Linjerna är öppna måndag - fredag 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Mamma

Välj kategori

Välj kategori

Kategori
Body shapers (2) Mamma () Waist trainers (2)
Betyg
Både mödrar och blivande mödrar vet hur stressigt det kan vara att vara gravid både känslomässigt och fysiskt. RelaxMaternity Graviditetsstöd bidrar till att göra graviditeten bättre. RelaxMaternity Graviditetsstöd är tillverkade av ett sterilt bomullsskikt för att ge komfort och hygien för både dig själv och ditt barn. Våran graviditetsgördel kommer med progressiva justeringar med hänsyn till den växande magen för maximal komfort.
Både mödrar och blivande mödrar vet hur stressigt det kan vara att vara gravid både känslomässigt och fysiskt. RelaxMaternity Graviditetsstöd bidrar till att göra graviditeten bättre. RelaxMaternity Graviditetsstöd är tillverkade av ett sterilt bomullsskikt för att ge komfort och hygien för både dig själv och ditt barn. Våran graviditetsgördel kommer med progressiva justeringar med hänsyn till den växande magen för maximal komfort.

Varför är det rekommenderat att använda en graviditetsgördel?

För att förbereda sig för förlossningen frigör din kropp naturligt hormon under hela graviditeten, vilket mjukar upp och sträcker lederna i ditt underliv. Denna sträckning och mjukgörande kan ibland leda till att du upplever obehag och smärta och i vissa fall kan det ta upp till 3-5 månader efter förlossningen för kroppens stödjande ligament att återgå till det normala.

RelaxMaternity Graviditetsstöd har utformat speciella gördlar för gravida för att lindra din ryggvärk och bröstobehag samt din bäckensmärta, genom att ge din kropp viktigt stöd genom hela och efter din graviditet. RelaxMaternity Graviditetsstöd är designade för att möta behoven hos gravida kvinnor. RelaxMaternity Graviditetsstöd kan hjälpa till att lindra ryggsmärta samt smärta i bröst och ryggen. En graviditetsgördel kan förebygga ryggsmärtor och tryck över magen. Använd ett graviditetsgördel för att få en bättre och mer bekväm graviditet och känn dig friare. Våra speciellt utformade RelaxMaternity Graviditetsstöd kan hjälpa dig igenom din graviditet lugnare, bekvämare och enklare.

Vad är RelaxMaternity Graviditetsstöd tillverkade av?

RelaxMaternity Graviditetsstöd är gjorda av hög andel bomull för smidig och bekväm hudkontakt för att vara hygienisk och skonsam mot känslig hud. RelaxMaternity Graviditetsstöd är tillverkade med en lättviktssömn som gör det svårt att låta huden andas. Vår graviditetsgördel är gjorda av allergivänliga och antibakteriella fibrer som både ger stöd och skydd.

RelaxMaternity Graviditetsstöd är tillverkade av en sömlöst, stödjande och lätt material som andas, kan dräkterna hjälpa till att stödja dig och din växande mage, samtidigt som den är osynlig under kläderna. Dessutom har alla de sömlösa dräkterna sanerats med antibakteriella behandlingar, därmed ger de inte bara komfort, men också behåller din hygien och säkerhet. Vårt sortiment av dessa byxor omfattar Maternity Gördel, Post-graviditets-gördel, "Silver Skyddande" Maternity Gördel och ett komplett stödjande dräkt. Alla våra dräkter är noggrant utprovade för att säkerställa att de är av högsta kvalitét, komfort och hållbarhet. RelaxMaternity Graviditetsstöd kommer i olika färger och storlekar för att tillgodose varje kunds individuella önskemål och behov.

Kan man använda RelaxMaternity Graviditetsstöd efter graviditeten?

På WeightWorld erbjuder vi även ett speciellt utformat RelaxMaternity Graviditetsstöd som ska användas efter graviditeten. Det är ovanligt att en kvinna inte går upp några kilon efter en förlossning och vårt speciellt utformade stöd tillåter kroppen att återhämta sig gradvis. Samtliga RelaxMaternity Graviditetsstöd som vi säljer är diskreta och kan bäras under kläderna utan att synas.

Varför WeightWorld?

WeightWorld är en webbutik som fokuserar på hälsa och välbefinnande. Vi har funnits sedan 2004 och vår erfarenhet i branschen har lärt oss att förstå våra kunders behov. Utöver de vanligaste betalningsmetoderna arbetar vi med de bästa logistiktjänster. Vi skickar och levererar din graviditetsgördel med UPS och Svenska posten. Om du beställer RelaxMaternity Graviditetsstöd graviditetsgördel vardagar innan klockan 17:00 så skickar vi ditt paket samma dag för leverans nästa arbetsdag. Alla produkter som du hittar på WeightWorld har noggrant valts ut för sina ingredienser och högkvalitativa material. Att beställ RelaxMaternity Graviditetsstöd på WeightWorld är enkelt, snabb och diskret.

Våra kunder

Hos WeightWorld spelar det roll vad du tycker. Därför har vi satsat på att alltid ha de bästa möjligheterna att utvärdera och uppdatera oss efter vad du tycker. Vi använder Trustpilots oberoende plattform där vi samlar åsikter från alla våra kunder. Du kan kontrollera feedback på vår graviditetsgördel och se att våra kunder uppskattar oss direkt. Vi har även feedback på varje produktsida där vi erbjuder alla kunder att lämna sin recension och dela med sig av sin erfarenheter till resten av världen.

Vår kundtjänst

Behöver du hjälp eller om du har några frågor om RelaxMaternity Graviditetsstöd eller våra andra produkter är du mycket välkommen att kontakta oss från måndag till fredag från mellan klockan 10:00-19:00 på 08 44 68 24 03. Graviditeten är en underbar tid men det kan ibland vara en källa till smärta. WeightWorld kan hjälpa dig att stödja din mage och lindra din rygg. Om du vill ha mer information om våra mammakläder kan du kontakta vår kundtjänst som gärna svara på alla dina frågor.

Produkt
Typ Gördel Graviditet Gördel Efter Graviditet Graviditetsstöd Skyddande Gördel
Funktion
 • Elastiskt stöd utan att trycka ner magenStödjr din mage, midja och rygg
 • Stödjer och Skyddar efter graviditet Förbättrar kroppens naturliga återhämtningsprocess
 • Stöd till buken, magen och brösten Lyft för mage och bröst
 • Maximalt skydd för barnet 99 % skydd mot strålning från mobile, tv och radio
Ytterligare fördelar
 • Tillåter huden att andas Skonsamt och effektiv stöd.
 • Trollar bort centimeter från din midja Osynliga kanter
 • Trollar bort centimeter från din midja Osynliga kanter
 • Luktar inte Anti-Statisk Säker & naturlig
Pris: 319kr 579kr 749kr 999kr
Mer info Mer info Mer info Mer info
* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.