måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

BodyBlendz Suga Daddy | Peeling för ansikte och kropp

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Body Blendz Suga Daddyär en effektiv peeling för ansikte och kropp. Denna återfuktande bra kroppsskrubb innehåller aktiva ingredienser som acaibönor som blandats med exfolierande oljor och socker. Body scruben är speciellt framtagen för att minska fin liner samtidigt som det verkar föryngrande och återställande för huden.

 • Verkar föryngrande och minskar fin linjer
 • Kan effektivt reducera rynkor och motverka inåtväxande hårstrån
 • Reducera celluliter, bristningar, akne och eksem
 • 100 % naturliga och exklusiva ingredienser
 • Få en mjuk, jämn och strålande hud
 • Baserad på fuktgivande och exfolierande oljor och salter
 • Exklusivt koffein från arabicabönor
 • Effektiv peeling för ansikte och kropp
 • Inga tillsatta konserveringsmedel eller artificiella ingredienser
 • Innehåller mandelolja - bör inte användas av nötallergiker

Body Blendz Suga Daddy kommer från återförsäljaren BodyBlendz är ett världsledande återförsäljare av Australienska bodyscrub s och har utvecklat sina bodyscrubs av ingredienser framtagna från hela världen av högsta kvalitet. Body Blendz Suga Daddy är en starkt återfuktande skrubb perfekt för att minska uppkomsten av fina linjer samtidigt som det behandlar inåtväxande hårstrån och håller huden smidig och ungdomlig.

Läs mer

Vad är Body Blendz Suga Daddy?

Body Blendz är effektivt återfuktande och ger din hud en renande peeling. Skrubben innehåller en perfekt kombination av rostade och malda kaffebönor, oljor, socker och exklusiva salter. Ingredienserna hjälper huden med att bli av med döda hudceller, främja nya friska hudceller, återfukta huden på djupen, skydda mot solskador samtidigt som de hjälper till att hålla huden mjuk och smidig vilket gör produkten till en mycket bra kroppsskrubb. Body Blendz Suga Daddy innehåller inga tillsatta konserveringsmedel och bara 100 % naturliga ingredienser som är fantastiskt bra för din hud!

Body Blendz Suga Daddy är en naturligt effektiv och bra kroppsskrubb baserat på koffein från kaffebönor som har blandas samman med fuktgivande oljor. Body Blendz Suga Daddy peeling för ansikte och kropp är framtaget för att reducera celluliter, bristningar, akne, eksem och psoriasis. Bodyskrubben innehåller näringsgivande oljor som både du och din kropp kommer att älska!

Vilka fördelar har Body Blendz Suga Daddy?

Våra exklusiva body scrubs är baserat på naturliga ingredienser specificerade för att bekämpa celluliter, bristningar, akne och eksem. BodyBlendz peeling för ansikte och kropp är dessutom känd för att vara mycket återfuktande. Produkten innehåller en perfekt kombination av rostade och malda kaffebönor, oljor, socker och salter. Vår peeling hjälper till med att rena kroppen genom att avlägsna döda hudceller, skapa nya friska hudceller, rena huden, skydda mot solskador samtidigt som den håller huden mjuk och smidig. Skrubben innehåller inga tillsatta konserveringsmedel, artificiella ingredienser eller andra tillsatser.

Body Blendz Suga Daddy är mycket återfuktande och rekommenderas för användning på känslig hud. denna peeling för ansikte och kropp är perfekt för att hjälpa minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. Den hjälper till att behandla inåtväxande hårstrån, eksem och Keratosis Polaris (små röda fläckar på baksidan av dina armar och ben) samtidigt som skrubben hjälper huden att hålla sig smidig, fast och ung.

Hur använder jag Body Blendz Suga Daddy?

Det är enkelt och effektivt att använda Body Blendz Suga Daddy peeling för ansikte och kropp. Du kan rena din kropp samtidigt som den blir mjukare och lenare än du tidigare upplevt. Följ bara dessa enkla instruktioner när du använder din nya skrubb från BodyBlendz.

 • Duscha av din kropp under 2 minuter.
 • Stäng av vattnet och påbörja din peeling för ansikte och kropp
 • Applicera din skrubb genom att massera in produkten med cirkulära rörelser
 • När din body scrub har appliceras låt den verka på kroppen under 5 till 10 minuter.
 • Duscha av kroppen och njut av din mjuka och strålande hud.

Se till att stänga din påse noggrant så att produkten håller sig fräsch till nästa applicering.

Hur mycket Body Blendz Suga Daddy ska jag använda?

Du behöver inte använda mycket av BodyBlendz Scrub för att få maximalt resultat. Det räcker med att applicera din scrub i samma storlek som en 5 krona på önskat område. Använd denna peeling för ansikte och kropp för att behandla hela kroppen. Tillsätt lite extra peeling för ansikte och kropp om du vill inrikta din behandling på specifika områden.

Hur länge räcker Body Blendz Suga Daddy?

Body Blendz Suga Daddy peeling för ansikte och kropp har en hållbarhetstid på tre månader. Din öppnade förpackningen håller för en månad. Se till att hålla din förpackning med Body Blendz väl förseglad mellan användningarna så att den håller sig fräsch så att du kan få ut det mesta av din peeling för ansikte och kropp.

Genomför du tre behandlingar per vecka så kommer Body Blendz Suga Daddy att räcka upp till en månad.

Kan Body Blendz användas av alla?

Body Blendz Suga Daddy bör inte användas av gravida kvinnor då skrubben innehåller koffein. Däremot är en bra kroppsskrubb ofta mycket uppskattad efter en graviditet då den verkar både återställande och stärkande samtidigt som den ökar välbefinnandet.

Även om Body Blendz Suga Daddy innehåller 100 % naturliga ingredienser är det bäst att genomföra ett hudtest 24 timmar innan du gör din peeling för ansikte och kropp. Om irritation uppstår ska du sluta använda din behandling. Undvik kontakt med ögonen och om kontakt uppstår så bör du rengöra ögonen med kallt vatten.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (100% baserat på 1 Recensioner)
Servicebetyg (90% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Räcker länge och jag vart riktigt positivt överraskad hur bra scrubben var. :)
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.