måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Native Remedies Belly Flat ™

Av: Native Remedies

284.00Kr
379.00Kr
Du sparar:  95.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Native Remedies Belly Flat ™ är ett naturligt tillskott för platt mage. Produkten innehåller 100% naturliga ingredienser som hjälper till att balansera kroppen för att främja en platt mage. Dessa droppar verkar direkt och har en mängd hälsofördelar. BellyFlat ™ kan hjälpa dig med din viktminskning genom att rikta in sig på magområdet för att eliminera lagrat fett på denna nivå.

 • Främjar viktminskning
 • Balanserar kroppen och sockernivåer
 • Hjälper kroppen hantera stress
 • Hjälper dig att undvika småätande
 • Kan hjälpa dig att få platt mage snabbt
 • Reglerar aptiten och framtagen för att hjälpa dig uppnå en platt mage
 • Minskar uppblåsthet och ökar förbränningen
 • 100% naturliga ingredienser
 • Lämplig för veganer och vegetarianer
 • Gluten- och laktosfri

Native Remedies Belly Flat ™ för platt mage kan genom sina 100% naturliga ingredienser hjälpa dig att reglera din ämnesomsättning och hjälpa till att öka fettförbränningen. Den minskar också ditt sockersug - därmed kan Belly Flat hjälpa dig att få platt mage snabbt. Detta viktminskningstillskott är ett effektivt sätt att minska ditt midjemått på ett naturligt sätt.

Läs mer

Vad är Native Remedies BellyFlat ™?

BellyFlat är ett tillskott som är noggrant utvalda för sina effekter på kroppens ämnesomsättning och innehåller ingredienser som är kända för att verka för en platt mage. Detta kosttillskott har utvecklats av ett team av experter i naturmedicin för att hjälpa människor världen över att uppnå och återfå en platt mage. Den koncentrerade formeln i Belly Flat hjälper kroppen att hantera stress och öka förbränningen samt minska ansamling av fett i magen, minskar sug efter socker och lusten att småäta under dagen.

Formeln för detta kosttillskott kommer från hälsokost varumärket Native Remedies och består av 100 % naturliga ingredienser som kan hjälpa dig i din viktminskning. Denna produkt har inga kända biverkningar och de aktiva ingredienser som ingår i denna formel är kombinerade för bästa resultat.

Alla produkter från Native Remedies, inklusive Belly Flat, tillverkas under överinseende av en expertgrupp bestående av hälsokostexperter, naturläkare, homeopater och apotekare.

Vad är Native Remedies BellyFlat ™?

BellyFlat hjälper till att reglera kortisolnivåerna i blodet och kan därmed minska sötsuget och verka mer motståndskraftigt mot att hantera stress. De naturliga ingredienserna i Belly Flat arbetar tillsammans för att balansera din kropp så att du kan uppnå bättre balans och Belly Flat kan därmed öka din ämnesomsättning och hjälpa dig att få platt mage snabbt .

Det är rekommenderat att äta en hälsosam, varierad och balanserad kost samt utföra regelbunden fysisk aktivitet för att uppnå maximalt och hållbart resultat i kombination med Belly Flat och få platt mage snabbt .

Vilka är ingredienserna i Belly Flat ™?

BellyFlat innehåller 100 % naturliga ingredienser vars dosering har anpassats speciellt för detta tillskott för de som vill få platt mage snabbt .

 • Reishisvamp är känd för att stärka immunsystemet och är en effektiv ingrediens i Belly Flat, men det har också traditionellt används som ett botemedel för att minska stress och öka energinivåerna.

 • Ginseng är ett populär tillägg för de som vill öka sina energinivåer naturligt och ingår därför i Belly Flat. Detta tillskott är också ofta använt för att förbättra blodcirkulationen. Roten till i tillskottet är väl känt för sina renande egenskaper och effektiv för de som vill få platt mage snabbt .

 • Ashwagandha är en exotiskt buske som använts i tusentals år i ayurvedisk medicin eftersom det är känt för att främja sömn, balansera nervsystemet och ge styrka. Denna buske hjälper också i stresshantering i Belly Flat.

 • Kavarot, hemmahörande i västra Stilla havet är denna rot använd som ett lugnande medel på grund av dess bedövningsverkande effekt. Kavarot är också känt för att hjälpa kroppen med att hitta en balans genom att detoxa kroppen i Belly Flat för att få platt mage snabbt.

 • Lakritsrot, kommer från en växt som har studerats ingående på senare år. Det visade sig att roten hade positiva effekter för att eliminera kroppsfett i Belly Flat genom att förbättra matsmältningen och stärka immunförsvaret.

 • Grönt kaffeextrakt, dessa orostade kaffebönor är mycket kända bland naturliga tillskott för viktminskning och är en kraftfull komponent i Belly Flat för få platt mage snabbt. Då de inte har genomgått en rostningsprocess behåller de alla sina viktminskande egenskaper som verkar direkt på ämnesomsättningen för ökad fettförbränning.

Hur ofta ska jag ta BellyFlat ™?

Ta 1 ml (cirka 3 droppar) Belly Flat 2 gånger dagligen i ett halvt glas vatten. Genom att följa denna dos bör en flaska BellyFlat hålla i ungefär 30 dagar.

BellyFlat är mycket lätt att ta; späd 1 ml (cirka 3 droppar) i lite vatten eller juice. För bättre effektivitet rekommenderas att konsumera BellyFlat för platt mage snabbt i samband med tillskottet AppetiGo.

Överdriven användning av BellyFlat för platt mage kan orsaka dåsighet, buksmärtor och aptitlöshet. Det rekommenderas inte att gravida eller ammande kvinnor konsumerar Belly Flat för att få få platt mage snabbt.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)
Servicebetyg (94% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Hjälpt mig att gå ner 4 kilo på en månad då jag helt slutat med sötsaker och behövde hjälp att klara detta vilket jag fick från er.
 • * Har haft problem med uppblåst mage länge och läste om detta online och beställde i måndags. Fick paketet direkt hem på bara två dagar och eran kundtjänst var mycket trevlig när jag hade en fråga!
 • * Mitt sötsug är helt borta och jag har slutat småäta. Fungerar över förväntan.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.