måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

KRE-Alkalyn

Välj kategori

KRE Alkalyn säljer prestationsökande kosttillskott som tas innan, under och efter träning för dig som vill uppnå maximalt resultat och få ut det mesta av sin styrketräning.
KRE Alkalyn säljer prestationsökande kosttillskott som tas innan, under och efter träning för dig som vill uppnå maximalt resultat och få ut det mesta av sin styrketräning.

Vad är Kre-Alkalyn ®?

Kre-Alkalyn ® är en tillverkare av högklassiga pH form av kreatin. På grund av dess höga pH-värde så är Kre-Alkalyn optimalt för de som vill maximera sin muskelstyrka och få ut det mesta av sin träning. Ökar fysisk prestationen kortsiktigt samt förbättrar fysisk prestation vid kombination med högintensiv träning och samtidigt som det hjälper dig att maximera och få ut det mesta av din träning.

Detta är ett registrerat varumärke med multi-patenterad produkter och alla rättigheter är reserverade. Tillskotten är kända för att kunna maximera resultaten och hjälpa idrottare och träningsfantaster världen över.

Vilka är fördelarna med är Kre-Alkalyn ®?

Kreatin ökar fysisk prestation i successiva skurar av kortsiktiga, hög intensiv övning och styrketräning.

Vilka är Kre-Alkalyn ® lämplig för?

Alla idrottare som deltar i högintensiv träning så som explosiva sporter kan använda kreatin. Tillskottet tas före och / eller efter träning.

Dessa produkter är inte rekommenderade för användning om du har drabbats av njur- eller leverproblem. Rådgör med din läkare innan användning om du är osäker. Rekommenderas inte för gravida kvinnor eller om du är under 18 år. Som med alla produkter med kreatin ska det tas i samband med att du dricker mycket vatten.

Historia

I slutet av 1990-talet skedde en banbrytande utveckling i hälso- och sportnärings industrin när Kre-Alkalyn ® blev tillgängligt för muskelbyggare och träningsmänniskor världen över. NIR-tekniken ger en oöverträffad precision för att utvärdera ingrediensernas kvalitet. Vid muskler och idrottsvetenskap är detta imponerande tillskottet i centrum för kvalitetssäkringsprogram inom träning.

NIR-tekniken är också införlivad i den patenterade InfraProven certifieringen för växtbaserade kosttillskott. Alla varumärken med örtextrakt måste uppfylla denna stränga certifiering - vilket ger försäkran om att dessa växtbaserade tillskott är utan tvekan, rena och innehåller 100 % naturliga ingredienser.

I och med den nya tekniken och krav på certifiering var många stora tillverkare av olika kreatintillägg utsatta. Som kan förväntas ökade konkurensen men Kre-Alkalyn ® klarade alla tester och är idag sålt världen över tack vare sina starka egenskaper.

Ett antal negativa bieffekter kan uppstå från ökad kreatininnivåer, bland dem ingår; magont och uppblåsthet, diarré, indemia, vätskeansamling, uttorkning, huvudvärk, lever- och njurproblem och kreatinin förgiftning. Dessa biverkningar orsakas av kroppens inre självförsvar mekanism reagera negativt om du inte intar tillskottet med rikligt med vatten. För att unvika biverkningar, vätskebrist och negativa biverkningar så är det viktigt att dricka tillräckligt med vatten när du tar muskelbyggande tillskott från Kre-Alkalyn®.

Fakta

Den mänskliga kroppen producerar själv cirka 2 gram kreatin dagligen. Så med ett tillskott från ytterligare 2-400 mg från Kre-Alkalyn® ovanpå vad din kropp producerar naturligt ger dig en ökning i omfattningen av tillgängliga kreatin med 10-20%. Det mesta av kreatin förloras vid tillsats till vätska, och ännu mer omvandlas till kreatinin när de passerar genom den sura magsäcken. I motsats ger dessa tillskott dig en fullständig, stabil upptag av rent kreatin med noll giftig konvertering. Allt det goda, ingen av de dåliga!

Kre-Alkalyn ® är revolutionerande teknik. Det är helt enkelt ett effektivare, säkrare och en bättre form av kreatin. Du behöver bara använda en bråkdel av detta ämne än vad som tidigare behövts. Du får bättre resultat med ingen av de negativa biverkningar eller giftiga konvertering ses med konventionell kreatinmonohydrat.

Fördelarna går äve längre än att detta tillskott är mycket prisvärt. Förutom detta kommer Kre-Alkalyn ® i lättsvalda kapslar.

Fem år av intensiv forskning och utveckling tog det för forskarna att utveckla och optimisera Kre-Alkalyn ® med de allra kraftfullaste egenskaperna och fördelarna. Öka din styrka och få ut maximala effekter av din träning genom detta naturliga tillskott som stärker kroppen inifrån och ut. Säkra din personliga leverans av Kre-Alkalyn Supreme kreatin idag direkt här hos oss på weightworld och börja se din resultat redan imorgon!

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.