måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Proto-Col ™ Carb Lite Kolhydratsblockerare 270mg |120 Kapslar

389.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Proto-col är ett naturligt kosttillskott som blockerar kolhydrater är perfekt för den som vill gå ned i vikt utan att behöva omforma hela dieten. Proto-Col kan förhindra kroppen från att omvandla överskottskolhydrater till fett genom att blockera de enzymer som ansvarar för nedbrytning av kolhydrater.

 • Du kan tappa eller behålla vikt utan att behöva sluta äta kolhydrater
 • Naturliga ingredienser
 • Är lämpligt för diabetiker
 • Fritt från kända biverkningar
Läs mer
Typ: Kapslar
Antal: 120
Rekommenderat intag: 2-6 per dag

Vad är Proto-Col Kolhydratsblockeraren?

Proto-Col Carb Lite förhindrar kroppen att absorbera ett överskott av kolhydrater - vilka är ansvariga för fettlagring. På detta sätt kan du undvika nedbrytning av kolhydrater och stärkelse vilket hjälper dig att gå ner i vikt. Proto-Col Kolhydratsblockeraren innehåller även ingredienser som hjälper till att kontrollera aptiten, vilket naturligtvis ökar effekten vid bantning.

Hur fungerar Proto-Col Kolhydratsblockeraren?

Livsmedel som innehåller en koncentration av stärkelse, såsom potatis , bröd , pasta , ris , majs och kex, kallas komplexa kolhydrater medan sockerhaltiga livsmedel kallas för enkla kolhydrater. All mat bryts ner till glukos, även om kroppen tar längre tid att smälta mer komplexa kolhydrater. De kalorier som erhållits av sockret genom denna process tillför mer energi till kroppen. Om vi äter mer kolhydrater än vad kroppen behöver så lagrar kroppem dem som fettceller. Proto Col Kolhydratsblockeraren är skapad för att motverka just detta, den innehåller ett extrakt av vita bönor vars egenskaper har förmågan att absorbera stärkelsen och därmed hindra kroppen passera och börja gå upp i vikt .

Hur många kapslar ska jag ta?

Du behöver bara ta två kapslar en till tre gånger dagligen, 15-20 minuter före måltid - speciellt om du ska äta mat som innehåller kolhydrater (t.ex. potatis, pasta, ris). För att optimalt resultat rekommenderar vi att du kombinerar Proto-Col Carb Lite med en hälsosam kost och regelbunden motion.

Hur kan jag dra nytta av Proto-Col Kolhydratsblockerare?

I en perfekt värld skulle alla ha en sund och balanserad kost och regelbunden motion. Men i verkligheten mellan pendling till arbete, hårda arbetstider och andra åtaganden, är det helt omöjligt. Den som vill kontrollera ditt kaloriintag kan dra nytta av de kända egenskaperna hos Proto-Col Kolhydratsblockerare. Dessutom kan personer med diabetes också dra nytta av denna produkt eftersom det ger dem möjlighet att hjälpa dig gå ner i vikt utan att minska insulinnivåerna.

Proto-Col Kolhydratsblockerare kan hjälpa dig blockera nedbrytning av komplexa kolhydrater och därigenom stoppa ansamling av fett i kroppen.

100% naturligt

Eftersom de viktigaste ingredienserna är naturliga är risken för biverkningar minimal.

Det rekommenderas att du rådfråga din läkare om:

 • Det är under någon typ av medicinsk behandling
 • Lider prostataförstoring , diabetes , högt blodtryck eller gravida.
 • Du ammar

Behöver jag motionera regelbundet ?

Vi rekommenderar att du motionerar regelbundet för att få bästa resultat. Dessutom kan en sund och balanserad kost i kombination med regelbunden fysisk träning förbättra din hälsa.

Hur länge skall man ta dem?

Proto-Col Kolhydratsblockerare kan användas på obestämd tid eftersom det är en naturlig produkt och har inga kända biverkningar.

Naturlig sammansättning

Denna produkt innehåller ett antal nyttiga föreningar, bland vilka ingår:

 • Faseolin 2250 (250 mg)
 • Guarana P.E. (22 % koffein) (40 mg)
 • Vitamin C (askorbinsyra) ( 150 mg)
 • Krom (polynicotinate) ( 25mcg )
 • Vegetabiliska Cellulosakapslar (100 mg)


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (0% baserat på 0 Recensioner)
Servicebetyg (96% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.