måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Hoodia Superpack ® Viktminskningspaket

1,099.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Hoodia Gordonii Superpack ® är ett komplett viktminskningspaket som innehåller produkter med rent extrakt av Hoodia. Detta ämne är känt för att vara en av de mest aptitdämpande ingredienserna i världen och detta paket innehåller Hoodia FORCE® Aptitdämpande dietspray, Hoodia+ bantningsplåster samt Hoodiadrene viktminskningskapslar. Kombinerat kan dessa effektiva produkter hjälpa dig till ett maximalt resultat och viktminskning. Detta paket består av helt naturliga produkter för öka viktminskningen och minska hungerkänslan med det världsberömda tillskottet Hoodia.

 • 30 dagars intensivkur
 • Innehåller Hoodia Aptitspray, viktminskningsplåser och kapslar
 • Kan hjälpa kroppen att öka ämnesomsättningen och få igång din viktminskning
 • Kan minska hungerkänslan och maximera dina resultat
 • Kan hjälpa kroppen att dämpa din aptit dygnet runt och innan måltid
 • Kan i många fall minska småätandet och sötsuget
 • Bli av med sockersug hjälper dig att lyckas med din viktminskning
 • Kombinerar Flytande Hoodia med kapslar för omedelbara resultat
 • 100% naturliga produkter

Hoodia Gordonii Superpack ® kombinerar tre kraftfulla kosttillskott. Paketet innehåller tre av våra storsäljande produkter med för att hjälpa dig att uppnå maximala resultat med din viktminskning. Dessa produkter är baserat på det naturliga växtextraktet Hoodia Gordonii som är känt för att öka mättnadskänslan och viktminskningen och kombinerat kan denna kraftfulla aptitspray, viktminskningsplåser och kapslar hjälpa dig uppnå en maximal viktnedgång och komma igång med den viktminskning du kämpat för.

Läs mer

Vad är Hoodia Gordonii?

Detta är ett kraftfullt örtextrakt som är världskänt för att ha hjälpt tusentals människor världen över med att uppnå ett snabbare resultat att komma i form. Med en ökad mättnadskänsla kan du enklare minska ditt kaloriintag utan att känna dig hungrig och därmed lyckas med din viktnedgång.

Hoodia Gordonii är ett rent extrakt från den afrikanska kaktusväxten och har under tusentals år använts av ursprungsbefolkningen för att kontrollera hungerkänslan under långa jaktresor. Detta tillskott hjälpte jägarna att klara sig utan större portioner mat under flera månader och detta gjorde tillskottet känt för sin starka viktminskande effekt tack vare dess hungerdämpande egenskaper.

Vad innehåller Hoodia Gordonii Superpack ®?

 • Hoodia FORCE® aptitminskande dietspray

  Detta är en helt naturlig viktminskningsspray innehåller rent Hoodia Gordonii extrakt i biologisk aktiv form. Denna aptitminskande spray är tillverkad vid mycket låga temperaturer för att bevara extraktets alla naturligt aptitminskande egenskaperna. Använd denna dietspray innan måltid för att dämpa aptiten effektivt.

  Hoodia-FORCE dietspray består av 100% Hoodia Gordonii växtextrakt. Denna spray har visat sig vara ett mycket effektivt hjälpmedel för att maximera resultaten för en naturlig och hållbar viktminskning. En spray räcker till över 180 sprayningar då du kan använda den även efter att du genomgått hela kuren av Hoodia Superpack ® om du känner att du har behov av ytterligare hjälp mot ditt sötsug.

 • BioEnergiser ™ Hoodia Gordonii viktminskningsplåster

  Dessa effektiva viktminskningsplåster kan du effektivt använda för att maximera dina resultat, få igång din ämnesomsättning och gå ner maximalt i vikt.

  De naturliga ingredienserna i dessa plåster är bland annat Hoodia Gordonii, Guarana och Garcinia Cambogia som är två av de mest sålda produkterna för ökad viktminskning. Dessa plåster kan hjälpa dig undvika att småäta mellan måltiderna och kombinerat kan ingredienserna i dessa viktminskningsplåster hjälpa dig att minska din hungerkänsla och öka din fettförbränning dygnet runt under detta 30 dagars program.

 • Hoodiadrene ™ Kapslar med hoodia

  Hoodiadrene ™ är ett naturligt fettförbrännande kosttillskott som ökar förbränningen av överflödigt fett i kapselform. Tillskottet innehåller det välkända tillskottet Hoodia Gordonii som kan hjälpa dig att kontrollera ditt sötsug och minska hungerkänslan. Det kombinerar rent Hoodia Gordonii med bland annat vitamin c och advantra z, ett citrusexktrakt som kan hjälpa dig bränna kalorier snabbare.

När tar jag produkterna i Hoodia Gordonii Superpack ®?

 • Hoodia FORCE® aptitminskande dietspray - Tas innan måltid

  Det är enkelt och säkert att ta Hoodia Gordonii FORCE®. Spraya 1-2 gånger under tungan 15 minuter innan frukost, lunch samt middag för att minska hungerkänslan och ditt sötsug. Den rekommenderade dosen är 2 sprayningar men det räcker för många att endast ta 1 sprayning för att minska hungerkänslan.

  Det räcker med 1-2 sprayning av denna aptitminskande spray innan varje måltid för att maximera mättnadskänslan och hjälpa dig att undvika sötsug och äta mindre portioner.

 • BioEnergiser ™ Hoodia Gordonii viktminskningsplåster - Använd dygnet runt

  Fäst ditt plåser på antingen lår, vader, rygg, rumpa eller din arm. Effekten av varje viktminskningsplåster verkar under hela dagen och plåstret verkar upp till 24 timmar. Efter 24 timmar ska du ta bort ditt plåster och ersätta det med ett nytt under 30 dagars kur med Hoodia Superpack ®. Varje nytt viktminskningsplåster bör användas på ett nytt område för att låta huden andas.

 • Hoodiadrene ™ kapslar med hoodia - Tas 30 minuter innan måltid

  Under de första 10 dagarna, tas 3 kapslar Hoodiadrene 3 gånger per dag, 30 minuter innan större måltider med ett glas vatten. Efter 10 dagar bör du ta 2 kapslar Hoodiadrene 3 gånger per dag. Kom ihåg att kombinera produkterna i detta paket med regelbunden motion och en hälsosam kost för att uppnå maximalt resultat. Att överstiga den rekommenderade dosen kommer inte att öka dina resultat.

Är det säkert att ta Hoodia Gordonii superpack?

Det finns inga kända biverkningar med Hoodia Gordonii. Tillskottet kontrollerar hunger utan negativa effekter som nervositet, orolig mage, förhöjd kroppstemperatur eller sömnproblem. Det kan säkert och bekvämt tas på kvällen när småätande är vanligast. Var noga med att kontrollera att du inte är allergiskt mot någon av ingredienserna innan du tar tillskotten i Hoodia Gordonii superpack.

Tillskott för viktminskning rekommenderas inte för gravida eller ammande mödrar, barn under 18 år, personer med ätstörningar eller personer med ett medicinskt tillstånd så som diabetes eller hypoglykemi. Om du har frågor om lämpligheten av denna produkt, kontakta din läkare innan användning. För bästa resultat ska produkterna i Hoodia Gordonii superpack kombineras med regelbunden träning och hälsosam kost.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (88.33% baserat på 12 Recensioner)
Servicebetyg (96% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Fantastiskt bra! Gått ner 6 kilo första månaden, magen känns mycket bättre och jag har börjat ha jeans igen vilket jag undvikt i flera år, är helnöjd med detta köp!
 • * Har beställt från er 2 gånger nu och alltid vart nöjd.
 • * Det är ibland frustrerande att hitta produkter som du kan lita på och som verkligen fungerar. Jag har provat produkter från ett annan sida som inte alls fungerade men detta var mitt tredje försök som jag provade något och jag hittade detta paket hos er. Det fungerar otroligt bra och min hungerkänsla och sötsug är nästan helt borta, plåstrerna använder jag hela dagen och tar 1-2 kapslar och använder sprayen innan varje måltid. Hitills har jag kört 4 veckor på denna kur och tappat 8 kilo!
 • * Hjälper mig att kontrollera min hunger och minskar aptiten mer än jag förväntat mig. Vissa dagar tar jag bara sprayen då jag gått ner nästan allt jag planerade nu.
 • * Var lite svårt för mig att börja med detta då man måste vänja sig vid att komma ihåg att ta detta regelbundet men det är absolut värt det nu när jag börjat se resultat efter de första veckorna.. Hoppas det fortsätter!
 • * Lite dyrt men vad jag hört så är Hoodia väldigt svårt att få tag på så att man får en rabatt när man köper detta paket är en bonus.. jag testar detta!
 • * Hooda gör ett bra jobb och hjälper mig att dämpa min aptit. Jag gillar kombinationen i detta paket och att det är helt naturligt, jag har använt dessa produkter tillsammans och sett stora resultat. Jag har förlorade i genomsnitt 3 kilo per månad och har kombinerat de här produkterna de senaste 4 månader och utan mycket träning men med promenader och en hälsosam kost. Fortsätter med detta och har fått många frågor om vilka produkter jag använder.
 • * Snabb leverans och bra att det är gratis frakt.
 • * Tog ca 3 dagar innan jag började känna skillnad. Måste nästan påminna mig själv att äta vilket är en ovanlig känsla för mig som alltid brukar småäta, fortsätter det såhär tror jag att jag kommer gå ner en hel del på denna kur.
 • * Jag hade några tvivel och trodde inte riktigt på detta då jag aldrig provat Hoodia eller något liknande tillskott innan. Jag gick ner 12 kilo på 3 månader med hjälp av detta paket och daglig användning av produkterna. Det gjorde att jag för första gången kunde kontrollera min aptit och äta under 1500 kalorier per dag då jag följde en dietplan, jag tränade också 1-1,5 timme, 5-6 dagar i veckan. Rekommenderas starkt!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.