måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Skinny Fiber Pack ™ | 28 dagars viktminskningspaket

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Skinny Fiber Pack ™ är ett 28 dagars viktminskningspaket som ger dig en ultimat start på din viktnedgång. Detta paket innehåller tre av våra populäraste produkter som kombinerat kan hjälpa dig att öka förbränningen och få ut det mesta av din viktminskningsresa helt naturligt.

 • Tre storsäljande produkter i ett komplett viktminskningspaket
 • Kan bidra till att öka kroppens upptagningsförmåga med Skinny Detox
 • Kan bidra till att öka förbränningen med Skinny Fiber
 • Ersätt ditt vanliga kaffe med Skinny Coffee
 • Baserat på superfoods så som acai, spirulina, chlorella och gröna kaffebönor som är kända för att öka ämnesomsättningen och stärka immunförsvaret
 • Mängder av vitaminer och näringsämnen
 • 100% naturliga ingredienser

Skinny Fiber Pack ™ innehåller Skinny Coffee, Skinny Fiber och Detox. Skinny Coffee är ett exklusivt kaffe baserat på naturliga superingredienser som du byter ut mot ditt vanliga kaffe mot under 28 dagar. Paketet innehåller dessutom populära Skinny Fiber och Skinny Detox med tusentals nöjda användare som bland annat vunnit priser som årets viktminskningsprodukt!

Läs mer

Vad innehåller Skinny Fiber Pack ™?

 • Skinny Detox

  Skinny Detox är ett tillskott som detoxar och renar kroppen och effektivt sätter igång din viktminskning genom att rena kroppen från gifter och slaggprodukter som kan hindra kroppen från att gå ner i vikt. Detta tillskott har visat sig fungera optimalt i samband med en viktminskningskur som denna, detta för att det ökar resultaten genom att tillföra näring och hjälpa kroppen att ta upp de förbränningsökande ingredienserna i Skinny Coffee och Skinny Fiber.

 • Skinny Fiber

  Detta tillskott skapar en ökad mättnadskänsla vilket hjälper dig undvika att småäta när du använder detta viktminskningspaket. Tillskottet är framtaget för att hjälpa kroppen från att lagra fett och öka förbränningen. Skinny Fiber innehåller superingredienserna glucomannan och acai som fungerar kraftigt aptitnedsättande och 100% naturligt. Detta tillskott hindrar dig från att äta ohälsosamma mellanmål och snacks samtidigt som dess naturliga innehåll ökar ditt immunsystem och din hälsa. Under 2011 utnämndes Skinny Fiber till "Årets viktminskningstillskott", har tusentals nöjda användare och är en viktig del av detta viktminskningspaket.

 • Skinny Coffee

  Detta är en av de senaste trenderna bland bloggare och kändisar just nu och är en perfekt komponent för detta viktminskningspaket. Detta speciella kaffe är framtaget för att öka förbränningen och maximera viktminskningen, kaffet är gjort på åtta kraftfulla ingredienser och superfoods som är kända för att öka kroppens förbränning och viktminskning samtidigt som de stärker ditt välmående inifrån och ut. Skinny Coffee ingår i detta viktminskningspaket och innehåller superingredienser som gröna kaffebönor, klorogensyra och ginseng.

När ska jag ta Skinny Fiber viktminskningspaket ™?

Skinny Fiber (Innan två av dina huvudmåltider)

Ta två tabletter Skinny Fiber per dag. Ta Skinny Fibre för effektiv viktnedgång i samband med en större måltid, till exempel just innan frukost och middag.

Ta Skinny Fibre beroende på när du är som hungrigast och innan du vanligtvis äter dina största mål, detta för att tillskottet verkar aptitminskande vilket leder till att du äter mindre portioner och således ökar din viktminskning med detta viktminskningspaket.

Skinny Coffee (Innan två av dina huvudmåltider)

Ersätt ditt vanliga kaffe eller te med en kopp Skinny Coffee på morgonen och en kopp under eftermiddagen innan måltid.

Undvik att dricka denna produkt sent på eftermiddagen eller innan du ska sova. Intag av koffein kan leda till sömnsvårigheter då denna produkt även ökar energinivåerna naturligt med detta viktminskningspaket.

Skinny Detox (två kapslar på kvällen)

Tag två kapslar Skinny detox på kvällen innan du ska sova. Detta hjälper dig att hålla igång förbränningen och renar kroppen effektivt. Denna kur gör det lättare för kroppen att ta upp näringsämnena i de två andra tillskotten under användandet av detta viktminskningspaket.

Drick mycket vatten, gärna en till två liter per dag, för att hjälpa till att hålla kroppen aktiv samt undvika uttorkning under användandet av ditt viktminskningspaket.

100% naturligt

Alla tre produkter i detta viktminskningspaket är 100% naturliga och har inga kända biverkningar. Kontrollera alltid om du är allergisk mot något av innehållet innan du börjar med detta viktminskningspaket.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (0% baserat på 0 Recensioner)
Servicebetyg (96% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.