måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

MyProtein

Välj kategori

Myprotein Sverige erbjuder produkter för träning, muskelbyggnad och styrka och är en av Europas ledande märken. Här hittar du det mest populära produkterna till konkurrenskraftiga priser.
Myprotein Sverige erbjuder produkter för träning, muskelbyggnad och styrka och är en av Europas ledande märken. Här hittar du det mest populära produkterna till konkurrenskraftiga priser.

Om

Myprotein har genomgått en snabb utveckling på bara några år. När företaget grundades var det bara aktivt i England. Idag är Myprotein den största återförsäljaren i Europa av protein och träningstillskott.

Varumärket har inte slutat växa ännu och det finns fortfarande stor potential i resten av världen för detta exklusiva fitnessvarumärke. De är i full gång för att expandera till USA och många andra marknader på flera kontinenter.

Ambitionerna är höga och målet är enkel; Myprotein ska bli den största tränings och fitness varumärket i världen 2020!

Unikt utbud

På Myprotein har alla produkter och tillskott tagits fram av högkvalitativa ingredienser i världens bästa anläggningar. De har gjort stora investeringar i den här delen av kompetens och som ett resultat kan de skryta med att ha de bästa produkterna för styrka och fitness i Europa.

British Retail Consortium har certifierat Myprotein i klass A för hantering av livsmedel och för närvarande är varumärket en av de få med denna kvalitetsstämpel i Europa.

Betyg delas ut av en oberoende tredje part baserat på en skala om standarden är långt över de juridiska krav och förväntningar på produktionsprocesser.

Tillverkning

Myprotein är noga med att genomgå att producera sina produkter av högsta kvalitet och de har gjort allt som de kan för att se till att upprätthålla en genomgående hög kvalitet. Därför har vi investerat i maskiner som ständigt testar för att säkerställa produkternas kvalitet är de bästa i Europa. Som en del av detta är varje ingrediens noggrant utvald och testad innan produktionen inleds men även alla färdiga produkter genomgår tester för att säkerställa kvalitet genom hela processen.

Detta är ett av skälen till varför du kan vara säker på vad produkt du köper är av högsta kvalitet och innehåller varken mer eller mindre än vad som skrivs på innehållsförteckningen.

Hög kvalitet

När du köper en Myproteinprodukt kan du alltid räkna med högsta möjliga kvalitét. Vår produktion innehåller nämligen maskiner med högsta funktion och resultat. Våra fantastiska verktyg hjälper oss att tillverka produkter av världsklass. Produkterna testas för kvalitet och smak från den första ingrediensen till den färdiga produkten och därför kan vi garantera dig produkter av högsta klass.

Utförlig kvalitetsutveckling

LabDoor är ett oberoende företag som testar produkter och ger tecken, så att konsumenterna kan göra rätt beslut i sina inköp av kost- och träningstillskott. Myprotein innehar första plats för både kvalitet och värde för pengarna på våra Whey Isolate produkt samt produkten Kreatinmonohydrat.

För att säkerställa en korrekt testning av produkterna har Myprotein skapat ett samarbete med ALS. De testar oss oberoende och säkerställa att bolaget uppfyller kraven enl. ISO17025, och att alla produkter uppfyller dessa höga kvalitetskrav. Alla märken kan göra anspråk på att vara av högsta kvalitet men det går inte inte att stämplas som Europas bästa utan anledning. Myprotein arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten på produkterna och utvecklas ständigt både sortiment och ingredienser.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.