måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Hoodia Force ® | Aptitdämpande dietspray Hugerdämpande spray med extrakt från hoodia gordonii

499.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Hoodia FORCE® är en effektiv munspray som kan hjälpa dig med mättnadskänslan. Denna naturligt aptitnedsättande dietspray är tillverkad av rent Hoodia Gordonii extrakt som kan hjälpa dig att öka din viktminskning. Spraya 1-2 gånger med Hoodia FORCE® innan måltid och mellanmål för att nå bästa resultat.

 • Naturligt aptitnedsättande dietspray
 • Snabb och effektiv sprayformula
 • Hoodia dietspray i sprayform
 • Räcker till 180 sprayningar!
 • Effektiv för de med ett aktivt liv
 • 1-2 sprayningar under tungan kan hjälpa dig med att minska din aptit naturligt
 • Minskad aptit kan minska sötsuget så du kan undvika småätande
 • Kan hjälpa till med en naturlig viktminskning

Hoodia FORCE® består av 100% godkända och testade ingredienser. Denna exklusiva spray är tillverkad under låga temperaturer för att aktivera de biologiskt aktiva kemiska ämnen i sprayen. Dessa ingredienser kombinerar teknik för naturlig viktminskning. Spraya endast 1-2 gånger med Hoodia-FORCE® innan måltid, detta kan hjälpa dig att snabbt märka av en minskad hungerkänsla som i sin tur kan leda till ökad viktminskning.

Läs mer

Vad är Hoodia FORCE® aptitminskande munspray?

Detta är en helt naturlig viktminskningsformula i en spray som innehåller finaste Hoodia Gordonii extrakt. Använd denna dietspray innan måltid som en munspray för att hjälpa dig att dämpa aptiten och bättre uppnå dina kost- och viktminskningsmål.

Hoodia-FORCE dietspray är tillverkad av 100% Hoodia Gordonii naturligt växtextrakt. Sprayen tillverkas under exklusivt låga temperaturer för att maximera effekten av de aktiva naturliga ingredienserna.

Denna teknik kan vara ett effektivt hjälpmedel för de som vill maximera sin viktnedgång. Ta bara två snabba sprayningar av Hoodia-FORCE® och du är klar..

Vad är fördelarna med Hoodia FORCE®?

Produkten innehåller rent Hoodiaextrakt. Hoodia är ett naturligt växtextrakt som hjälper till att kontrollera aptiten genom att ändra blodsockernivån i hjärnan och lura den att tro att du är mätt. Flytande Hoodia i denna dietspray fungerar snabbare jämfört med andra former av Hoodia på grund av dess omedelbara funktion.

Är det säkert att ta Hoodia dietspray?

Detta är en helt naturlig produkt för öka viktminskningen och minska sötsuget. Produkten har inga kända biverkningar.

Denna produkt rekommenderas inte för gravida eller ammande mödrar, barn under 18 år eller personer med en medicinskt tillstånd så som diabetes eller hypoglykemi. Om du har frågor om lämpligheten av denna produkt, kontakta din läkare innan användning. För bästa resultat ska produkten användas med träning och hälsosam kost.

Hur använder jag Hoodia aptitminskande spray?

Det är enkelt och säkert att ta Hoodia FORCE®. Spraya 1-2 gånger under tungan 15 minuter innan frukost, lunch samt middag för att minska sötsuget. Den vanliga dosen är 2 sprut men dosen varierar beroende på användaren så för dig kan 1 sprut räcka. Överstig inte den angivna dosen, det kommer inte ge dig snabbare resultat.

Behöver jag motionera när jag tar Hoodia FORCE®?

Hoodia är ett hjälpmedel för att öka din viktminskning och kan hjälpa dig att nå dina viktminskningsmål snabbare. Livsstilsförändringar såsom en hälsosam kost och motion är viktigt för att vinna och bibehålla en stabil viktminskning. Det är rekommenderat att kombinera Hoodia FORCE® med en hälsosam kost och motion för att bibehålla en sund viktminskning.

Vad innehåller Hoodia munspray?

Produkten är baserat på det naturliga växtextraktet Hoodia som är känt för att öka mättnadskänslan och viktminskningen. Övriga innehållsämnen som är kända för att minska sötsuget är glycerin, ekologisk alkohol 9% viv och renat vatten.

Hur beställer jag Hoodia FORCE®?

Att beställa Hoodia från WeightWorld är säkert, enkelt & går dessutom snabbt. Klicka bara på ’Köp’ och gå därefter vidare till utcheckningen. Du kan välja bland flera olika betalningssätt och leveransmetoder. Kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med din beställning eller om du har några frågor till oss om Hoodia FORCE® eller någon annan av våra produkter!


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (90% baserat på 6 Recensioner)
Servicebetyg (96% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Den är väldigt lätt att använda. Bara spraya i munnen och den har en mild smak. Har tidigare tagit tabletter med hoodia men jag fann sprayen mycket effektivare då den absorberas direkt. Tappat 4 kilo första månaden och jag har många användningar kvar, ser fram emot fortsatta resultat!
 • * Det påverkade min aptit så mycket att jag glömde att äta lunch häromdagen. Det har hjälpt mig att minska storleken på mina måltider och jag är inte hungrig mellan måltiderna längre! En toppenprodukt för att gå ner i vikt!
 • * Den forskning jag gjort om hoodiaprodukter innan jag köpte denna sa alla att en spray fungerar snabbare och mer effektivt bättre än piller. Jag har inte provat hoodiapiller men jag älskar hur snabbt den här sprayen verkade och gjorde att mitt hungersug nästan försvann helt. Alla piller jag tidigare provat har gjort att jag fått problem med magen och jag ångrar inte att jag köpte den här då jag inte upplevt några biverkningar. Testade en annan hoodiaspray tidigare men som denna var betydligt bättre. Det är också det mest ekonomiska sättet då det räcker till 180 dagar om du tar en sprayning varje dag. Jag brukar spraya på eftermiddagen då jag tidigare hade svårt att hålla mig från att småäta. En bra produkt till ett bra pris med bra service och när någon har frågat mig vad jag har gjort för att gå ner så mycket i vikt har jag berättat om eran sida och den här produkten. Hälsningar Ingela
 • * Bra produkt och snabb leverans!!
 • * Beställt från er tidigare och vart nöjd så jag bestämde mig för att prova denna spray då jag läst om Hoodia i en läkemedelstidning. Jag hoppas det fungerar bra, leveransen var i alla fall utan anmärkningar och jag fick paketet idag.
 • * Jag har letat efter en aptitminskande spray ett tag då jag inte gillar att ta tabletter. Den fungerade riktigt bra för mig och jag känner mig inte alls sötsugen mellan måltiderna längre, dessutom är den riktigt dryg och jag har haft den i över 4 månader nu och tappat nästan 8 kilon.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.