måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Native Remedies Detox Slim ™

Av: Native Remedies

284.00Kr
379.00Kr
Du sparar:  95.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Native Remedies Detox Slim ™ är ett 100% naturligt tillskott för viktminskning. Ingredienserna i denna produkt är kända för deras positiva påverkan på hälsan, inklusive levern. Produkten består av örter och växter som dessutom är effektiva för att detoxa och rena kroppen naturligt. DetoxSlim är framtaget för detox för viktnedgång och kan därför vara precis det du sökt efter för att öka din viktnedgång och lyckas med ditt mål.

 • Verkar renande av din kropp genom avgiftning
 • Stöder leverfunktionen
 • Främjar matsmältningen genom detox för viktnedgång
 • Bidrar till att förbättra hälsa och immunförsvaret
 • Främjar känslan av välbefinnande
 • För ökad förbränning och viktnedgång
 • Lämplig för vegetarianer och veganer

Native Remedies Detox Slim ™ är ett effektivt och kraftfullt tillskott som kan hjälpa dig att lyckas med din viktminskningsstrategi med detox för viktnedgång. Ingredienserna i Detoxslim är 100 % naturliga och har valts ut för att de har hälsosammaegenskaper för både kroppens välbefinnande och för att öka kroppens ämnesomsättning och förbränning. Ingredienserna hjälper till att avgifta kroppen genom att direkt inriktning på levern och tarmarna. På detta sätt kan Detox Slim hjälpa till att förbättra din hälsa och ditt välmående med detox för viktnedgång.

Läs mer

Vad Native Remedies Detox Slim ™?

Detox Slim ™ är ett kraftfullt tillskott för viktnedgång. Tillskottet består av en blandning av örter och naturliga växtextrakt. Detoxslim är exklusivt sammansatt av experter i botaniska läkemedel. Detox Slim innehåller ett urval av örter kända för att främja matsmältningen, och naturligt detoxa kroppen för att hjälpa dig att gå ner i vikt utan att orsaka skadlig biverkningar för hälsan.

Detox Slim mot detox för viktnedgång kan också kombineras med med Native Remedies Belly Flat för att maximera dina resultat och viktnedgång. Dessa två produkter kompletterar varandra och bidra till att stimulera en långsam matsmältning och samtidigt kan Detox Slim öka ämnesomsättningen.

Detox Slim ™ detox för viktnedgång är tillverkat av Native Remedies som är en världsledande återförsäljare och distributör av exklusiva produkter som ökar ämnesomsättningen och förbränningen. Alla produkter från Native Remedies, inklusive Detox Slim, tillverkas med höga kvalitetskrav under överinseende av en expertgrupp bestående av hälsokostexperter, naturläkare, homeopater och apotekare.

Detox Slim är ett tillskott för detox för viktnedgång består av 100 % naturliga ingredienser och detta tillskott är känt för att fungera som en effektiv hjälp i din viktminskning. Tillverkningen av denna produkt för detox för viktnedgång är utförd av kvalitetsingredienser i godkända laboratorium vilket signifikant minskar sannolikheten för biverkningar och även säkerställer att alla de aktiva ingredienser som ingår i denna formel är perfekt balanserade för bästa resultat och detox för viktnedgång.

Hur fungerar Detox Slim ™?

Detta naturliga tillskott gör det möjligt att hjälpa kroppen att gå ner i vikt snabbt med sin naturliga detox och rening genom att avlägsna gifter och avfall som samlats i kroppen. De naturliga ingredienserna i Detox Slim arbetar tillsammans för att balansera din kropp och stärka kroppen effektivt.

Det är rekommenderat att hålla en hälsosam, varierad och balanserad kost samt utföra en regelbunden fysisk aktivitet för att bibehålla viktminskningen och gå ner i vikt snabbt samt förbättra samt maximera resultaten med Detox Slim ™.

Vilka är ingredienserna i Detox Slim ™?

Detta tillskott innehåller 100% naturliga ingredienser vars dosering har utformats speciellt för att optimera resultaten så du kan få ut det mesta av Detox Slim detox för viktnedgång och gå ner i vikt snabbt. Här är listan över ingredienserna i Detox Slim:

 • Cascara, känd för att främja reningen av kroppen och används ofta vid detox för viktnedgång. Cascara är effektivt för att eliminera avfall och gifter som finns i tjocktarmen och öka välmåendet samt minska uppblåsthet vilket gör det till en kraftfull ingrediens i Detox Slim.

 • Färsk kardborrerot, är känd för sin förmåga att underlätta matsmältningen, och avgifta kroppen genom detox för viktnedgång och hjälpa dig att gå ner i vikt snabbt. Kardborre är en bitter ört som är känd för att stimulera magsyra och därigenom stödja matsmältningen i Detox Slim.

 • Gul dockrot har länge använts som ett laxermedel för att gå ner i vikt snabbt och är en viktig ingrediens i Detoxslim. Det kan bidra till att detoxa levern och verka för blodrening. Denna rot kan också eliminera avfall som finns i inre vävnader, gallblåsan och levern.

 • Oregonrot är känd för att hjälpa till att lindra smärta i njurar, urinvägar eller mag-tarmkanalen. Även känd som att verka med detox för viktnedgång och återställande av kroppen då roten hjälper till att eliminera gifter. Denna rot är känd för att uppbära och verka för en stärkt leverfunktion, god matsmältning och samtidigt hjälpa till med att rengöra tjocktarmen och har därför kombinerats med de andra kraftfulla ingredienserna i Detoxslim.

 • Maskrosrot, känd för en stimulerande effekt på levern och matsmältningssystemet och vid detox för viktnedgång. Det är också en mycket rik källa av vitaminer och mineraler som stärker immunförsvaret och är känt för att ha en positivt påverkan på en ökad viktminskning.

 • Rödklöver, vilket har används i traditionell kinesisk medicin i hundratals år då det hjälper det att stödja levern samt vid detox för viktnedgång. Den används också för att rena och hjälpa kroppen att eliminera gifter samt för att gå ner i vikt snabbt.

 • Nässelblad, känd för att hjälpa till att avgifta urinsystemet och hjälper till att rengöra hela kroppen i allmänhet. Rik på vitaminer och mineraler och stärker kroppens hälsa och verka vid detodx för viktnedgång.

Hur ofta bör jag ta Detox Slim ™?

Dosera 2 ml per dag. Detta tillskott är mycket enkelt att ta för att gå ner i vikt snabbt, det är så enkelt som att späda tre droppar i lite vatten eller juice. Genom att följa denna dos bör din flaska med DetoxSlim räcka under cirka 30 dagar.

Det är inte rekommenderat att konsumera DetoxSlim om du upplever buksmärtor, illamående eller om du är benägna att kräkningar eller diarré. Detta tillskott för viktminskning rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (86.67% baserat på 3 Recensioner)
Servicebetyg (94% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Nöjd över mitt köp och er service.
 • * Hjälpt mig att få mer energi och gå ner några kilon. Har bara använt den några veckor så fortsätter och hoppas på fortsatt lika bra resultat.
 • * Jätteglad att ni tagit in Native Remedies i erat sortiment då jag älskar dessa produkter men har haft svårt att hitta dem tidigare, hoppas att ni kommer få in ännu fler produkter från dem.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.