måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Xanthadrene™ | Förbränning med Hoodia och Fukoxantin

Av: Newton-Everett Biotech

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Xanthadrene Extreme™ är ett innovativt, naturligt tillskott som använder Fukoxantin för att hjälpa dig gå ner i vikt. Fukoxantin är ämnet som ger brunt sjögräs sin dinstinkta färg. Detta sjögräsextrakt är känt för att frambringa en thermogen effekt som kan hjälpa dig bränna fett genom en höjning av den inre kroppstemperaturen. Fukoxantin är också känt för att kunna rikta in sig på bukfett som kan ge en plattare mage.

 • Kan hjälpa kroppen med att öka och få igång din viktminskning
 • Kan ge dig en plattare mage
 • Kan hjälpa till med en bättre ämnesomsättning
 • Innehåller aptitminskande Hoodia Gordonii, fettförbrännande fukoxantin och energiökande grönt te
 • Kan hjälpa kroppen att öka din ämnesomsättning

Xanthadrene Extreme™ bränner huvudsakligen fett runt buken. Dessutom innehåller tillskottet Hoodia som kan hjälpa dig att kontrollera din aptit medan grönt te höjer din energiförbrukning genom att stimulera din förbränningshastighet. Xanthadrene kan hjälpa kroppen att bryta ner fettet snabbare och förbättrar din koncentrationsförmåga.

Läs mer
Längd: 30 dagar

Vad är Xanthadrene?

Xanthadrene är en ny, stimulerande och thermogenisk förening som kan öka fettförbränning och är gjord av Fukoxantin, ett sjögräsextrakt som är känt för att kunna vara effektivt tillsammans med viktminskningsprogram.

Hur fungerar Xanthadrene?

Den viktigaste ingrediensen i Xanthadrene är Hoodia Gordonii kombinerat med Fukoxantin som verkar genom att bryta isär protein vilket gör det möjligt för kroppen att omvandla fett naturligt. Våra kroppar tar från det lagrade fettet i kroppen som sistahandsval när den behöver energi; Fukoxantin förändrar denna process och hjälper till för en naturlig viktminskning genom att påverka kroppen att använda mer fett som energi vid förbränning.

Fukoxantin är ett protein som kallas UCP1 som ökar förbränningshastigheten av vit fettvävnad. Vit fettvävnad brukar också kallas bukfett och utgör cirka 20% av kroppsvikten hos män och 25% av kroppsvikten hos kvinnor. Hoodia Gordonii hjälper till att öka mättnadskänslan och minska sötsuget och kombinerat kan de hjälpa dig att uppnå en effektiv viktnedgång.

Hur tar jag Xanthadrene?

Xanthadrene bör tas 3 gånger per dag med mat och ett fullt glas vatten. För bästa resultat bör du använda den tillsammans med en välbalanserad kost och regelbunden motion. Ta inte mer än 3 tabletter om dagen och sluta använda produkten om du upplever illamående, sömnlöshet och nervositet.

Xanthadrene ska inte användas om du har ett medicinskt tillstånd som diabetes, hjärn sjukdom, hjärtsjukdom, hypertyreoidism, högt blodtryck eller psykiska problem.

Vilka är de viktigaste ingredienserna i Xanthadrene?

Xanthadrene innehåller Fukoxantin extrakt från bruna alger. Andra viktiga ingredienser är Ellagsyra som härrör från granatäpple extrakt, grönt te med koffein, och certifierat Hoodia Gordonii pulver.

Övriga ingredienserna i Xanthadrene är gelatin, cellulosa, magnesiumstearat, kiseldioxid och stearinsyra.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)
Servicebetyg (96% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Kört detta i kombination med träning och promenader flera gånger i veckan och jag har redan efter 3 veckor sett stora förändringar både på vågen och på mitt humör. Tusen tack jag var lite skeptisk först men nu vet jag att det finns hjälp och att det går att lyckas om man bara vill!
 • * Trodde inte att jag skulle få så bra resultat och jag är mer än nöjd! Fick igång min ämnesomsättning och jag gick ner 5 kilo första månanden med Xanthadrene. Så nöjd att jag beställer 3 burkar till och kör vidare på detta koncept!
 • * Jag är nöjd, ett bra tillskott som gjort stor skillnad för mig.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.