måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Mybar Zero | Proteinbars 12 stycken X 65 g

Av: MyProtein

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Mybar Zero är kraftulla proteinbars med en hög proteinhaltig. Denna produkt är bra för de som vill ha en alternativ proteinkälla när du än behöver det och som protein efter träning eller innan. Dessa barer finns i två fantastiska smaker och den höga halten protein i dessa produkter kommer från mjölkprotein som bidrar till det exceptionella innehållet av aminosyra. Till skillnad från många andra proteinbarer finns det inga tillsatser eller konserveringsmedel.

 • Hela 20 gram protein per portion!
 • Mycket låg mättad fetthalt
 • 90 % mindre kolhydrater än vanliga proteinbar
 • Idealiskt som mellanmål och för protein efter träning
 • Finns i tre storsäljande smaker!
 • Kan hjälpa till att hålla undan sötsuget och tillföra näring
 • Inga tillsatser eller konserveringsmedel
 • Kan hjälpa till med en ökad ork och kraft med få kalorier
 • Kan hjälpa med att öka energin och ork
 • Bra mellanmål – utan krav på kylning eller tillagning

Mybar Zero nyttiga proteinbars innehåller 20 g protein per portion vilket kommer att bidra till ökad tillväxten och underhåll av muskelmassa. De innehåller en mycket låg mättad fetthalt och 90 % mindre kolhydrater än en vanlig proteinbar. Dessa faktorer gör dem till ett idealiskt mellanmål för att öka ditt intag av protein efter träning.

Läs mer

Vad är Mybar Zero?

Mybar Zero är perfekt som ett praktisk mellanmål under dagen eller för att äta just innan ett träningspass för att öka din proteinkonsumtionen med nyttiga proteinbars. Dessa bars är ett kraftfullt och effektivt mellanmål för alla som vill och letar efter en välsmakande proteinbar med en hög proteinhalt.Vad är fördelarna med proteinbars?

Eftersom Mybar Zero nyttiga proteinbars inte behöver någon kylning eller förberedning. Dessa bars fungerar som ett mycket bra mellanmål eller måltidsersättning.

Mybar Zero som innehåller högkvalitativt protein tillför essentiella aminosyroror till din kropp som kan hjälpa dig att bygga och underhålla din muskelmassa.

Kan öka immunförsvaret och produktionen av röda blodkroppar, reparation sår, tillföra protein efter träning eller reparera skadade vävnader samtidigt som det verkar stärkande för både hormoner och enzymer.

Protein kan också tillföra energi i form av kolhydrater och fetter samt vitaminer eller mineraler för att öka ditt allmänna välmående och öka resultat av både träning och viktminskning.

Beroende på dina träningsmål kan de erbjuda ett uppsving av protein med relativt få kalorier när du försöker gå ner i vikt och tillföra ytterligare näringsämnen för att öka din ämnesomsättning genom att till exempel tillföra protein efter träning.

Hur ofta ska jag äta dem?

Mybar Zero nyttiga proteinbars konsumeras som ett näringsrikt mellanmål, 1-2 gånger per dag som nyttigt protein efter träning .

Varning: Dessa bars är olämpliga för diabetiker. De innehåller naturliga råvaror och inga tillsatser.

Lagring: Mybar Zero skall förvaras och transporteras vid en temperatur av 15 ° C. till 22 ° C. Förvaras borta från direkt solljus, extrem värme förändring, lukt och fukt.

För allergener: kan innehålla sojabönor och spår av jordnötter. Tillverkad i en anläggning som hanterar vete, gluten, ägg, sesam, frön och nötter.

Som ett alternativt sätt att äta Mybar Zero kan du avlägsna förpackningen, placera produkten på en bricka / fat och försöka placera dem i en förvärmd ugn under några minuter. Det går också att placera dina nyttiga proteinbars i mikron under ca 20 sekunder. Detta kommer att göra dem mjuka och ett perfekt mellanmål med en hög proteinhalt och som protein efter träning. Du får på detta sätt en dessert eller en kvällsmål som både lindrar ditt sötsug och tillför protein och näring till din kropp samtidigt som du kan tillföra protein efter träning. Du kan också prova att lägga jordnötter, cashewnötter, eller mandelsmör för att ytterligare förbättra smaken på Mybar Zero.

Är Mybar Zero bra för viktkontroll?

Ja! Mybar Zero nyttiga proteinbars kan hjälpa dig att förlora eller gå upp i vikt. Ett proteinbar mellan måltiderna kan hjälpa till att kontrollera aptiten. Det är viktigt att välja en produkt med naturligt innehåll som innehåller få socker och kalorier om ditt mål är att gå ner i vikt.

Proteinbarer kan också hjälpa om du försöker gå upp i vikt. Lägg till en eller två Mybar Zero till din vanliga kost, men se till att du inte skär kalorier från andra måltider om ditt mål är att öka i vikt. Då Mybar Zero innehåller protein kan de effektivt hjälpa dig att öka din muskelmassa och ditt resultat genom att tillföra protein efter träning.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (90% baserat på 6 Recensioner)
Servicebetyg (96% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Funkar perfekt innan eller efter träning.
 • * En favorit som hjälper mig att orka gå till gymmet de dagarna jag inte hinner äta middag innan eller efter.
 • * Bra pris för denna låda, håller mig mätt länge och mättande! Leveransen var lite försenad pga Posten men annars allt bra.
 • * Snabb leverans +++++
 • * Snabb leverans och mina favoriter bland proteinbars. De har också det största näringsinnehållet jag hittat med minst kalorier. Rekommenderas om du vill tillföra protein och orka mer i din träning!
 • * Älskar smaken och ger mig massor av energi och ork innan träningen.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.