och effektivt.

Varannan kväll

Sennablad används för att rena kroppen och undvika förstoppning samtidigt som det stödjer matsmältningssystemet.
Psylliumfrön hjälper kroppen att få igång ämnesomsättningen medan du sover och hjälper kroppen att återhämta sig.
Lotus hjälper kroppen att öka förbränningen , verkar lugnande och är känt för att hjälpa kroppen att gå ner i vikt naturligt.
Limeblad gör att kroppen lättare kan ta upp näringsämnena från de andra ingredienserna genom att öka ämnesomsättningen.
Havtorn är mycket näringsrikt och känt för att hjälpa kroppen att gå ner i vikt och kan hjälpa dig att optimera dina resultat.
Huskfrön används för naturlig detox av kroppen genom att tillföra viktiga näringsämnen, antioxidanter och öka välmåendet.

100% naturligt

Vårt populära Skinny Tea 28 dagar detoxte har en kraftfullt renande effekt och du kan därför upptäcka att din mage beter sig annorlunda än normalt vilket är helt normalt vid en renande detoxkur. Vi rekommenderar inte att dricker Skinny Tea 28 dagar för viktminskning eller ett slim te som kan bränna fett om du är gravid eller ammar.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (87.27% baserat på 11 Recensioner)
Servicebetyg (94% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Känner mig mycket mindre hungrig efter att ha druckit detta varje morgon under de senaste vecka 2 veckorna. Jag känner mig piggare också och detta fungerar över förväntan!
 • * Detta te har en fantastisk god smak och är lätt att dricka. Mina energinivåer har ökats, jag är inte längre lika trött på eftermiddagarna och det har verkligen minskat min aptit. Jag får ut mer av min träning då jag orkar betydligt mer nu och min mage mår också bättre. Jag väger inte mig men jag känner att jag har gått ner i vikt då jeansen sitter lösare och jag är mycket nöjd med mitt skinny tea. Ger er högsta betyg och kommer handla hos er igen!
 • * Jag har druckit teet i 2 veckor och hittills har jag gått ner 3 kilo, känner mig mindre hungrig och sötsugen, fått mer energi och jag är piggare på morgonen.
 • * Rekommenderas, är absolut värt det om man behöver förlora några kilon!
 • * Älskar detta te då det har hjälpt mig att gå ner 4 kilo redan efter några veckor vilket aldrig hänt innan på så kort tid. Jag har haft svårt att gå ner i vikt länge och gillar inte att ta några tillskott eller kapslar och hur mycket jag än tränat och försökt att äta nyttigt så har inget hjälpt. När jag hörde om teer som ökar förbränningen så sökte jag på google och hittade er vilket jag är jätteglad för!
 • * Bra produkt, snabb leverans. Rekommenderades det här av min syster som gått ner 5 kilo av denna kur så jag ville testa också och hoppas på lika bra resultat!
 • * Mycketnöjd med detta köp! Gått ner nästan 4 kilo på 28 dagar med detta te och träning 3 gånger i veckan! Smakar gott så känner inget behov av extra sötningsmedel men vissa dagar sätter jag i lite citron eller honung i mitt te för att variera smaken!
 • * Min beställning kom fram mycket snabbt. Jag köpte denna 28 dagars kur för att gå ner några kilon. Älskar förpackningen och jag jag trodde att jag skulle behöva köpa en tekokare men teet kommer i tepåsar vilket gör det enkelt att förbereda och dricka. Det luktar och smakar bra. Jag fram emot den här månaden!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.