måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Cho-Yung slimming te & Green Coffee Cafe Vert & Te för energi & viktminskning

599.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Cho-Yung slimming te & Green Coffee kombipack är ett enkelt sätt att rensa kroppen med 100 % naturliga ingredienser. Detta paket tillför kombinerat din kropp de högsta nivåerna av antioxidanter än någon annan produkt på WeightWorld. Med den höga nivån, kommer du snart få din kropp tillbaka till sin naturliga balans!

 • Mest kraftfull kombination av antioxidanter på Weight World
 • Kan hjälpa din kropp att få tillbaka till sin naturliga balans
 • Kan hjälpa kroppen att få mer energi, renar kroppen från gifter och bakterier, verka vattendrivande & minska uppblåsthet
 • Kan hjälpa kroppen omvandla fett till energi, tack vare den höga halten av antioxidanter
 • Ingredienser som är kända för att kunna bryta ner fett och vätskeansamlingar i kroppen
 • Kan kombinerat hjälpa till att öka förbränningen och dina energinivåer
 • Skyddar mot fria radikaler
 • 15 dagars detox slimming te kombinerat med 1 månads Green Coffee
 • Drick två koppar om dagen för optimalt resultat
 • 100% naturliga ingredienser
 • Lämplig för vegetarianer och veganer

Cho-Yung slimming te & Green Coffee kombipack innehåller vår exklusiva oolong blandning av Cho-Yung te vilket är en mer än 400 år gammal formula av traditionella kinesiska recept framtagen för att öka förbränningen och få igång kroppens ämnesomsättning. Kombinationen av Green Coffee tillskott med detta exklusiva slimming te kommer att hjälpa och samtidigt stödja de viktigaste organ i kroppen. Den höga halten av antioxidanter kommer att kunna ge din kropp allt stöd den behöver för att förebygga och övervinna fria radikaler som kan hindra förbränningen och minska dina energinivåer.

Läs mer

Hur fungerar Cho-Yung slimming te?

Detta exklusiva slimming tea berikar dig och din kropp med en hel del fantastiska fördelar. Detta gamla recept består av rening extrakt och ingredienser som främjar kroppens välbefinnande och matsmältning. Under din 14-dagars detox med Cho-Yung te kommer att uppnå största effekt om du dricker teet tillsammans med en fettsnål kost och regelbunden motion.

Vad är Green Coffee?

Grönt kaffe, även känt som cafe vert, är ett rent tillskott av orostade gröna kaffebönor som kan öka din ämnesomsättning få igång din viktminskning. Tillskottet är baserad på gröna kaffebönor som kommer från bergen i Jemen vilka är extra rika på klorogensyra och känd för att öka fettförbränningen. Dessa bönor har använts av de lokala bergssamhällena i århundraden för att hjälpa invånarna hålla sig friska och energiska.

Detta tillskott har ingen kaffe eller koffeinsmak och är populärt bland både män och kvinnor över hela världen som vill öka sin förbränning naturligt. Denna produkt består helt av 100 % naturliga ingredienser som kan hjälpa dig att förbränna socker och fett. Green coffee innehåller en naturligt hög nivå av koffein vilket gör att dina energinivåer ökar när du tar ett tillskott med cafe vert. Med detta tillskott får du i dig viktiga nivåer av kloragensyra som annars går förlorat i de rostade kaffebönorna vilka är kända för att öka ämnesomsättningen och hjälpa dig att gå ner i vikt.

Hur tar jag Cho-Yung slimming te och Green Coffee?

Cho-Yung slimming te: Drink två koppar dagligen under 14 dagar. Det rekommenderas att dricka 1 kopp på morgonen och 1 kopp på kvällen efter middagen för att få maximal effekt av din kur.

Green Coffee Pure: Ta 3 kapslar dagligen i samband med frukost, lunch och middag.

Kombinerat kan dessa två produkter hjälpa din kropp att öka ämnesomsättningen, tillföra mer energi och göra att du effektivt går ner i vikt på mindre än en månad. För att maximera dina resultat är det rekommenderat att du tar tillskotten i samband med regelbunden motion och en hälsosam diet.

Hur beställer jag?

Det är enkelt, säkert och snabbt att beställa detta kombinationspaket. Om du beställer vardagar innan klockan 16:30 kan du med UPS få din beställning redan i morgon. Trycker du bara på "Köp" och fortsätt till kassan. Om du har frågor om produkter eller vill beställa via telefon så är våran kundtjänst redo att hjälpa dig.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)
Servicebetyg (90% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Verkar som ett riktigt bra kombinationspaket, jag har tidigare testat grönt kaffe härifrån och de fungerade över förväntan. När jag skulle beställa en omgång till såg jag detta erbjudande och bestämde mig för att testa. Har hört bra saker om dessa viktminskningsteer.
 • * Snabb leverans och trevlig och bra service när jag ringde för att beställa via telefon.
 • * Druckit teet nu i nästan 2 veckor kombinerat med grönt kaffe och jag har märkt stor skillnad på både min ork och energi. Detta har gjort att jag orkar mycket mer och jag känner mig både lättare och gladare.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.