måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Native Remedies Fat2Fit ™

Av: Native Remedies

284.00Kr
379.00Kr
Du sparar:  95.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Fat2Fit ™ är ett kraftfullt tillskott framtaget för att öka förbränningen och fungera som ett ytterligare stöd vid viktminskning och en effektiv hjälp att gå ner i vikt. Detta naturliga tillskott är känt för att effektivt kunna öka ämnesomsättningen tack vare den särskilt terapeutiska blandning av växtbaserade ingredienser som kombinerat kan hjälpa till med en ökad viktnedgång genom att öka förbränningen.

 • Ökar ämnesomsättningen
 • Stödjer sköldkörtelns funktion
 • Stödjer matsmältningen och öka förbränningen
 • Hjälper till att upprätthålla energinivåer
 • Får igång förbränningen
 • 100 % naturliga ingredienser
 • Perfekt för dig som inte gillar att ta kapslar
 • Känd för att kunna leda till en effektiv viktnedgång

Fat2Fit ™ är balanserad på naturliga aktiva ingredienser som alla är kända för sina individuella egenskaper att skapa en effektiv viktnedgång och används ofta som en extra hjälp att gå ner i vikt. Denna produkt har inga kända biverkningar, är helt naturlig och kombinerar de aktiva ingredienser så att de fungerar i perfekt balans för de som vill uppnå en ökad viktminskning.

Fat2Fit ™ är ofta använt som ett kompletterande tillskott till AppetiteGo ™, som tillfälligt lindrar hungerkänslor för att hjälpa med en sund viktminskning genom att öka förbränningen naturligt.

Läs mer

Vad är Fat2Fit?

Fat2Fit är ett 100 % naturligt kosttillskott och hjälp att gå ner i vikt som är framtaget för att öka förbränningen. Tillskottet är speciellt framtaget för att stödja en hälsosam förbränning och hjälpa till med att uppnå en effektiv viktnedgång. Fat2Fit hjälper till att stärka ämnesomsättning och stödjer samtidigt sköldkörtelns funktion. Denna produkt består av en blandning av örter som är kända för att stödja energi och öka uthålligheten vilket gör det enklare att öka mängden motion och uppnå en maximalt ökad viktminskning.

Fat2Fit ™ och alla andra produkter från Native Remedies är tillverkas i FDA-registrerade, cGMP-godkända anläggningar under överinseende av en expertgrupp av forskare och ansvariga apotekare som en hjälp att gå ner i vikt. En sund, balanserad kost, tillräcklig sömn och regelbunden motion är också kritiska komponenter för total välbefinnande och optimal viktnedgång.

Vilka är ingredienserna i Fat2Fit?

Denna produkt innehåller följande ingredienser som kombinerat är kända för att leda till en optimal viktnedgång samt för att öka förbränningen: Grön kaffebönor, Guarana, jod, kolanöt, Ashwagandha och Kelp. Dessa ingredienser i Fat2Fit ™ är en optimal blandning för att öka kroppens ämnesomsättning och öka förbränningen och fungera som en effektiv hjälp att gå ner i vikt naturligt tack vare följande egenskaper.

 • Gröna kaffebönor

  Grönt kaffe är ett känt naturligt för att öka förbränningen naturligt och energinivåerna och är känt för att leda till en naturlig viktminskning och fungerar som en hjälp att gå ner i vikt. Detta är ett av de mest kända tillskotten för ökad ämnesomsättning och är mycket effektiv i denna produkt.

 • Guarana

  Guarana är en ekotiskt växt som växer vilt i Amazonas i Brasilien och Paraguay. Växten kommer från frön av Paullinia cupana och är känt för att naturligt öka energinivåerna och öka förbränningen. Guarana har också renande egenskaper som kan hjälpa tarmen och främjar en hälsosam matsmältning samt som en hjälp att gå ner i vikt. Detta örtpreparat i Fat2Fit ™ har visat sig kunna detox kroppen och leda till en ökad ork och kraft vilket är ytterligare fördelaktigt för de som vill uppnå viktnedgång.

 • Jod

  Jod är välkänt för sina fördelar för sköldkörtelnhälsan samtidigt som det kan stärka immunsystemet och öka förbränningen samtidigt som det är en effektiv hjälp att gå ner i vikt. Jod arbetar också för att främja en sund ämnesomsättning och detta är anledningen till att det är en viktig komponent i Fat2Fit ™.

 • Kolanöt

  Detta är en av de mest respekterade och välkända energigivande örter i ayurvedisk (Indiska oceanen). Aktiva beståndsdelar av kolanöten är mineralerna kalcium, selen och järn samt vitaminer askorbinsyra och betakaroten. Det kan öka dina energinivåer och uthållighet samtidigt som det kan verka stressminskande.

 • Ashwagandha

  Ashwagandha är en av de mest kända ayurvediska örter och kallas också "indisk ingefära". Tillskottet rekommenderas för att stödja tillväxt, energi och uthållighet. Regelbunden användning har visat sig kunna bidra till att stödja blodnäring och det har visat sig ha en stärkande effekt på immunsystemet samt kunna öka förbränningen.

 • Kelp

  Kelp är ett havsalg som har använts medicinskt i tusentals år, framför allt i traditionell kinesisk medicin tack vare sina förbränningsökande egenskaper och förmåga att stärka immunsystemet och är ofta använt som en hjälp att gå ner i vikt.

Hur använder jag Fat2Fit?

Tillsätt några dropparna i ett halvt glas vatten eller juice 2 gånger dagligen. Fortsätt ca 3-4 veckor. Kursen kan upprepas efter en veckas uppehåll.

Det rekommenderas att änvända Fat2Fit kombinerat med tillskottet AppetiteGo för optimalt resultat och viktminskning.

En flaska Fat2Fit ™ för att öka förbränningen kommer att räcka cirka 30 dagar beroende på dosering och användningsfrekvens.

Observera: tillskottet innehåller naturligt förekommande spårmängder av koffein. Rekommenderas inte för dem med autoimmuna sjukdomar eller överkänslighet mot koffein. Långvarig användning utan en viloperiod var 3-4 veckor rekommenderas inte och kommer inte öka förbränningen ytterligare. Om du är gravid eller ammar bör du konsultera med vårdpersonal innan användning. Håll Fat2Fit ™ och alla tillskott utom räckhåll för barn.

Hur länge tar det innan jag ser resultat med Fat2Fit?

Hur länge det tar innan du ser resultat från Fat2Fit eller andra naturliga tillskott kan skilja mycket beroende på individuela förutsättningar, livsstil och kost. Vissa kan uppleva en ökad känsla av välbefinnande och öka förbränningen redan inom en vecka, medan det för andra kan ta längre tid innan en märkbar effekt känns.

Bästa resultat och hjälp att gå ner i vikt uppnås när Fat2Fit ™ används konsekvent kombinerat med en hälsosam livsstil.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (95% baserat på 4 Recensioner)
Servicebetyg (90% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Ser fram emot att testa detta då jag inte kan svälja tabletter men behöver hjälp med att minska mitt sötsug och behöver hjälp att få igång min viktminskning. Blev tipsad av en vän om att prova detta då det funkat för henne.
 • * Köpte den för att hjälpa mig att öka mina energinivåer då den innehåller precis det jag sökt efter och till på köper gick jag ner några kilon redan första månaden. Beställt en flaska till idag!
 • * Snabb leverans & riktigt bra sida med mycket information!
 • * Hjälpt mig att gå ner mina extra kilon på 2 månader vid dagligt användade kombinerat med att jag tränat och ätit nyttigt. Det tog några veckor innan jag började gå ner i vikt men det var definitivt värt det och jag tror inte jag klarat detta utan denna fantastiska produkt.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.